Stiri
35.4 C
Buzău

Ce este SEO?

Data:

O scurtă explicație a Optimizării pentru motoarele de căutare și a modului în care vă poate afecta capacitatea de a obține mai multe afaceri.
Când auziți cuvintele „optimizare pentru motoarele de căutare”, vorbim despre a ajuta un site să se claseze în fruntea rezultatelor organice ale motoarelor de căutare. Scopul este ca pagina ta să fie văzută de cei mai mulți oameni și să fie în fața concurenței. Intră în joc mulți factori, dar strategia de conținut este rege dacă vrei o campanie SEO de succes.
Pe lângă o strategie de conținut ucigașă, veți dori să acordați atenție mai multor alți factori și tehnici dacă doriți ca site-ul dvs. să se claseze mai sus. Multe dintre acestea se vor face în timp, pe măsură ce site-ul dvs. web crește.
La Creativ24, începem cu o bază prietenoasă cu motoarele de căutare atunci când vă creăm site-ul. Dacă aveți deja un site existent care poate fi optimizat, vom arunca o privire și vom vedea ce se poate face pentru a-i crește clasamentul. Dacă ești nou în joc, te vom ajuta să începi de la zero.
Atunci când alegeți să lucrați cu Creativ24, puteți conta pe noi că suntem transparenți și că respectăm cele mai bune practici în ceea ce privește metodele noastre de a obține trafic și clasament. Nu folosim metode discutabile care ar risca ca site-ul dvs. să fie interzis din rezultatele căutării. În marketingul de căutare, reputația este totul și nu suntem dispuși să riscăm pe a noastră sau a clienților noștri pentru o domnie limitată a locului de top în rezultatele motoarelor de căutare.

Cum funcționează SEO?

O modalitate ușoară de a explica modul în care funcționează SEO este să îl priviți ca pe o hartă. Motoarele de căutare au cod numit „crawler” care urmăresc constant link-uri de pe internet de la un site la altul. Pe măsură ce crawlerele navighează pe internet, adună date care pot fi folosite pentru a forma o hartă imaginativă.
Un site web care are multe alte site-uri web care leagă la el ar fi ca un oraș cu multe drumuri care duc în el din întreaga lume. Un site web mai puțin popular ar putea fi ca un oraș mic cu doar unul sau două drumuri care duc înăuntru.
Când ambele site-uri scriu despre un subiect, (dacă toate lucrurile sunt egale, cu excepția numărului de link-uri care merg către site), atunci pagina web scrisă de site care este ca un oraș va avea șanse mai mari să se claseze mai sus în rezultatele căutării. . Noul articol ar fi găsit mai devreme de către crawlerele motoarelor de căutare.

Nu! În realitate, fiecare motor de căutare are propriile criterii pentru ceea ce caută atunci când clasifică un site web în rezultatele sale. Mulți factori joacă în algoritmul unui motor de căutare.
Cu Google, aceste sisteme de clasare sunt alcătuite dintr-o serie întreagă de algoritmi. Algoritmii analizează factori precum:

 • Cuvintele întrebării dvs
 •  Relevanța și capacitatea de utilizare a paginilor
 •  Expertiza surselor
 •  Locația ta
 •  Setările dvs

De asemenea, motoarele de căutare își perfecționează constant algoritmii pentru a oferi utilizatorilor cele mai bune rezultate. Ceea ce a funcționat într-un an poate să nu funcționeze în următorul.
Când lucrați la îmbunătățirea SEO a unui site, optimizarea va include:

 • Optimizare Title Tag și Meta Description
 • Optimizarea legăturii interne
 • Obținerea de link-uri externe (backlink-uri) către site
 • Viteza site-ului
 • Măsurarea experienței utilizatorilor pentru a îmbunătăți timpul petrecut pe site-ul dvs
 • Producerea de conținut pentru a îndeplini intenția de căutare a unui utilizator.

Când îndepliniți intenția de căutare a publicului dvs., generați mai mult trafic către pagina dvs. O clasare bună pentru termeni care sunt căutați rar sau care nu au nimic de-a face cu afacerea dvs. ar fi o pierdere de timp și de resurse de server. Așadar, atunci când lucrăm la îmbunătățirea SEO a unei pagini, dorim întotdeauna să ținem cont de intenția utilizatorului.

De ce este important SEO?

Cele două obiective cu SEO sunt să atragă trafic de calitate și să apară în fruntea rezultatelor motoarelor de căutare pentru termenii pe care i-ar căuta potențialii clienți. Acest lucru se face pentru a crește traficul organic pe site-ul web, mai degrabă decât pentru a plăti pentru ca spațiul publicitar să apară în partea de sus a rezultatelor căutării.
De obicei, rezultatele căutării organice pot acoperi mai multe căutări ale utilizatorilor și pot genera mai multe clicuri decât anunțurile plătite. Publicitatea plătită poate funcționa împreună cu alte eforturi de marketing și vă poate aduce oportunități rapide pe un site web nou. Dar, pe termen lung, vrei să apari organic în motoarele de căutare pentru că îți va oferi o rentabilitate mai bună a investiției tale.
Funcții precum rezultatele bogate și panourile de cunoștințe pot ajuta la consolidarea mărcii și a imaginii companiei dvs. Acestea lucrează împreună cu alte practici SEO pentru a atinge obiectivul comun.

Încredere, autoritate, expertiză și clasamente de căutare

Când lucrați la SEO al unui site web, încrederea, autoritatea și expertiza sunt considerate de motoarele de căutare ca parte a algoritmului de clasare. Factorii de încredere includ aspecte tehnice precum:

 • Utilizarea certificatelor SSL (în special pentru site-urile de comerț electronic)
 • Conținut de pe un site web (cum ar fi o pagină cu politica de confidențialitate)

Iată câteva întrebări pe care trebuie să le puneți atunci când încercați să stabiliți autoritatea site-ului dvs.:

 • Este site-ul dvs. web o autoritate în domeniul sau sectorul dvs. de afaceri?
 • Site-urile web de renume din același câmp trimit către pagini de pe site-ul dvs.?
 • Compania ta are recenzii în Compania mea pe Google sau Yelp?

Dacă ai răspuns nu la oricare dintre acestea, este timpul să lucrezi!
La Creativ24, vă putem ajuta site-ul dvs. să devină o autoritate. Monitorizăm regulile Google atunci când vine vorba de modul în care sunt decise expertiza, autoritatea și încrederea unei pagini, precum și feedbackul de la cei peste 10.000 de evaluatori ai calității căutării. Acest lucru ne ajută să rămânem în fruntea a ceea ce își dorește Google într-un site web de calitate.

Crearea de legături și clasarea în motoarele de căutare

Compania pe care o păstrează site-ul dvs. este importantă. Nu doriți site-uri web de calitate scăzută sau orice spam care să trimită către site-ul dvs.
Când lucrăm la crearea de linkuri, ne concentrăm pe trei lucruri:

 • Link-uri de intrare (backlink-uri)
 • Producerea Conținutului
 • Link-uri interne

Algoritmul Google este inteligent și în continuă schimbare. Când lucrați la obținerea de link-uri de intrare, Google în mod special nu dorește să plătiți pentru link-uri de pe un site web sau să încercați să trimiteți spam algoritmului său generând în mod artificial link-uri către site-ul dvs. web.
O tehnică sigură și utilă atunci când generați backlink-uri este să vă înregistrați site-ul web în organizațiile comerciale relevante sau în directoarele de afaceri. Acest lucru va ajuta clienții să vă găsească.
Compania dvs. apare în Google Maps, Apple Maps, Waze, Yelp și în afacerea dvs. comercială locală? Dacă nu, ar trebui. Toate acestea sunt backlink-uri utile care pot fi construite fără a vă face griji că sunt penalizate de algoritmii de căutare.

 • Nu cumpărați linkuri
 • Nu vă angajați într-un schimb de link-uri
 • Nu vă adăugați în directoare de calitate scăzută
 • Link-urile ar trebui să fie câștigate
 • Link-urile ar trebui să provină din pagini cu autoritate
 • Link-urile ar trebui să provină din surse relevante pentru subiect

Producerea Conținutului

Cel mai bun mod de a produce backlink-uri către site-ul dvs. este prin producerea de conținut pe care oamenii doresc să-l vadă. Acestea includ postări relevante pe blog, pagini interne utile și conținut din rețelele sociale. Trebuie să le oferi oamenilor ceva de valoare pentru ca ei nu numai să se întoarcă pe site-ul tău, ci și să te vadă ca o autoritate.
Dacă produceți cea mai bună postare care răspunde la o întrebare dificilă care apare adesea în industria dvs., atunci în timp, pe măsură ce oamenii vă găsesc conținutul, acesta va atrage în mod natural backlink-uri de la alte site-uri web. Acesta este un mod natural, organic de a produce backlink-uri care oferă oamenilor valoare.

Legăturile pe care le aveți în site-ul dvs. către alte pagini interne sunt, de asemenea, foarte importante și ajută utilizatorii să găsească ceea ce au nevoie. De asemenea, oferă motoarelor de căutare o idee mai bună asupra structurii site-ului dvs., stabilesc o ierarhie și oferă o înțelegere despre ce este o pagină.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Tot ce trebuie să știți despre containerele modulare

Containerele modulare au devenit o soluție populară și inovatoare...

Locuințe din Containere: O Soluție Modernă și Sustenabilă

Într-o lume în continuă schimbare, locuințele din containere devin...

Containerul de șantier O soluție practică și eficientă pentru proiectele tale

În domeniul construcțiilor, eficiența și organizarea sunt esențiale pentru...

Container Comercial Inovația Spațiilor Comerciale la ZHouseContainer.ro

Într-o lume în continuă schimbare, inovația în designul și...