Stiri
16.5 C
Buzău

Cele mai bune alternative Canva de utilizat pentru design grafic pentru social media în 2022

Data:

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun design grafic pentru rețelele sociale și nu sunteți un mare fan al Canva, această listă este grozavă pentru dvs. Am compilat cele mai bune alternative Canva pentru designerii care ar dori să aibă opțiunile lor. 

Cele mai bune 10 alternative Canva 

  • PicMonkey
  • Crello
  • Pixlr
  • Relay That
  • Tyle
  • Snappa
  • Easil
  • Visme
  • Șablon
  • Fotor

1. PicMonkey

PicMonkey ar putea fi considerată una dintre cele mai bune alternative excelente Canva. Este potrivit în special pentru cei care ar dori să aibă funcții avansate de editare foto. Spre deosebire de funcțiile Canva de creare a fotografiilor, PicMonkey are mai multe editare de imagini și șabloane pe care le puteți folosi pentru rețelele sociale.

Veți găsi instrumentele de design grafic de care aveți nevoie pentru rețelele dvs. de socializare dacă decideți să utilizați PicMonkey.

2. Crello

Crello este o altă alternativă excelentă pentru Canva. Crello oferă o gamă largă de opțiuni pentru crearea de animații pe care le puteți folosi pentru a crea povești grozave pe Facebook sau Instagram sau videoclipuri animate. De asemenea, puteți accelera procesul de proiectare a rețelelor sociale și puteți crea cel mai bun design pentru profilul sau pagina dvs.

Folosind funcțiile Crello de editare a animației ușor de învățat, nu veți avea niciodată nevoie de Canva. Oferă unele dintre cele mai bune instrumente de marketing pe rețelele sociale, cum ar fi fotografii de stoc și ilustrații de imagini.

3. Pixlr

Dacă nu știți cum să curbați și aveți nevoie să editați fotografii profesionale, Pixlr va fi un instrument grozav pentru dvs. Este o altă alternativă minunată Canva.

Caracteristica sa cea mai distinctivă este caracterul practic al editării fotografiilor și funcțiile ușor de utilizat. Este un editor foto de design grafic excelent.

4. Relay That

Pentru acei designeri sau non-profesioniști care sunt foarte ocupați și au timp foarte limitat pentru a se dedica la lumina lunii, RelayThat este una dintre cele mai bune alternative Canva.

Este cea mai bună opțiune pentru a vă marca modelele. Aveți voie să încărcați propriile imagini în marcă sau puteți alege dintre miile de imagini pe care RelayThat le oferă.

5. Tyle

Datorită utilizării Tyle, veți putea beneficia de funcții de editare video, precum și de imagini. În timp ce Canva are funcții excelente pentru imagini, are mai puține opțiuni pentru a crea și edita videoclipuri grozave pe rețelele sociale. Aici Tyle devine una dintre cele mai bune alternative Canva.

Cu Tyle, puteți găsi tot ce aveți nevoie în ceea ce privește designul grafic pentru rețelele dvs. de socializare. Are mii de imagini gratuite de înaltă calitate pe care le puteți folosi gratuit. Puteți crea conținut pentru rețelele de socializare folosind Tyle.

6. Snappa

Una dintre alternativele minunate Canva, Snappa este pur și simplu excelent pentru design grafic pentru rețelele sociale. Este foarte ușor și practic de utilizat. Există multe tutoriale oferite pentru a vă învăța cum să utilizați funcțiile sale, de la selectarea fonturilor până la editarea imaginilor.

Cel mai bun lucru despre Snappa este că, odată ce ați creat conținut de imagine pentru rețelele dvs. de socializare, nu trebuie să îl încărcați sau să îl distribuiți din nou pe contul de rețele sociale. Vă permite să îl distribuiți automat pe contul dvs. de socializare.

Snappa are, de asemenea, opțiuni de a folosi ediția sa gratuită și Premium pentru doar 10 USD pe lună.

7. Easil

Easil se prezintă printre toate celelalte alternative Canva pentru opțiunile sale de editare a imaginilor. Easil oferă șabloane personalizate, formate de conținut web și le permite utilizatorilor să-și încarce propriile imagini sau formate de marcă.

Este chiar posibil să imprimați lucrarea finală imediat din instrument. Are toate caracteristicile pentru a ușura munca unui designer grafic.

8. Visme

Visme ar putea fi considerată una dintre cele mai utile alternative Canva, deoarece are o gamă largă de funcții pentru a crea videoclipuri, grafice, prezentări, diferite tipuri de documente pentru a edita imagini și pentru a alege diverse șabloane.

Visme vă oferă posibilitatea de a crea cele mai bune videoclipuri personalizate și de a edita imagini și audio.

9. Șablon

Stencil este doar o altă alternativă genială Canva pentru a crea conținut pentru rețelele sociale din mers. Stencil nu vă oferă doar să editați imagini și să creați conținut grozav pentru rețelele dvs. de socializare, dar vă oferă și colecția bogată de citate.

Dacă ai tendința de a folosi o mulțime de citate pe contul tău de socializare, Stencil are ceea ce cauți. Poti alege citatul dorit si ii poti proiecta si grafica. Mai mult, nici nu trebuie să-l descărcați și să îl încărcați pe contul dvs. de socializare, deoarece Stencil o face deja pentru dvs.

10. Fotor

S-ar putea spune că Fotor este cea mai bună alternativă Canva atunci când subiectul este interfața de design și opțiunile de editare a imaginilor. După cum poate fi derivat din numele său, Fotor este locul pentru a crea cea mai bună fotografie. De asemenea, puteți crea și edita videoclipuri folosind Fotor.

Cu funcțiile sale ușor de utilizat, Fotor este o alternativă foarte bună la Canvas.

Dacă ați parcurs un drum lung și încă nu ați găsit opțiunea preferată de creare a conținutului pentru rețelele de socializare, aruncați o privire la lista noastră cuprinzătoare pentru a explora mai multe pentru a găsi cele mai bune alternative Canva!

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Solutii dentare accesibile si profesionale

In ziua de astazi, toti oamenii pot beneficia de...

Top 6 motive să investești în marketing digital

Într-o eră în care consumatorii au tendința să folosească...

Alegerea unei agenții SEO compatibile cu nevoile afacerii

Provocarea finală, dar nu și cea mai mică, este...

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...