Stiri
35.4 C
Buzău

Pagini de destinație inspiratoare ale agențiilor de marketing – Exemple cu rate de conversie ridicate

Data:

Una dintre cele mai importante oferte pentru o agenție digitală este să ofere cele mai bune pagini de destinație pentru clienții lor. Agențiile digitale au un rol inspirator în a crea pagini de destinație pentru agenții de marketing care să aducă rate de conversie ridicate. Cu cât pagina de destinație este mai inspirată și captivantă, cu atât mai mulți vizitatori vor fi implicați în site.  

Așadar, pagina de destinație a site-ului tău web va spune multe despre afacerea ta, calitatea muncii tale și creativitatea oamenilor care lucrează acolo.

Cum să obții cele mai bune pagini de agenție de marketing?

Există o mulțime de idei despre cum să creați cele mai bune pagini de destinație pentru agenții de marketing. Dacă sunteți în căutarea unui punct de plecare pentru a vă planifica pagina de destinație, ar trebui să vă concentrați mai întâi pe misiunea, motto-ul și sloganurile agenției. Sloganele agenției digitale vor spune multe despre locul în care se află agenția ta.

Primul pas pentru a obține o pagină de destinație captivantă este să fii conștient de forța de muncă, misiunile, punctul de vedere, stilul și imaginea agenției tale. Pagina de destinație pentru site-ul agenției dvs. ar trebui să prezinte agenția în multe aspecte diferite.

 

O agenție nu ar trebui să aibă o pagină de destinație simplă dacă ceea ce oferă clienților săi sunt culorile, funcționalitatea, elementele vizuale atrăgătoare și sloganurile neconvenționale. Sau nu trebuie aplicat nici cazul invers.

Cele mai bune pagini de destinație pentru agenții vor fi cele care vorbește multe despre agenție în sine la prima vedere.

De ce este important să aveți o pagină de destinație a agenției de marketing bine concepută?

Oricum prima impresie este extrem de importantă atunci când întâlnești pe cineva pentru prima dată, este la fel de important ca o agenție să aibă cea mai bună prima impresie cu pagina sa de destinație. De asemenea, pentru că pagina de destinație va spune multe despre acea agenție fără a afla măcar mai multe despre ea.

Crearea celor mai bune pagini de destinație este vitală, deoarece permite agenției să:

 • au un angajament mai bun
 • obține venituri mai mari
 • au mai mult trafic pe site
 • a avea contact cu mai mulți clienți potențiali noi
 • ies în evidență între concurenți
 • închide noi oferte.

Una peste alta, paginile de destinație ale agențiilor de marketing sunt cruciale pentru a avea succes în afaceri. Așadar, creați-vă propria pagină de destinație frumoasă cu ajutorul celor mai buni constructori de pagini de destinație pentru a vă impresiona clienții!

Cele mai bune exemple de pagini de destinație pentru agenții de marketing

Pentru a inspira agenții de marketing să vină cu cele mai bune pagini de destinație pentru agențiile lor, am vizitat site-urile unor agenții de marketing digital lider și exemplare și le-am examinat paginile de destinație. Fiecare agenție are o abordare și un stil diferit, care are ceva din ea însăși care reprezintă creativitatea și punctele sale forte.

Este o practică bună să verificați faptele bune pentru a vă stimula ideile și pentru a vă inspira, văzând ceea ce este bun. Studierea exemplelor bune vă va ajuta să descoperiți puncte bune pentru propriile pagini de destinație.

Iată câteva pagini de destinație cu adevărat inspiratoare de la cele mai bune agenții din întreaga lume.

 • maiorul Tom
 • Fabricat
 • Cale de zbor
 • RNO1
 • Agentia Mimosa
 • Frank Digital
 • Dincolo
 • Comprimat

maiorul Tom

Major Tom este una dintre cele mai bune agenții digitale din America de Nord, cu birourile sale în SUA și Canada. Pagina de destinație a maiorului Tom nu este simplă! Este totul, dar cu siguranță nu este deloc simplu.

Odată ce faceți clic pe „Enter” pentru a fi pe site-ul său, mai întâi sunteți binevenit cu logo-ul agenției lor folosit într-un efect special.

Acesta nu este singurul efect special și atrăgător pe care îl folosesc pe pagina lor de destinație. După logo-ul lor fantezist, ești direcționat către pagina principală unde există mii de puncte colorate care se mișcă în mod constant, ceea ce face imposibil să te plictisești sau să nu-l găsești captivant.

Pe deasupra punctelor în mișcare pe un fundal alb scrie: „Găsiți claritate în haos”.

Dacă doriți să vă atrageți clienții cu pagina dvs. de destinație, vizitați site-ul web al maiorului Tom.

Crafted

O altă agenție digitală fabuloasă din New York, Crafted are o pagină de destinație unică. Odată ce ați ajuns pe site-ul lor, un fundal negru cu litere în schimbare vă întâmpină bun venit.

Este scris cu litere albe „Crafted” și rămâne acolo în timp ce multe litere se schimbă constant, aducând diferitele lor sloganuri în culori diferite.

Crafted își prezintă motto-ul și sloganurile pe pagina sa de destinație și, cu o idee unică, transmit mai mult de un mesaj în aceeași pagină.

Flightpath

Dacă aveți în minte o pagină de destinație dinamică pentru site-ul dvs., Flightpath poate prezenta un exemplu grozav pentru o pagină de destinație în mișcare și vie.

Flightpath are una dintre cele mai bune pagini de destinație și a inspirat mii de agenți de marketing doar cu pagina lor de destinație.

Nu este surprinzător faptul că Flightpath are un astfel de succes în a face un exemplu cu pagina sa de destinație non-vocațională, deoarece este considerată una dintre cele mai bune agenții digitale cu sediul în NYC.

RNO1

Este un fapt binecunoscut că RNO1 este o agenție digitală lider cu birouri în SUA, Canada și Europa. Ceea ce face ca RNO1 să fie atât de special și faimos este nu numai logo-ul uimitor al companiei, ci și pagina lor de destinație inspirată.

Combinația de negru și violet cu valuri în mișcare este atrăgătoare și extrem de captivantă pentru vizitatori. Fără a fi nevoie să derulați în jos, obțineți informațiile necesare despre agenție. Este conceput foarte bine și cu înțelepciune, astfel încât vizitatorii să fie uimiți și implicați în pagina lor de destinație.

Agentia Mimosa

Reprezentând un exemplu grozav de pagină de destinație minimalistă, agenția Mimosa a dovedit încă o dată că simplul este frumos.

Agenția Mimosa este considerată una dintre cele mai bune agenții de marketing digital din Berlin . Concentrându-se pe simplitate și creativitate, au multe de oferit clienților lor.

Pagina lor de destinație are un fundal întunecat și motto-ul lor este „Consultanță de brand și agenție digitală integrată”. Deși este foarte simplu, aceasta este cu siguranță o pagină de destinație memorabilă.

Frank Digital

Franks Digital este o agenție digitală premiată, cu birouri în Sydney și Melbourne. Este considerată una dintre cele mai bune agenții de marketing digital din Australia, cu o echipă dinamică de agenți profesioniști.

Pagina lor de destinație este frumoasă, la fel ca și restul site-ului lor. Ei arată exemple ale muncii lor cu un scurt videoclip și există, de asemenea, un showreel care trebuie afișat dacă faceți clic pe butonul de redare.

Videoclipul rezumă munca lor de înaltă calitate și serviciile digitale. Pentru cei care caută o abordare de top a paginii lor de destinație, Frank Digital ar putea fi foarte inspirant.

Beyond

Dacă sunteți în căutarea unui exemplu fantastic de pagină de destinație, Beyond se va potrivi grozav cu așteptările dumneavoastră. Odată ce deschideți site-ul său web, o pagină de destinație foarte animată vă întâmpină afișând imagini și videoclipuri cu diferite efecte și scene.

Oferă o idee clară clienților potențiali și vizitatorilor ce tip de serviciu pot primi sau cu cine vor lucra. Cu toate informațiile necesare pentru a intra în contact cu ei, Beyond oferă un exemplu grozav de pagină de destinație fantastică. Este într-adevăr una dintre cele mai bune pagini de destinație pentru o agenție de marketing.

Ei subliniază din pagina lor de destinație că sunt precauți față de mediul înconjurător și și-au proiectat site-ul web într-o culoare foarte simplă albastru deschis, cu o giruetă albă. Sub sloganul „Bună ziua, suntem o companie de design”, există o scurtă explicație care subliniază interesul și grija lor față de mediu.

Pastilla

Pastilla este o agenție digitală cu servicii complete, premiată, situată în California. Ei știu că aveți mai puțin decât timpul necesar pentru a citi asta pentru a vă captiva publicul. Deci, echipa lor produce materiale creative de calitate, concepute pentru a face exact asta. Serviciile de design Pastilla sunt structurate pentru a rezolva provocările de afaceri de toate tipurile care încep prin a se pune în pielea clienților tăi. Paginile de destinație pentru o agenție de marketing digital ar trebui create cu aceeași metodă.

Dacă sunteți în căutarea unor exemple de pagini de destinație pentru agenții, ar trebui să consultați paginile de servicii Pastilla. Aceste pagini sunt inspiratoare pentru alte agenții și convingătoare pentru clienți. În plus, poți răspunde rapid la întrebările tale despre agenție în calitate de client.

 • Cum vor aborda proiectul meu?
 • Ce pot face cu proiectul meu?
 • De ce ar trebui să lucrez cu ei?
 • Au mai făcut ceva asemănător?

După ce primești răspunsurile la toate aceste întrebări, te așteaptă un buton de îndemn.

Există diverse motive pentru a crea o pagină de destinație foarte puternică pentru a-ți implica vizitatorii pe site-ul tău web și pentru a câștiga viitori clienți. Acele agenții digitale bine selectate au cele mai bune pagini de destinație pentru o agenție digitală și ar putea fi foarte inspirant pentru unii care caută idei pentru paginile de destinație ale agențiilor de marketing.

Aceste exemple de pagini de destinație provin de la cele mai bune agenții de marketing digital din întreaga lume, cu succes dovedit, așa că vă vor oferi multe idei despre cum să vă proiectați pagina de destinație.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Tot ce trebuie să știți despre containerele modulare

Containerele modulare au devenit o soluție populară și inovatoare...

Locuințe din Containere: O Soluție Modernă și Sustenabilă

Într-o lume în continuă schimbare, locuințele din containere devin...

Containerul de șantier O soluție practică și eficientă pentru proiectele tale

În domeniul construcțiilor, eficiența și organizarea sunt esențiale pentru...

Container Comercial Inovația Spațiilor Comerciale la ZHouseContainer.ro

Într-o lume în continuă schimbare, inovația în designul și...