Stiri
31.9 C
Buzău

Funcții de design de top pentru a căuta site-ul dvs. de comerț electronic în 2022

Data:

Magazinul dvs. de comerț electronic este incomplet până când poate găsi o modalitate de a reține și de a implica vizitatorii. Pentru a realiza acest lucru, comercianții ar putea dori să creeze un site web de comerț electronic estetic și ușor de navigat. Dacă magazinul dvs. online poate ușura procesul de cumpărare, veți primi o creștere extraordinară a veniturilor. 

Pentru a realiza acest lucru, comercianții ar putea dori să investească în caracteristici specifice de design pentru a crea o interfață perfectă pentru vizitatori. Utilizatorilor trebuie să găsească mai ușor informații. Astfel de caracteristici vor îmbunătăți modul în care utilizatorii interacționează cu magazinul de comerț electronic și le vor oferi o experiență memorabilă.

Proprietarii de magazine vor putea să-și transforme vizitatorii medii de zi cu zi în utilizatori fideli de-a lungul vieții. Mai jos sunt enumerate toate caracteristicile de design de comerț electronic pe care fiecare comerciant trebuie să încerce să le integreze în magazinul său de comerț electronic în 2022.

Funcții de design esențiale pentru site-urile de comerț electronic

  • Expertul de căutare
  • Carusel Slides
  • Megameniu
  • Newsletter pop-up
  • Compararea produsului
  • Bannere
  • Recenzii
  • Ghișeu de ajutor

Expertul de căutare

Nu tuturor le place să facă clic pe o listă de link-uri pentru a-și găsi articolele preferate. Ar putea dori să o introducă și să ajungă imediat la produs. În acest scenariu, navigarea pe site le împiedică dorința de a cumpăra. Prin urmare, comercianții ar avea nevoie de un instrument de căutare avansat de produse pe site-ul lor.

Expertul de căutare va scana, analiza și afișa volume mari de date asociate aproape în timp real. Nu numai că, dar va extrage și date relevante imediat ce clientul începe să tasteze (minim trei caractere). Utilizatorul va avea, de asemenea, opțiunea de a vizualiza toate rezultatele pentru interogarea de căutare introdusă.

Deși nu se aplică oricărei afaceri de comerț electronic, este o modalitate foarte eficientă de a captiva vizitatorii chiar de pe pagina dvs. de pornire. Comercianții pot prezenta cele mai bine vândute produse și alte promoții pentru a capta atenția utilizatorilor. Această caracteristică este cunoscută ca fiind de impact și informativă.

Integrarea acestui lucru în magazinul dvs. de comerț electronic nu necesită mult efort. În plus, oferă comercianților șansa de a prezenta informații importante de îndată ce vizitatorii ajung pe pagina de pornire. Prezentați imagini uimitoare și persuasive ale SKU-urilor dvs., care ispitesc utilizatorii să facă clic, să viziteze pagina produsului și să le cumpere.

Megameniu

Un mega meniu sofisticat care listează cu atenție toate produsele dvs. în diferite categorii și subcategorii va fi incredibil de util pentru utilizatorii dvs. Vizitatorii vor putea naviga cu ușurință prin site, doar navigând mai departe în mega-meniul. Mai mult decât orice, crește experiența utilizatorului vizitatorului.

Comercianții își pot separa mai întâi toate SKU-urile și apoi le pot plasa în categoriile și subcategorii din mega-meniul. Utilizatorilor le va fi ușor să găsească produsul. Comercianții pot folosi chiar și pictograme și imagini împotriva fiecărei etichete din mega-meniul. Nu uitați să îl faceți receptiv pentru dispozitive mobile.

Newsletter pop-up

Una dintre modalitățile de a păstra legătura cu clienții tăi fideli este prin intermediul unui buletin informativ. Adăugați o fereastră pop-up la pagina de pornire care se declanșează după un timp. Orice vizitator al magazinului dvs. trebuie să le vadă ca un pop-up. Fereastra pop-up va colecta o adresă de e-mail și va transmite informații despre oferte, vânzări, tendințe și alte date interesante.

Buletinele informative sunt cea mai bună modalitate de a atrage clienți în magazinul dvs. Chiar și clienții neînregistrați s-ar putea converti atunci când văd o afacere genială în e-mail. Comercianții pot interacționa utilizatorii cu trivia, sfaturi și știri generale despre comerțul electronic. Buletinele informative sunt cea mai bună modalitate de a cultiva o relație cu publicul țintă.

Compararea produsului

Din când în când, utilizatorii ar putea simți nevoia să compare două sau mai multe produse pentru a decide care li se potrivește cel mai bine. În acest scenariu, deținerea unui instrument de comparare a produselor le simplifică dilema și le ușurează procesul de luare a deciziilor.

Posibilitatea de a analiza mai multe produse pe diverse aspecte le va oferi utilizatorilor o mai bună înțelegere a alegerilor lor. Utilizatorii ar trebui să poată compara, culoarea, dimensiunile, greutatea, prețul și multe altele, în funcție de industrie. Permiteți clienților să obțină cea mai bună imagine de ansamblu asupra detaliilor tehnice ale diferitelor produse.

Bannere

Utilizarea bannerelor pe pagina de start, în special a celor animate, este cunoscută pentru a capta atenția vizitatorilor. Prezentați orice doriți, dar asigurați-vă că conținutul arată cât mai îndrăzneț, dinamic și colorat posibil. Bannerele elegante și atractive din punct de vedere vizual obțin o vizibilitate ridicată.

Orice lucru inclus în banner nu va trece neobservat de vizitatori. Acest lucru le permite comercianților să aibă cele mai bine vândute produse, orice la vânzare sau chiar un cronometru pentru a crea urgență. Un lucru este sigur că utilizatorii vor fi tentați să facă clic. Ca rezultat, este foarte probabil ca plasările comenzilor dvs. să crească vertiginos.

Recenzii

Proprietarii de magazine de comerț electronic pot rezerva o secțiune pe pagina lor de pornire pentru a afișa recenzii și mărturii pozitive cu evaluări. Vizitatorii vor simți imediat un sentiment de credință și vor vedea credibilitatea asocierii cu tine. Prin urmare, orice vizitator care întâlnește acest lucru este mai probabil să plaseze comenzi pe site. Recenziile autentice și oneste fac ca marca să pară mai demnă de încredere pentru vizitatori.

Ghișeu de ajutor

Adăugați un birou de asistență plutitor la cât mai multe pagini ale site-ului dvs. de comerț electronic. Clienții folosesc biroul de asistență pentru a trimite bilete despre comenzile lor. Orice probleme care apar în timpul sau după plasarea comenzilor pot fi explicate în formularul care apare după ce faceți clic pe acest widget.

Trimiterea formularului va genera un bilet, este generat un număr unic de bilet, care este apoi transmis clientului prin e-mail și unui reprezentant în echipa de asistență. Comercianții pot folosi, de asemenea, numărul unic pentru a consolida fiecare mesaj schimbat despre acea comandă.

lista de dorințe

Permiteți utilizatorilor să adauge produsele lor preferate la o listă de dorințe. În plus, permiteți-le să partajeze lista de dorințe cu alți utilizatori de pe site și să distribuie aceeași pe platformele de socializare. Listele de dorințe sunt o modalitate excelentă de a crea liste de cumpărături sau liste de cadouri. De asemenea, acest instrument la îndemână poate servi ca un memento cu privire la achizițiile viitoare. Utilizatorii pot găsi cu ușurință produsele în viitor.

Îndemn (CTA)

Convinge-ți utilizatorii să acționeze pe site-ul tău afișând un CTA luminos, proeminent și atrăgător pe diferite pagini ale magazinului tău de comerț electronic. Un CTA ar implica o formă de contact viitor.

Plasați logic și calitativ cât mai multe CTA-uri pe întregul site. Utilizatorii nu trebuie să navigheze la pagina „Contactați-ne” sau la un formular pentru a intra în contact cu o persoană esențială din compania dumneavoastră.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Tot ce trebuie să știți despre containerele modulare

Containerele modulare au devenit o soluție populară și inovatoare...

Locuințe din Containere: O Soluție Modernă și Sustenabilă

Într-o lume în continuă schimbare, locuințele din containere devin...

Containerul de șantier O soluție practică și eficientă pentru proiectele tale

În domeniul construcțiilor, eficiența și organizarea sunt esențiale pentru...

Container Comercial Inovația Spațiilor Comerciale la ZHouseContainer.ro

Într-o lume în continuă schimbare, inovația în designul și...