Stiri
35.4 C
Buzău

Cum să-ți alegi agenția SEO?

Data:

Înainte de a semna acel contract de marketing pe internet, priviți aceste subiecte cheie pentru a vă asigura că banii dvs. de marketing sunt bine cheltuiți.

A ști cum să alegi o companie SEO poate fi diferența între o creștere a traficului organic, o clasare mai bună și conversii crescute sau o scădere a clasamentului în căutarea organică. Am văzut chiar clienți venind la noi după ce o agenție SEO anterioară a implementat tehnici blackhat și site-ul a început să dispară din rezultatele căutării Google.

O campanie bună de optimizare pentru motoarele de căutare este o cerință de marketing necesară pentru fiecare afacere. Din păcate, piața motoarelor de căutare este greu de accesat, deoarece fiecare companie dorește să apară în partea de sus a rezultatelor pentru cuvintele lor cheie. Pentru a avea o prezenta online, o afacere trebuie sa investeasca intr-o campanie eficienta de marketing online cu o companie care poate produce rezultate.

Selectarea companiei SEO potrivite poate fi o sarcină descurajantă, mai ales cu numărul de firme SEO emergente. Iată câteva lucruri pe care să le căutați și să luați în considerare atunci când alegeți o companie SEO.

1. Uită-te la un portofoliu de agenții

Aruncă o privire la munca lor și începe cu site-ul lor. Această companie și-a optimizat cu succes site-ul pentru motoarele de căutare? Apar ele în căutările pentru cuvintele lor cheie? Dacă nu s-au putut ajuta singuri să dezvolte o prezență online excelentă, sunt șanse să nu te poată ajuta nici pe tine. Aruncă o privire la câteva dintre celelalte companii pe care le-au promovat și verifică-le clasamentele pe Google.

2. Alegeți o companie etică

Înainte de a cerceta companiile SEO, este o idee bună ca orice proprietar de afaceri să se familiarizeze cu elementele de bază ale SEO. Pentru a ști cum funcționează, ce este și cum se obțin rezultatele în mod realist, este important atunci când vine vorba de a face distincția între practicile SEO etice și umbrite.

Înainte de a semna un contract cu o companie de SEO, asigurați-vă că acestea respectă liniile directoare ale motoarelor de căutare. Black Hat SEO, care este un termen pentru practicile neetice de optimizare, poate produce trafic rapid, dar în cele din urmă vă interzice să aveți prezență online. Agenția efectuează munca în casă sau o externalizează către terți în altă țară?

3. Nimeni nu poate garanta rezultate

Pe aceeași linie ca și etica, fiți atenți la ceea ce garantează o agenție. Dacă o companie spune că „garantează” un anumit loc pe Google sau un anumit număr de vizitatori ai site-ului dvs., evitați. Este imposibil ca cineva să promită un anumit rang, deoarece Google refuză plata pentru trimiterile prioritare sau pentru clasamente mai înalte, așa că promisiunea pe care o dorești este că va urma regulile motoarelor de căutare pentru calitatea muncii și procesul de optimizare a motorului de căutare.

Algoritmul de căutare Google este în mod constant actualizat și modificat. Este important să alegeți o agenție care să fie la curent cu aceste actualizări și să fie conectată la cele mai recente modificări.

4. Verificați un SEO Companies Reviews

Verificați mărturiile și recenziile furnizorului de servicii SEO cu care este posibil să lucrați. Pe lângă mărturiile de pe site-ul lor, căutați și alte comentarii căutând online. Dacă au numeroase recenzii negative, probabil că le veți găsi. Consultați, de asemenea, profilul lor BBB și site-urile de rețele sociale pentru a vedea cum interacționează online și pentru a înțelege mai bine cultura lor de lucru.

5. Așteptați-vă la transparență – Nu vă îndrăgostiți de „Sosul secret”

Dacă o companie este dispusă să răspundă la toate întrebările tale și să clarifice pe deplin orice îndoială oferind informații SEO, acesta este un semn bun. Atenție la companiile care pot fi secrete cu privire la procesul, practicile sau angajații lor. Dacă ascund ceva, este probabil că practică SEO cu pălărie neagră și operează în conformitate cu standarde lipsite de etică. SEO nu este știință rachetă și nici nu este o formulă secretă. O firmă bună de SEO își va împărtăși procesul, va explica de ce fac lucrurile într-un anumit fel și vă va învăța mai multe despre ce este SEO și cum funcționează.

6. Ieftin, rapid și ușor nu există

Deși marketingul pe internet este cea mai accesibilă metodă de publicitate, SEO adecvată necesită timp și finanțare. Deoarece nu este imediat și nu se poate face peste noapte, orice companie care percepe o taxă unică probabil că nu merită. Motoarele de căutare își schimbă constant algoritmii, iar marketingul pe internet ar trebui să fie un proces gradual, continuu, pentru a obține cele mai bune rezultate în timp. O modalitate mai bună de a gestiona SEO este prin contract lunar sau anual pentru a vă asigura că compania SEO menține rezultatele și promovează site-ul dvs. în mod continuu.

7. Ei oferă mai mult decât un raport

Înainte de a vă înscrie la o companie, întrebați-i despre cum raportează rezultatele. Google Analytics este grozav, dar mai mult decât atât, este important ca aceștia să analizeze unde merge site-ul și ce funcționează sau nu. Cele mai bune firme de SEO vă oferă planul de marketing pe baza rezultatelor lunilor anterioare. Asigurați-vă că nu vă arată doar numere, ci analizează și interpretează observațiile pentru a vă ajuta compania să avanseze.

Cum să alegi o companie SEO este important

Dacă afacerea dvs. caută o agenție SEO cu experiență care să se ocupe de prezența dvs. online, asigurați-vă că abordați subiectele din acest articol. Deși cu siguranță există câteva practici SEO umbrite, există și multe companii SEO bune care vă pot ajuta reputația afacerii dvs. să crească într-un mod bun.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Tot ce trebuie să știți despre containerele modulare

Containerele modulare au devenit o soluție populară și inovatoare...

Locuințe din Containere: O Soluție Modernă și Sustenabilă

Într-o lume în continuă schimbare, locuințele din containere devin...

Containerul de șantier O soluție practică și eficientă pentru proiectele tale

În domeniul construcțiilor, eficiența și organizarea sunt esențiale pentru...

Container Comercial Inovația Spațiilor Comerciale la ZHouseContainer.ro

Într-o lume în continuă schimbare, inovația în designul și...