Stiri
7.1 C
Buzău

10 întrebări care trebuie să vă ajute să vă alegeți agenția de web design

Data:

Cu toate cercetările aveți o listă de potențiale companii de web design de intervievat. Programați-vă timp pentru a vă întâlni (fie în persoană, fie prin telefon/apel video) și adresați-le următoarele întrebări pentru a vă simți mai bine despre experiența și serviciile lor:

1. Utilizați un sistem de management al conținutului pentru a vă alimenta site-urile web?

Dacă nu ești familiarizat cu un sistem de management al conținutului (CMS), nu ești singur. Și de fapt, companiile pe care le intervievezi ar trebui să fie impresionate dacă folosești exact aceeași terminologie.

Un CMS este o platformă de site web care facilitează actualizarea cu ușurință a site-ului web pentru persoanele netehnice. Deci, în loc de un site web în care trebuie să cunoașteți HTML sau CSS pentru a edita (numit site web static), vă puteți conecta rapid la backend-ul site-ului dvs. și puteți actualiza textul, imaginile, videoclipurile etc., totul pe cont propriu. Acest lucru vă oferă mai multă putere și control asupra propriului site web.

Răspunsul pe care îl doriți aici este da , ei folosesc sisteme de management al conținutului pentru a construi site-uri web. Cele mai populare sunt WordPress (cel mai popular CMS de pe piață), Squarespace, Wix și Joomla.

 2. Puteți integra noul site web cu platforme terțe precum CRM, managementul evenimentelor sau instrumente de plată online?

Este important să înțelegeți experiența unei agenții, limitările și nevoile dvs. de afaceri. Integrarea instrumentelor terțe precum Hubspot vă poate permite să vă urmăriți clienții existenți și potențiali. Când integrezi un CRM precum Hubspot cu site-ul tău. Puteți vedea mai bine informații suplimentare despre clientul dvs. S-au uitat recent la studii de caz? Ar putea fi un moment grozav pentru a le contacta.

Utilizarea instrumentelor terților vă poate spori mult eforturile de marketing și vă poate permite să lucrați mai eficient și să luați decizii mai inteligente.

3. Ați dezvoltat alte site-uri web pentru companii din industria mea?

Doriți să lucrați cu o agenție care are experiență în dezvoltarea de site-uri pentru industria dvs. Acest lucru poate fi extrem de crucial pentru industria medicală, stomatologică, comerț electronic și juridic, din cauza liniilor directoare stricte privind conținutul, securitatea, conformitatea HIPPA și conformitatea ADA.

Chiar dacă vedeți experiența în industrie pe site-ul lor web, cereți exemple de muncă pe care le-au făcut pentru industria dvs. Rugați-i să vă ghideze prin procesul de proiectare și dezvoltare pe care l-au folosit.

4. Pot întâlni echipa care ar lucra pe site-ul meu?

A ști cu cine ai lucra este important pentru succesul proiectului tău. Chiar dacă nu sunt locale în zona dvs., ar trebui să îi puteți întâlni prin intermediul unui apel telefonic sau prin chat video. Dacă simțiți că reprezentantul de vânzări sau agenția nu este prea dornică să vă întâlniți cu echipa, atunci ați putea lua în considerare mutarea lor în partea de jos a listei dvs.

5. Oferiți recomandări și mă sfătuiți cu privire la cele mai bune practici pentru a ne asigura că profităm la maximum de site-ul nostru?

Este important să înțelegeți relația pe care o veți avea cu agenția dvs. Vor lucra pentru a vă înțelege obiectivele și pentru a vă sfătui cu privire la cel mai bun mod de a le atinge? Unele agenții s-ar putea concentra pe design sau poate atinge un cost scăzut.

Alocarea timpului pentru a înțelege obiectivele, a căuta cele mai bune soluții și a le discuta sunt importante pentru a obține rezultate excelente. Care este mai important? Să ai cel mai bine site web, un site ieftin sau cel care transformă vizitatorii în clienți.

6. Mă veți instrui cum să-mi folosesc site-ul?

Actualizarea propriului site web poate părea intimidantă la început, dar cu ceva instruire și îndrumare, veți putea în curând să adăugați noi pagini și postări de blog în cel mai scurt timp. Dacă te simți intimidat, întreabă-ți viitorul partener de design web dacă oferă cursuri de bază pentru site-ul după ce site-ul tău este live.

Instruirea de bază pentru site-ul web ar trebui să includă cum să vă conectați la site-ul dvs. web, cum să adăugați un utilizator nou, cum să editați conținutul, cum să creați un formular și orice altceva va trebui să faceți în mod regulat pe site-ul dvs. web.

De asemenea, ar trebui să întrebați „ce fac dacă nu reușesc să-mi actualizez site-ul pe cont propriu?”

Partenerul dvs. de web design ar trebui să ofere asistență continuă și depanare în cazul în care aveți nevoie de ajutorul unui dezvoltator sau de o actualizare mai complexă. Deși o parte de asistență poate fi inclusă într-un plan de întreținere în curs de desfășurare, actualizările care necesită un dezvoltator sunt probabil să aibă un preț pe oră. Asigurați-vă că înțelegeți ce tipuri de actualizări ar necesita un dezvoltator și ce nu.

7. Oferiți întreținere continuă și actualizări de securitate pentru site-ul web?

Nu toate agențiile au un departament de asistență sau se ocupă de gestionarea continuă a site-ului web. Este important să înțelegeți la cine vă puteți adresa dacă ceva nu merge bine și la ce timp de răspuns vă puteți aștepta.

Tehnologia se schimbă constant, vulnerabilitățile de securitate ies la lumină, iar legile privind politicile de confidențialitate se modifică. Site-ul dvs. web va avea nevoie în cele din urmă de o actualizare. În timp ce actualizările îmbunătățesc în general lucrurile prin repararea vulnerabilităților de securitate sau prin îmbunătățirea codului. Uneori pot întrerupe funcționalitățile existente fără o actualizare de codare. Ar trebui să aveți un plan pentru cum va fi gestionat acest lucru.

Dacă agenția oferă găzduire și suport continuu. Ar trebui să aflați cum se face backup pentru lucrurile și ce este nevoie pentru a vă restaura site-ul dacă ceva nu merge bine și trebuie să faceți o restaurare dintr-o copie de rezervă.

8. Oferiți servicii SEO?

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este practica de marketing digital de optimizare a site-urilor web (inclusiv structura site-ului, conținut, imagini, videoclipuri, metaetichete etc.) pentru o poziție optimă în motoarele de căutare și o experiență de utilizator. Când construiești un site de la zero, este important ca agențiile să țină cont de SEO, astfel încât motoarele de căutare să poată înțelege site-ul tău și să-l clasifice în rezultatele căutării.

Vrei să alegi o companie de web design care oferă servicii SEO . Este chiar mai bine dacă au un departament de marketing separat care rămâne la curent cu cele mai recente modificări ale algoritmului, tendințele SEO și tacticile de marketing.

9. Cine va deține site-ul?

Știu că poate părea o întrebare ciudată. Dar merită întrebat. Unele agenții pur și simplu vă închiriază un site web pentru o taxă continuă. Odată ce le părăsiți site-ul web și uneori o parte din conținutul de pe site le aparține și nu îl puteți lua cu dvs.

Acest lucru vine, de obicei, cu un cost inițial și continuu mai mic față de faptul că o agenție vă construiește un site web pe care îl dețineți și pe care îl puteți găzdui oriunde doriți.

Așadar, asigurați-vă că înțelegeți cine deține site-ul web și dacă conținutul, cum ar fi postările de blog, este realizat de o agenție. Cine deține conținutul din postare.

10. Îmi pot muta site-ul la o altă companie de găzduire dacă nu mai vreau să lucrez cu compania dvs.?

Dacă agenția cu care lucrați vă va găzdui site-ul. Ar trebui să știi cum ar arăta procesul de mutare a acestuia la o altă gazdă dacă te-ai răzgândi și ai vrea să găzduiești cu o altă companie.

Aflați dacă agenția care vă găzduiește site-ul web va muta lucrurile pentru dvs. Sau dacă îți vor acorda acces la baza de date și FTP, dar va trebui să o muți singur sau să găsești pe cineva care să o mute pentru tine. De obicei, experiența ar trebui să decurgă fără probleme, dar asigurați-vă că înțelegeți pe deplin procesul.

Alegeți cu atenție agenția dvs. de web design

Alegerea agenției de web design nu este o decizie rapidă. Luați-vă timp (sau atât cât vă permite cronologia) pentru a verifica firmele de design web pentru compania și proiectul dvs. Site-ul dvs. web este prima impresie pe care un potențial client o va avea marca și afacerea dvs. – merită cercetarea pentru a găsi un partener web care să vă ajute să vă atingeți obiectivele online.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...

Cum să alegi cel mai bun curs social media pentru afacerea ta

Ești în căutarea acelui curs de social media care...

Cum contribuie platformele de cursuri live la dezvoltarea personală și profesională

Una dintre modalitățile inovatoare și eficiente de a investi...

Filantropia și Impactul Social: Cum Donațiile Pot Schimba Lumea

Filantropia este o forță puternică de transformare a lumii...