Stiri
6.3 C
Buzău

Managementul site-ului web: cum vă poate crește rentabilitatea investiției

Data:

Site-ul dvs. este baza tuturor eforturilor dvs. de marketing. Este locul în care clienții dvs. existenți și potențiali vin pentru a afla mai multe despre produsele sau serviciile dvs. și despre afacerea dvs. în ansamblu. 

Site-ul dvs. web este locul în care potențialii parteneri vin pentru a afla mai multe despre marca dvs. și unde potențialii dvs. rezervă o demonstrație sau solicită mai multe informații despre produsele sau serviciile dvs. De asemenea, este locul în care se află paginile dvs. de destinație, unde aterizează clienții potențiali după ce fac clic pe unul dintre anunțurile dvs.

În esență, site-ul dvs. este fundamental nu numai pentru succesul dvs. de marketing, ci și pentru succesul afacerii dvs. în ansamblu, motiv pentru care gestionarea site-ului dvs. trebuie să fie o prioritate zilnică.

În acest articol, ne vom uita la ceea ce alcătuiește managementul site-ului web și cum poate crește rentabilitatea investiției.

 

Ce este managementul site-ului?

Managementul site-ului web este un termen pentru a descrie combinarea mai multor servicii pentru a vă rula site-ul în mod eficient. De obicei, gestionarea site-ului web va implica:

 • Securitatea site-ului
 • Management de conținut
 • Suport pentru site-ul web

Gestionarea eficientă a site-ului web, în ​​special dacă conduceți o afacere mică, vă va implica să externalizați serviciile către o agenție de web design sau o agenție de marketing digital care oferă servicii de întreținere a site-ului web. Întreprinderile mai mari pot avea echipe interne desemnate care sunt responsabile de gestionarea continuă a site-urilor web ale companiilor lor.

Să presupunem că ați avut un site web creat sau actualizat de un designer sau de o agenție în trecut. În acest caz, ei pot oferi, de asemenea, servicii continue de gestionare a site-urilor web ca parte a portofoliului lor de servicii, pe care le puteți utiliza.

 

Cum poate managementul site-ului să vă sporească rentabilitatea investiției?

Un site securizat se clasează bine, aduce mai mult trafic și reduce timpul de nefuncționare a site-ului

Site-urile web sunt în mod constant sub amenințarea unui atac din partea hackerilor și infractorilor cibernetici. Aceste atacuri pot cauza blocarea site-ului dvs., infectarea dispozitivului pe care vizitatorii site-ului dvs. îl folosesc, phishing pentru informații care pot compromite și multe altele.

După cum vă puteți imagina, orice atac asupra site-ului dvs. web poate avea efecte dezastruoase asupra afacerii dvs., în special dacă datele sensibile sunt compromise sau site-ul dvs. este oprit pentru o perioadă. În cazul unui atac, vă puteți confrunta cu probleme precum:

 • O pierdere de trafic, clienți potențiali și clienți pentru afacerea dvs.
 • Există o pierdere a încrederii în marca dvs. din partea vizitatorilor site-ului dvs. și a clienților, în principal dacă site-ul dvs. este oprit pentru o perioadă considerabilă de timp.
 • Experiență slabă a utilizatorului și timpi lenți de încărcare pe site-ul dvs.
 • Potențiale probleme juridice dacă informațiile confidențiale ale clienților sunt compromise.

Securitatea eficientă a site-ului web în curs de desfășurare implică un management pasiv, cum ar fi crearea de firewall-uri bune pentru a bloca potențialii hackeri și management activ prin măsuri precum scanări regulate de malware și menținerea arhitecturii site-ului dvs. la zi.

Cu securitatea site-ului dvs. intactă, puteți fi în siguranță știind că vizitatorii site-ului dvs. sunt protejați atunci când vizitează, folosesc și cumpără de pe site-ul dvs.

Securitatea web bună vă ajută, de asemenea, vizibilitatea căutării. Într-o analiză a peste 1 milion de rezultate, Backlinko a descoperit că site-urile web cu un certificat Secure Sockets Layer (SSL) s-au clasat în mod constant mai sus decât site-urile fără acest certificat.

Încărcarea conținutului optimizat pentru SEO și optimizarea conținutului existent vă sporesc traficul

Site-ul dvs. nu ar trebui niciodată tratat ca un obiect static. Unul dintre cele mai esențiale elemente pentru succesul oricărui site web este adăugarea continuă de conținut nou și optimizarea conținutului existent.

Pentru beneficiul site-ului dvs., veți dori să vă asigurați că orice conținut nou pe care îl publicați este optimizat pentru SEO; unele dintre cele mai bune practici includ:

 • Efectuarea unei cercetări de cuvinte cheie pentru subiectul despre care scrieți.
 • Utilizați cuvinte cheie în mod natural și strategic în conținutul dvs.
 • Optimizați etichetele de titlu și meta descrierile.
 • Optimizați durata conținutului dvs.; Cele mai recente cercetări sugerează că bucățile lungi de 2000 de cuvinte sunt cea mai fiabilă modalitate de a vă împinge afacerea în pagina cu rezultatele căutării.

Unele dintre cele mai bune practici pentru optimizarea conținutului existent pe site-ul dvs. includ:

 • Asigurați-vă că informațiile din conținut sunt actualizate și relevante.
 • Asigurați-vă că toate linkurile de ieșire și de intrare sunt încă active.
 • Asigurați-vă că fiecare pagină de pe site-ul dvs. conține o meta-descriere, o adresă URL optimizată și un text de imagine alternativ pentru orice imagine prezentă pe o pagină.

Oricine se ocupă de gestionarea site-ului dvs. se va ocupa, în general, de optimizarea conținutului dvs. existent, dar acest lucru poate intra și în responsabilitățile unei echipe de conținut interne, dacă aveți una.

Asistența continuă pentru site-ul dvs. vă menține site-ul în funcțiune

Asistența pentru site-uri web este oarecum un termen umbrelă pentru a descrie o multitudine de factori diferiți care se suprapun, dar nu sunt exclusivi pentru securitatea site-ului web sau gestionarea conținutului. Asistența pentru site-ul web poate include servicii precum:

 • Editări de design web.
 • Schimbări de navigare pe site.
 • Managementul analizei.
 • Îmbunătățiri și actualizări ale pluginurilor.
 • Actualizări de server.
 • Backup site și date.
 • Întreținerea paginii de destinație și multe, multe altele.

La fel ca securitatea web, efectuarea regulată a acestor sarcini este cheia pentru menținerea funcționalității și performanței site-ului dvs. Păstrarea la curent cu actualizările de plugin, teme, server/găzduire vă va asigura că timpii de încărcare a site-ului dvs. web rămân optimi și că toate pluginurile pe care le utilizați continuă să funcționeze așa cum ar trebui.

Monitorizarea și analizarea analizelor site-ului dvs., cum ar fi traficul organic, timpul pe pagină, rata de respingere și rata de conversie.

Aceste valori vă vor ajuta să vedeți dacă site-ul dvs. atrage și menține vizitatorii pe site și vă vor informa dacă trebuie să faceți anumite modificări site-ului dvs. pentru a îmbunătăți aceste valori.

Concluzie

Menținerea site-ului dvs. web actualizat și bine întreținut este vitală dacă doriți să continuați să atrageți noi vizitatori pe site-ul dvs. și să convertiți acești vizitatori în clienți potențiali și clienți.

Pe lângă aceasta, gestionarea adecvată a site-ului web este esențială pentru experiența pozitivă a utilizatorului a vizitatorilor site-ului dvs. și pentru ca informațiile lor să rămână în siguranță și securizate. Asigurați-vă că gestionarea site-ului dvs. este o prioritate; afacerea ta va fi cu atât mai bună pentru asta.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...

Cum să alegi cel mai bun curs social media pentru afacerea ta

Ești în căutarea acelui curs de social media care...

Cum contribuie platformele de cursuri live la dezvoltarea personală și profesională

Una dintre modalitățile inovatoare și eficiente de a investi...

Filantropia și Impactul Social: Cum Donațiile Pot Schimba Lumea

Filantropia este o forță puternică de transformare a lumii...