Stiri
16.5 C
Buzău

Este site-ul dvs. gata pentru SEO?

Data:

Poate credeți că site-ul dvs. este pregătit pentru SEO. Dar este posibil să lipsească unul dintre aceste elemente cheie care pot face optimizarea dificilă.
Când vine vorba de optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), unele site-uri web pur și simplu nu sunt gata să fie optimizate. Puteți arunca o privire pe site-ul dvs. web și vă gândiți că este gata de funcționare. Dar este posibil să lipsească unul sau mai multe elemente care pot face optimizarea site-ului dvs. aproape imposibilă. Vom arunca o privire la care sunt acestea, astfel încât să puteți economisi timp și să vă asigurați că site-ul dvs. este pregătit pentru SEO.

1. Se încarcă rapid

Dacă site-ul dvs. nu se încarcă rapid, este posibil să nu fie pregătit pentru SEO. Nu va avea un rang înalt în motoarele de căutare dacă oamenii nu își pot obține informațiile suficient de repede. Dacă nu sunteți sigur dacă site-ul dvs. se încarcă rapid, îl puteți verifica cu  Instrumentul Google PageSpeed ​​Insights . Acest lucru nu numai că va testa viteza site-ului dvs., dar vă va informa și ce probleme ar putea încetini, astfel încât să le puteți remedia.

2. Platformă SEO-Friendly

Ai crede că toate platformele ar fi prietenoase cu SEO, dar nu sunt. Unele platforme nu au fost construite având în vedere SEO. Pentru a vedea dacă site-ul dvs. trece testul, căutați lucruri precum etichete de titlu, meta descrieri și metaetichete. Fără acestea, site-ul tău nu este prietenos cu SEO. Trebuie să puteți adăuga conținut și informații despre conținutul dvs. pentru a genera trafic organic.

3. Configurarea site-ului

Configurarea din culise a site-ului dvs. va determina dacă este sau nu pregătit pentru SEO. Observați cum este codificat și cum este organizat conținutul. Vrei să cauți lucruri precum cod curat, JavaScript și fișiere CSS externe. Acest lucru va asigura că atunci când site-ul dvs. este accesat cu crawlere, păianjenul de căutare poate găsi ceea ce este important.

4. Site web cu mai multe pagini

S-ar putea să credeți că este suficient să aveți un site web de o pagină. Da, este mai ușor, dar este destul de dificil să optimizați acest tip de site. Găsirea unei varietăți de cuvinte cheie este aproape imposibilă atunci când aveți o singură pagină cu care să lucrați. Nu veți ajunge niciodată la prima pagină a Google cu un site web de o singură pagină.

5. A fi prietenos cu dispozitivele mobile

În zilele noastre, dacă site-ul dvs. nu este compatibil cu dispozitivele mobile, pierdeți o mare parte a acțiunii. Statisticile arată că peste 66% dintre oamenii din întreaga lume dețin un dispozitiv mobil. Mai mult de jumătate din tot traficul web se realizează pe un dispozitiv mobil și se așteaptă doar să crească. Dacă site-ul dvs. nu este ușor de utilizat, va avea un impact asupra clasamentului dvs. de căutare și experienței dvs. de utilizator.

6. Rată de conversie bună

De asemenea, doriți să vă asigurați că site-ul dvs. are o rată de conversie bună. Câți oameni care se uită la site-ul tău iau de fapt măsuri? Site-ul dvs. trebuie să fie ușor de utilizat și să conțină informații vitale și interesante. Acest lucru va implica oamenii și îi va face să-și dorească să exploreze site-ul dvs. Dacă site-ul dvs. arată bine din exterior, dar nu are carne în interior, nu va duce la o rată de conversie bună.

7. Au Conținut Interesant

Pentru ca site-ul dvs. să fie optimizat, acolo trebuie să existe conținut care să includă cuvinte cheie care vor fi preluate de motoarele de căutare. Dacă conținutul tău nu este interesant și relevant, nu se va descurca bine în departamentul SEO. Doriți ca site-ul dvs. să includă informații pe care oamenii le vor căuta atunci când vă caută afacerea sau serviciul. Dacă îi lipsește acest lucru, nu este pregătit pentru SEO și este timpul să ne întoarcem la planșa de desen.

8. Include imagini care pot fi optimizate

Utilizați elemente de imagine HTML pentru a încorpora imagini în conținutul dvs. Odată ce aceste imagini sunt acolo, ele pot fi și optimizate. Odată ce site-ul dvs. este pregătit pentru SEO, numele fișierelor de imagine și textele alternative pot fi optimizate pentru a face mai ușor pentru Google Images să înțeleagă mai bine ceea ce aveți.

Concluzia

Pregătirea site-ului dvs. pentru SEO poate ajuta pe toți cei implicați. Va ușura munca oricui este responsabil cu optimizarea paginii dvs. Odată ce site-ul dvs. este optimizat, acesta vă va ajuta doar să obțineți mai mult trafic și mai multe afaceri. Dacă trimiteți site-ul fără ca acesta să fie gata, nu faceți decât să pierdeți timpul și să vă răniți pe termen lung.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Solutii dentare accesibile si profesionale

In ziua de astazi, toti oamenii pot beneficia de...

Top 6 motive să investești în marketing digital

Într-o eră în care consumatorii au tendința să folosească...

Alegerea unei agenții SEO compatibile cu nevoile afacerii

Provocarea finală, dar nu și cea mai mică, este...

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...