Stiri
35.4 C
Buzău

O privire sinceră asupra celor 10 creatori de site-uri web fără codificare

Data:

Pornirea unei afaceri de succes este o muncă grea. Cu ore lungi și multe pălării de purtat, orice economisește timp fără a sacrifica calitatea este un bonus uriaș. Aici intervin creatorii de site-uri web fără codificare pentru marketeri.
Site-ul web al companiei este adesea unul dintre cele mai consumatoare de timp și cele mai costisitoare elemente ale planului de marketing al unei noi afaceri. Ca prima impresie despre afacerea dvs., aceasta trebuie să reflecte bine nivelul dvs. de profesionalism și ar trebui să arate ceea ce vă face compania să iasă în evidență.
Și având în vedere că 57% dintre utilizatorii de internet spun că nu vor recomanda o afacere cu un site web prost proiectat pe mobil, este important să o faceți corect. Dar este mai mult decât o simplă față drăguță.
Site-ul dvs. web găzduiește, de asemenea, tot conținutul, actualizările și paginile de produse, astfel încât cumpărătorii să poată găsi tot ce au nevoie pentru a-și avansa călătoria cu afacerea dvs.
Există trei opțiuni când ajungeți la asta:

  • Învățați să codificați și să creați singur site-ul
  • Plătiți pentru un dezvoltator profesionist pentru a vă crea site-ul
  • Utilizați un instrument de creare de site-uri web

Dintre aceste opțiuni, instrumentele pentru crearea de site-uri web ocupă un spațiu unic – mai ieftin decât un dezvoltator web, dar mai rapid decât învățarea codificării. Și cu o selecție din ce în ce mai mare de constructori de site-uri web din care să alegeți, merită să faceți cumpărături.

10 constructori de site-uri web fără codare

Am aruncat o privire sinceră la 10 dintre cele mai bune, așa că nu trebuie să:

1 . Wix

Wix este adesea în fruntea topurilor în lupta pentru designul web fără cod. Șabloanele elegante și o interfață ușoară de utilizator îl fac o opțiune excelentă pentru non-codatori care doresc să creeze un site web arătos și clar.
Este mai ieftin decât mulți dintre concurenții săi și oferă o serie de aplicații suplimentare, precum și o opțiune de utilizare a codului sau de glisare și plasare. Este grozav dacă încă înveți frânghiile în timp ce construiești.
Principala limitare a Wix este lipsa instrumentelor de comerț electronic disponibile. În timp ce acest constructor vă poate ajuta să creați un site web arătos și funcțional, s-ar putea să vă străduiți să-l scalați în conformitate cu ambițiile dvs. după un anumit moment.

2. Spacespace

Squarespace este un alt favorit ferm în rândul întreprinderilor mici. De asemenea, oferă o serie de șabloane elegante care pot fi ușor trase, aruncate și personalizate fără a introduce o linie de cod.
Are mai multe opțiuni de comerț electronic în comparație cu Wix, dar și funcțiile adăugate vă vor costa mult mai mult. Squarespace oferă, de asemenea, instrumente de analiză și marketing pentru a vă ajuta să vă puneți site-ul în fața posibililor clienți.

3. Weebly

Popularitatea lui Weebly se datorează succesului său ca producător de platforme de comerț electronic. Cu mult mai multe capabilități de comerț electronic decât mulți dintre concurenții săi și un mod simplificat de utilizare a suplimentelor terțe, acesta este ideal pentru noile afaceri comerciale.
Cu toate acestea, editarea imaginilor de la Weebly nu este la fel de versatilă ca majoritatea constructorilor de site-uri web, iar acest lucru poate cauza probleme în timpul etapei de proiectare. Weebly permite, de asemenea, atât introducerea prin drag-and-drop, cât și bazată pe cod.

4. Hubspot

Funcția principală a HubSpot s-ar putea să nu fie crearea de site-uri web – este mai mult un CRM gratuit integrat cu CMS și instrumente de marketing – dar face crearea de site-uri web, precum și fluxuri de lucru, captura de date și aproape orice altceva.
Nu numai că HubSpot vă permite să vă construiți site-ul, dar puteți, de asemenea, să configurați fluxuri de lucru automate, să creați liste de corespondență, să construiți pagini de destinație cu blocare, precum și să partajați toate acestea pe o singură platformă cu echipa dvs. de vânzări.
Acest lucru poate suna ideal, dar HubSpot vine cu o parte echitabilă de probleme. Platforma poate avea erori pe unele computere, iar interfața favorizează uneori integrările în detrimentul utilizării. De asemenea, poate deveni extrem de costisitor odată ce începeți să utilizați alte elemente suplimentare.
Și veți descoperi în curând că fiecare dintre instrumentele HubSpot a fost proiectat să funcționeze special ca parte a platformei HubSpot mai extinse, nu cu instrumentele dvs. existente de la alți furnizori.

5. WordPress

WordPress este un nume sinonim cu bloggerii și scriitorii care au nevoie de un site web. Fiind cel mai popular constructor de site-uri web din lume, este cu siguranță unul de luat în considerare.
Deși nu există funcționalitate drag and drop, bara laterală modulară este suficient de ușor de utilizat. Gama uriașă de plugin-uri și șabloane ajută, de asemenea, să transforme site-ul în ceva care se potrivește perfect nevoilor tale.
Cu toate acestea, uneori este necesară codificarea pentru a ajuta la rezolvarea problemelor de proiectare și este greu să extindeți un site fără un angajament financiar suplimentar semnificativ.

6. Shopify

Shopify oferă o platformă de comerț electronic la preț redus, care este ușor de construit și întreținut. Puteți adăuga un blog încorporat pe site pentru a crește traficul de căutare și pentru a menține clienții la curent și pentru a utiliza șabloane care sunt pe deplin receptive.
Un lucru de remarcat despre Shopify este că, după cum sugerează și numele, este foarte centrat pe comerțul electronic. Nu există prea mult spațiu de extindere dincolo de un mic site de comerț electronic. De asemenea, vă puteți edita site-ul numai din aplicație – nu există un editor bazat pe browser.
Shopify percepe, de asemenea, o taxă de tranzacție pentru toate achizițiile efectuate pe site-ul dvs., iar această taxă nu poate fi eliminată. Acest lucru poate fi un deal-break atunci când afacerile încep să se dezvolte.

7. Duda

Duda oferă ceea ce este posibil cel mai intuitiv și util proces de proiectare atunci când vă faceți site-ul. Oferă îndrumări de proiectare pe măsură ce construiți, precum și câteva șabloane grozave.
Cu toate acestea, acest constructor este puțin ușor cu privire la funcții și nu are nicio funcționalitate reală de afaceri în afară de găzduirea paginilor de conținut online cu un domeniu personalizat. Este, de asemenea, scump, având în vedere că nu este la fel de puternic ca concurenții săi. În funcție de cerințele tale, Duda poate fi puțin prea de bază pentru scopuri de afaceri.

8. Flux web

Webflow are una dintre cele mai mari biblioteci de șabloane receptive și o funcționalitate intuitivă de design care facilitează crearea unui site web frumos. De asemenea, oferă integrări puternice pentru comerțul electronic și conținut dinamic.
Cu toate acestea, platforma ar putea fi confuză pentru unii și, fără asistență telefonică, ești lăsat puțin în întuneric. Webflow este, de asemenea, puțin mai scump decât majoritatea concurenților săi.

9. GoDaddy

V-ar fi iertat că vă așteptați ca generatorul de site-uri web al lui GoDaddy să fie ceva ulterioară. Dar oferta gigantului de brokerare de domenii are de fapt una dintre interfețele mai ușor de utilizat din această listă.
Oferă, de asemenea, performanță și viteză excelente pentru site-ul web, lucru care a devenit din ce în ce mai important pentru SEO în ultimii doi ani.
Principalele probleme sunt prețul. Suplimentele fac din aceasta o opțiune costisitoare în curând. Lipsa instrumentelor pentru dezvoltatori face, de asemenea, mai dificilă construirea pe site-ul dvs. existent atunci când doriți să extindeți și să angajați o echipă de dezvoltare permanentă.

10. Trib

Tribe vine cu o mulțime de funcții de comerț electronic ca standard, fără taxa de tranzacție încăpățânată pe care o oferă multe dintre celelalte platforme. De asemenea, nu există costuri de configurare, ceea ce face din acest constructor una dintre cele mai ieftine opțiuni pentru crearea unui nou site de comerț electronic.
Cu toate acestea, s-ar putea să vă simțiți puțin limitat de temele prestabilite oferite, ceea ce face dificilă crearea unui site cu adevărat personalizat.

Merită constructorii de site-uri web?

După ce v-ați uitat sub capota tuturor acestor creatori de site-uri web fără cod, ar trebui să vă cheltuiți bugetul pentru un constructor de site-uri web? Sau este mai bine să faci pasul și să plătești un dezvoltator? Să ne uităm la argumentele pro și contra:

Pro

  • Preț – Creatorii de site-uri web sunt mai ieftini inițial, așa că tind să fie mai viabili pentru noile afaceri.
  • Libertate – Nu sunt necesare cunoștințe de codare, astfel încât să puteți face orice modificări doriți, oricând doriți.
  • SEO – Majoritatea creatorilor de site-uri web au funcționalități SEO bune sau instrumente de optimizare încorporate.

Contra

  • Funcționalitate mai redusă – Constructorii de site-uri web tind să aibă o funcționalitate limitată în comparație cu resursele și cunoștințele unui dezvoltator profesionist.
  • Costuri suplimentare – Când începeți să adăugați suplimente, cum ar fi funcții de securitate, suplimente de comerț electronic și multe altele, veți constata că factura dvs. lunară devine din ce în ce mai scumpă.
  • Fără site-uri web personalizate – Utilizarea șabloanelor disponibile public înseamnă că site-ul dvs. web va împărtăși probabil multe elemente de design cu alte site-uri web existente.
  • Prețul cunoștințelor – Când plătiți pentru ca un dezvoltator să vă construiască site-ul, plătiți pentru mai mult decât pentru cineva care să pună cap la cap niște lucruri pe o pagină web. Plătiți pentru ani de experiență în proiectare și cunoștințe tehnice.

Agenție de dezvoltare de site-uri web vs. Creatori de site-uri online

În general, este corect să spunem că constructorii de site-uri online au locul lor. Ele devin din ce în ce mai puternice și pline de caracteristici uimitoare. Cu siguranță, întreprinderile mici, liber profesioniști și artiștii vor descoperi că aceste platforme sunt ideale pentru a crea site-uri web frumoase, receptive și ușor de gestionat.
Cu toate acestea, pentru extinderea afacerilor, aceste instrumente nu prea vor tăia muștarul. Este posibil ca multe companii de scalare să nu aibă propria lor echipă de dezvoltare, dar au depășit cu mult capacitățile unui constructor de site-uri web. Asta înseamnă că vor avea nevoie de ceva mai personal.
Agențiile digitale oferă pachete de creare de site-uri personalizate care țin cont de modul în care funcționează afacerea. Aceasta include valorile, obiectivele și modul în care îi ajută pe clienți să-și rezolve problemele.
Aceste agenții tind să fie pline de experiență și creativitate, iar succesul lor depinde de rezultatele tale, așa că angajamentul este garantat. Alegerea dintre aceste două opțiuni înseamnă să decideți dacă preferați să cheltuiți mai mult și să investiți în viitorul site-ului dvs. web sau să începeți cu o alternativă mai ieftină și să vă faceți griji pentru restul mai târziu.
A avea un site web al companiei bine proiectat este partea crucială care reflectă nivelul tău de profesionalism și aspectul digital remarcat. Instrumentele de dezvoltare a site -urilor web ușor de utilizat au un rol eficient având în vedere planul de marketing de afaceri și sunt mai ieftine, dar mai rapide.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Panouri solare pentru casele din zonele izolate: Avantaje și provocări

Am descoperit că panourile solare pentru casele din zonele...

O promovare online eficienta pentru business-ul tau

Traim intr-o lume in care aproape tot se intampla...

Cum sa ai confortul necesar in interior?

Sistemele HVAC reprezinta un element esential pentru confortul si...

Tot ce trebuie să știți despre containerele modulare

Containerele modulare au devenit o soluție populară și inovatoare...