Stiri
35.4 C
Buzău

Cum să-ți alegi agenția de web design

Data:

Doriți să vă revizuiți site-ul? Iată 4 sfaturi care vă vor ajuta să vă alegeți agenția de web design și 5 întrebări pe care să le puneți atunci când intervieviți potențialii dvs.
Dacă sunteți în căutarea unui nou site web sau doriți să vă reproiectați site-ul actual, probabil vă întrebați cum să vă alegeți agenția de web design . La urma urmei, compania pe care o alegeți va fi responsabilă de proiectarea și dezvoltarea site-ului dvs., ceea ce oferă prima impresie pe care o va avea un client despre brandul și afacerea dvs. Este o decizie mare!
Deci, cum alegi cu ce companie să mergi? Mai jos vă oferim 4 sfaturi pentru a vă ajuta să vă alegeți agenția de design web și 5 întrebări pentru a le adresa potențialilor noi parteneri de design web.

4 sfaturi pentru a vă ajuta să vă alegeți agenția de web design

1. Faceți o listă cu nevoile și obiectivele site-ului dvs. web

Înainte de a începe să căutați agenții de web design, trebuie să aveți o idee despre ceea ce doriți să facă site-ul dvs. și despre caracteristicile pe care TREBUIE să le aibă pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. La urma urmei, site-ul dvs. este un instrument de afaceri și de marketing – nu doar un design frumos.
Exemple de lucruri pe care ați dori să le facă site-ul dvs.:

 • Generați clienți potențiali pentru afacerea dvs.;
 • Sincronizați-vă cu CRM, cum ar fi Salesforce, HubSpot sau orice alt software CRM important;
 • Integrați-vă cu instrumentul dvs. de automatizare a marketingului, cum ar fi Pardot, Marketo sau HubSpot;
 • Conectați-vă cu platforma dvs. de marketing prin e-mail, cum ar fi Constant Contact, MailChimp sau Emma;
 • Colectați plăți sau donații, inclusiv plăți/donații (recurente) pe bază de abonament;
 • Permiteți utilizatorilor să completeze formulare direct pe site-ul dvs. și să le trimită echipei dvs.;

Exemple de funcții pe care site-ul dvs. ar putea avea nevoie pentru a vă ajuta să realizați cele de mai sus:

 • Navigare ușor de utilizat, conținut optimizat pentru motoarele de căutare și pagini optimizate pentru conversie;
 • funcționalitate de comerț electronic;
 • Formulare online care sunt sigure (și compatibile cu HIPPA dacă sunteți în industria sănătății);
 • Un certificat SSL și protocol HTTPs ;

Site-ul dvs. este o extensie a afacerii dvs. și ar trebui să vă ajute să vă atingeți obiectivele – indiferent care sunt acestea. Având o listă a obiectivelor, nevoilor și lucrurilor dvs. plăcute, vă va ajuta pe dvs. și pe companiile de web design cu care intervievați să vă asigurați că site-ul dvs. este personalizat pentru dvs.
Alte informații de luat în considerare înainte de a contacta orice agenție sunt bugetul și calendarul dvs.
Deși s-ar putea să nu știți cât va costa să vă proiectați site-ul, un interval (cum ar fi între 10.000 și 15.000 USD) vă va ajuta să obțineți oferte de design web realiste și în intervalul dvs. de preț. Cronologia este, de asemenea, utilă, deoarece dacă aveți nevoie de site-ul dvs. web în 2 săptămâni, veți avea nevoie de o agenție care să aibă disponibilitate acum, în loc să așteptați 3 săptămâni pentru a începe.

2. Căutați și examinați partenerii agenției de web design la nivel național și local

Acum că aveți lista pregătită, începeți să căutați potențiali parteneri pentru agenții de web design. Căutați agenții în zona dvs. locală și la nivel național, mai ales dacă doriți un partener cu experiență într-o anumită industrie, cum ar fi stomatologică sau juridică .
Aplicații precum Zoom și Google Meet au făcut mai ușoară colaborarea și comunicarea cu oamenii din stat sau din întreaga țară. Chiar dacă ajungeți să alegeți o agenție de web design din apropierea dvs., merită să vedeți ce este acolo, astfel încât să puteți evalua experiența, portofoliile, serviciile oferite și cultura agenției.

3. Examinați experiența, cultura agenției și portofoliile

Există trei lucruri cu adevărat importante de căutat într-un partener de design web grozav: experiență, cultura agenției și portofoliu. Aceste trei elemente vă pot oferi o perspectivă asupra modului în care proiectul dvs. va fi gestionat, dacă acesta vă va îndeplini obiectivele și standardele și dacă se potrivesc în general ca agenție de web design.

Experienţă

Când vine vorba de experiență, cauți 2 lucruri:

 • De cât timp sunt agenție? Sunt stabiliti sau startup?
 • Au experiență în dezvoltarea de site-uri web pentru industria dvs., site-uri web care obțin rezultate, site-uri web care vă plac și/sau site-uri web care au caracteristicile de care aveți nevoie pentru a dvs.?

Partenerul dvs. de agenție ar trebui să aibă procese în vigoare pentru a face procesul de proiectare și dezvoltare simplu și ușor, asistență pentru site-ul dvs. după ce acesta este activ, servicii de marketing continue pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea și o echipă de experți cu cunoștințe care să vă asigure că site-ul dvs. vă îndeplinește obiectivele. si nevoi.

Portofoliu

Portofoliul unei agenții de web design este următoarea modalitate cea mai bună de a evalua abilitățile și capacitățile. Doar asigurați-vă că căutați mai mult decât site-uri web arătoase. Un site drăguț care nu este ușor de utilizat nu va depăși niciodată un site decent, ușor de navigat.
Portofoliile vor oferi o perspectivă asupra creativității, experienței în industrie, abilităților complexe de codare și multe altele. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le căutați atunci când examinați portofoliile:

 • Ei dezvoltă site-uri web compatibile cu dispozitivele mobile?
 • Urmăresc cele mai recente tendințe de web design ?
 • Sunt toate site-urile similare – aceeași structură, navigare, imagini etc.?
 • A câștigat vreunul dintre site-urile lor web premii?

Dacă îți place munca pe care o face o agenție, dar nu are industria ta în portofoliu, întreabă-i ce ar face pentru compania ta. În timp ce vrei să lucrezi cu cineva care are experiență în domeniu, trebuie să-ți placă munca pe care o face.

Dimensiunea medie a clientului lor

Este o idee bună să vă faceți o idee despre dimensiunea medie a clienților cu care lucrează o agenție. Dacă sunteți cel mai mic client cu care lucrează în general. S-ar putea să nu aibă prea multă experiență de lucru la acea scară și te poți simți neservit, neimportant sau ignorat.
Dacă sunteți cel mai mare client cu care a lucrat. Atunci s-ar putea să nu fie obișnuiți să lucreze la scara de care aveți nevoie. La anumite scale. Este necesar un set diferit de cunoștințe. Nu este la fel de simplu ca să faci aceleași sarcini pe care le-ai face pentru o companie de dimensiune medie doar la un nivel de 2 sau 4 ori mai mare.

Agenția Cultură

Cultura unei agenții vă va spune multe despre personalitatea și stilul lor de lucru. În mod ideal, doriți să găsiți o agenție care să se potrivească cu personalitatea propriei companii, astfel încât să puteți colabora cu ușurință și să lucrați împreună pe tot parcursul procesului de design web.
Puteți descoperi cultura agenției prin:

 1. Verificați-le pe rețelele sociale – Vedeți multe fețe zâmbitoare în fluxurile lor Instagram?
 2. Revizuirea paginilor echipei – Demonstrează talentul și expertiza echipei lor?
 3. Implicarea comunității – Sunt ei implicați în comunitatea lor locală?

Când vă întâlniți cu potențialii dvs. parteneri de design web, veți simți și cultura lor. Te fac să te simți binevenit? Îți ascultă ideile? Sunt încântați de proiectul tău?
Cultura agenției este un factor important atunci când vă alegeți agenția de web design. Veți petrece mult timp împreună, așa că asigurați-vă că partenerul dvs. de web design se potrivește cu adevărat companiei și personalității dvs.

Agenția are o echipă de marketing internă

Veți avea nevoie de marketing continuu de la o agenție? Agenția are o echipă de marketing internă sau angajează o altă companie pentru generarea de lead-uri online?
Agenția integrează instrumente precum un CRM pentru a spori eforturile de marketing? Atragerea vizitatorilor pe site este doar jumătate din luptă. A face ca acești vizitatori să devină clienți este cealaltă jumătate.
Chiar dacă nu veți folosi marketingul continuu. Lucrul cu o agenție care are un departament de marketing aduce în companie un anumit nivel de cunoștințe pe care o agenție de web design pur ar putea să nu-l dețină sau să nu le țină la curent.

4. Citiți mărturii și recenzii online

Pe lângă portofoliul lor, citește mărturii și recenzii online ale agențiilor de web design pe care le ai în vedere pentru noul tău site web. Recenziile sunt o modalitate bună de a vedea cât de fericiți sunt clienții cu site-urile lor web, nivelul de servicii pentru clienți pe care l-au primit în timp ce lucrau împreună și dacă menționează anumiți membri ai echipei pe nume.
Căutați recenzii pe site-uri precum Google, Facebook și Yelp. Și vezi, de asemenea, dacă evidențiază mărturii pe site-ul lor. Cu toate acestea, dacă singurul loc în care vezi recenzii este pe site-ul lor, mai caută puțin înainte de a solicita o întâlnire cu ei.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Panouri solare pentru casele din zonele izolate: Avantaje și provocări

Am descoperit că panourile solare pentru casele din zonele...

O promovare online eficienta pentru business-ul tau

Traim intr-o lume in care aproape tot se intampla...

Cum sa ai confortul necesar in interior?

Sistemele HVAC reprezinta un element esential pentru confortul si...

Tot ce trebuie să știți despre containerele modulare

Containerele modulare au devenit o soluție populară și inovatoare...