Stiri
31.9 C
Buzău

Cele mai bune tendințe de marketing digital pentru 2022

Data:

Pe măsură ce intrăm într-un nou deceniu și tehnologia continuă să se schimbe într-un ritm rapid, iată cele mai recente tendințe și predicții de marketing digital pe care suntem încântați să le vedem în anul care vine. 

Marketingul digital este alcătuit dintr-o mulțime de părți mobile. Puteți crește vizibilitatea și traficul organic prin SEO și puteți construi un brand cu prezența pe rețelele sociale. Automatizarea marketingului vă poate economisi timp și vă poate oferi un angajament mai personalizat. Gestionarea PPC poate însemna „sărirea liniei” pe paginile cu rezultate ale motorului de căutare. Aceste părți în mișcare, împreună cu multe altele, se schimbă continuu, pe măsură ce noile tehnologii, tehnici și actualizări aproape nesfârșite ale algoritmilor Google și Facebook țin multe echipe de marketing digital la iveală (inclusiv pe noi!).

Știm că ceea ce a funcționat în 2020 sau 2021 poate să nu funcționeze la fel în 2022 și, pentru a obține cele mai bune rezultate posibile pentru clienții noștri, trebuie să rămânem în vârful acestor tendințe. Pe măsură ce intrăm într-un nou deceniu și tehnologia continuă să se schimbe rapid, vrem să profităm de oportunitatea pentru a împărtăși tendințele de marketing digital pe care suntem încântați să le vedem mai mult în 2022.

1. Căutări fără clic, cunoscute și sub numele de Fragment recomandat

În general, când aveți o întrebare, introduceți întrebarea pe Google, apăsați Enter și faceți clic pe articolul care răspunde cel mai bine la întrebarea dvs. sau vă oferă informațiile de care aveți nevoie.

Uneori însă, răspunsul vă este sugerat într-un paragraf din partea de sus a paginii de rezultate. Aceste casete, numite  Poziție Zero  în rezultatele motoarelor de căutare, vin adesea cu o imagine și toate informațiile pe care le căutați afișate într-o casetă ușor de distins. Ai răspunsul de care ai nevoie, așa că nu trebuie să dai clic pe un articol. Aceasta este ceea ce se numește căutare fără clic. Google și alte motoare de căutare oferă acestea pentru a ajuta oamenii să găsească răspunsuri rapid și să-i păstreze pe site-ul lor (și în afara celui de al tău).

Pentru proprietarii de afaceri care doresc să atragă vizitatori pe site-ul lor, poate fi frustrant să vadă un trafic mai scăzut, deoarece Google le oferă potențialilor dvs. clienți răspunsul. Dar, aceste fragmente nu spun întotdeauna vești proaste. Când motoarele de căutare utilizează site-ul dvs. web pentru a afișa informații celor care caută, aceasta arată că furnizați conținut valoros. Trucul este să vă asigurați că adăugați ceva la aceste fragmente care să atragă cititorul și să-l atragă să facă clic pe site-ul dvs. web pentru mai multe informații și departe de motorul de căutare care le-a oferit un răspuns rapid.

Există multe moduri prin care poți face asta. Gândiți-vă la modul în care puteți actualiza titlurile paginilor pentru a indica ce vor obține utilizatorii când vă vizitează site-ul. Puteți să vă faceți lista „cum să” un pic mai lungă, în timp ce rămâneți exacte, astfel încât informațiile fragmentului să fie tăiate și cei care caută să fie nevoiți să facă clic pentru a vedea lista completă? De asemenea, puteți utiliza schema pentru a vă îmbunătăți conținutul și a oferi detalii despre credibilitatea și autoritatea site-ului dvs., cum ar fi evaluări și recenzii.

2. Listări verificate de Google pentru SEO local

Pentru companiile care operează la nivel local, cum ar fi o companie de instalații sanitare sau o clinică veterinară, înregistrarea dvs. Compania mea pe Google oferă informații valoroase și vă ajută să vă stabiliți locația geografică.

Având o zonă de servicii definită geografic, cu înregistrarea Compania mea pe Google, ajută la apariția căutărilor „în apropierea mea”. De asemenea, le permite clienților să afle mai multe despre afacerea dvs. în rezultatele Căutării Google. Dintr-o privire, potențialul dvs. client vă poate vedea programul, adresa și evaluarea cu stele lăsate de alți utilizatori.

Pentru a vă asigura că informațiile afișate sunt corecte, ar trebui să vă verificați înregistrarea companiei Google și să păstrați informațiile actualizate. Avantajele verificării afacerii dvs. sunt:

  1. Puteți gestiona informațiile despre companie în Căutare, Hărți și alte proprietăți Google.
  2. Companiile verificate sunt considerate mai demne de încredere și mai reputate decât concurenții neverificați.
  3. Când îți verifici afacerea, previi frauda în cazul în care altcineva încearcă să acționeze ca proprietar și revendică înregistrarea ta ca a lor.

Căutările fără clic pot fi benefice pentru cititor și pentru compania de motoare de căutare, dar le poți folosi și în avantajul tău. A fi subiectul unei căutări fără clic înseamnă că ești la jumătatea drumului — oamenii sunt interesați de ceea ce ai de spus. Următorul tău pas este să-i atragi pe site-ul tău pentru mai mult din ceea ce ai de oferit.

Dacă nu sunteți sigur de înregistrarea dvs., puteți verifica starea de verificare a înregistrării dvs. Compania mea pe Google . Dacă nu a fost, puteți începe procesul simplu pentru a vă verifica afacerea de către Google .

3. Căutare vocală

Asistenții digitali activați prin voce continuă să fie vânzători mari și să fim realiști – unele gospodării vorbesc cu Alexa, Siri sau Cortana mai mult decât vorbesc cu membrii familiei. Popularitatea căutării vocale atât acasă, cât și pe telefoanele noastre a dus la una dintre cele mai semnificative schimbări în utilizarea cuvintelor cheie.

Gandeste-te la asta. Când introducem o căutare pe Google, o formulăm diferit decât atunci când folosim Alexa pentru informații. De exemplu, o persoană care caută cel mai apropiat restaurant indian ar putea scrie „Restaurant indian Raleigh” pe Google, dar ar putea întreba Cortana „unde este cel mai apropiat restaurant indian?”. Când scrieți conținut, alegeți-vă cuvintele cheie pe baza întrebărilor pe care le-ar pune oamenii atunci când utilizați Siri sau Alexa. Acest lucru vă poate crește vizibilitatea, iar această tendință de marketing digital nu dă semne de încetinire.

4. Căutare vizuală

În loc să introducă o descriere în Google, utilizatorii pot acum să încarce o imagine și să obțină informații despre un articol doar dintr-o imagine. Dacă încarcă o fotografie a unei plante, căutarea returnează informații despre specii, în timp ce o imagine de referință va returna date istorice. Când un utilizator caută un produs, returnează produse similare și de unde să le cumpere. Google Lens, Pinterest Lens și instrumentele de căutare asociate transformă camera unui utilizator într-o bară de căutare.

Cum poate afacerea dvs. să folosească căutarea vizuală? Puteți adăuga imagini de înaltă calitate etichetate cu cuvinte cheie descriptive, puteți introduce o căutare de imagini în inventarul dvs. online și (dacă piața dvs. țintă folosește Pinterest), luați în considerare publicitatea pe această platformă. Mărcile care fac publicitate cu ele beneficiază de rezultate de căutare îmbunătățite.

În plus, luați în considerare următoarele:

  • a avea un sitemap cu imagini va crește probabilitatea ca imaginile dvs. să fie descoperite de motoarele de căutare
  • utilizați nume de fișiere descriptive pentru imagini înainte de a le încărca pe site-ul dvs. web
  • adăugați text alternativ la toate imaginile, denumit „etichete Alt”

5. Recenzii online

Recenziile online pot face sau distruge capacitatea afacerii dvs. de a atrage noi clienți sau clienți. În timp ce orice companie poate vorbi despre produsele sau serviciile lor, alți consumatori pot oferi recenzii reale, imparțiale. A avea multe recenzii din surse verificate poate face ca afacerea ta să iasă în evidență față de concurență și să înceapă să construiască încredere înainte de a face clic pe site-ul tău.

Cea mai utilă recenzie pentru o companie este prin Google Business. Acestea sunt cele mai de încredere surse, sunt cele mai vizibile, iar înregistrarea dvs. Google Business le permite oamenilor să sune sau să viziteze site-ul web. Facebook este o altă sursă excelentă de recenzii online și le puteți folosi pentru a crea o pagină de mărturii pe site-ul dvs., în timp ce Yelp este potrivit pentru restaurante, hoteluri și afaceri de agrement.

Există, de asemenea, site-uri web de recenzii legate de industrie care nu ar trebui ignorate:

Pentru a crește numărul de recenzii pe care le aveți, oferiți clienților un link simplu către înregistrarea dvs. Google Business pentru a lăsa o recenzie. Chiar dacă toate sunt evaluări de 5 stele, companiile cu puține recenzii obțin mai puține conversii decât companiile cu peste 100 de recenzii, chiar dacă câteva dintre ele nu sunt grozave.

6. Licitare automată și inteligentă în Google Ads

Pentru a obține cele mai bune rezultate posibile dintr-o campanie Google Ads, specialiștii în reclame analizează fiecare element de date și modifică și ajustează continuu cuvintele cheie, sumele licitate și expresia publicitară. În timp ce această atenție obsesivă la detalii dă rezultate, este obositoare. Un proprietar de afaceri care încearcă să desfășoare o campanie poate deveni complet copleșit și poate ajunge să eșueze.

Introduceți strategii de licitare automată. Acestea permit Google să folosească învățarea automată pentru a analiza cantitatea imensă de date pe care o are despre utilizatorii săi pentru a ajusta sumele licitate în timp real. Specialiștii în reclame pot îmbrățișa strategiile automatizate, deținând totuși controlul complet. Licitarea automată nu este ceva nou – Smart Bidding și-a făcut debutul în 2016 – dar majoritatea proprietarilor de afaceri nu știu ce este sau ce face.

Este important de reținut că există încă o mulțime de strategii umane implicate în optimizarea performanței PPC. Nu puteți să o setați pur și simplu și să o uitați și să vă așteptați la rezultate – trebuie totuși să testați totul, inclusiv testarea strategiilor de licitare automată unul față de celălalt.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Tot ce trebuie să știți despre containerele modulare

Containerele modulare au devenit o soluție populară și inovatoare...

Locuințe din Containere: O Soluție Modernă și Sustenabilă

Într-o lume în continuă schimbare, locuințele din containere devin...

Containerul de șantier O soluție practică și eficientă pentru proiectele tale

În domeniul construcțiilor, eficiența și organizarea sunt esențiale pentru...

Container Comercial Inovația Spațiilor Comerciale la ZHouseContainer.ro

Într-o lume în continuă schimbare, inovația în designul și...