Stiri
11.8 C
Buzău

Cum să utilizați Pinterest pentru marketing în rețelele sociale în 2022

Data:

A rămâne în fruntea curbei cu tacticile rețelelor sociale în 2022 poate însemna diferența dintre o vânzare și nicio vânzare, o urmărire și un nu urmărire, la fel și… ei bine, înțelegi imaginea.

Dacă utilizați Pinterest pentru a vă promova afacerea, este posibil să știți deja că postarea regulată, programarea conținutului în avans, urmărirea strategică și multă implicare vor face minuni, alături de adăugarea de conținut valoros la fiecare Pin.

De ce să folosiți Pinterest?

Prin design, Pinterest nu încurajează utilizatorii să rămână în aplicație la fel ca alte rețele de socializare. Pinterest are niște statistici incredibile care vizează cu adevărat afacerile. În 2022, acest raport Hootsuite constată că :

72% dintre utilizatori se simt mai pregătiți să facă o achiziție, după ce vizitează rețeaua de socializare

85% dintre utilizatori spun că folosesc Pinterest pentru a planifica proiecte noi

Ce este nou pe platforma Social Media în 2022?

În martie 2022, Pinterest a organizat evenimentul anual de marketing Pinterest Presents. Această ocazie globală a oferit industriei de marketing o serie de informații noi și opțiuni de monetizare prin intermediul rețelei de socializare.

Deci, cum pot mărcile să utilizeze aceste modificări pentru a crește vizibilitatea și a crește tranzacțiile? Ei bine, aruncați o privire la aceste actualizări de mai jos.

  • Magazinul dvs
  • Achiziții în aplicație pentru Shopify
  • API pentru Cumpărături
  • Tendințe
  • Idee Pinuri Publicitate
  • Magazinul dvs

Pinterest spune,

Magazinul dvs.] este un loc în care oamenii de pe Pinterest să răsfoiască, să cumpere și să cumpere – și este complet adaptat gusturilor individuale ale fiecărei persoane. Asta e corect. Oamenii de pe Pinterest vor vedea o suprafață de cumpărături personalizată, cu mărci și produse bazate pe propria activitate și preferințe.

Aceasta oferă o oportunitate excelentă pentru afacerile de comerț electronic de a-și diversifica vitrinele și de a-și crește vizibilitatea. Le poate oferi proprietarilor posibilitatea de a obține un avantaj competitiv, deoarece această nouă ofertă de la Pinterest va necesita echipe experte în tehnologie pentru a implementa aceste schimbări.

De aceea, recomandăm întotdeauna să angajați o agenție digitală care să vă asiste în aceste sarcini de tranziție.

Actualizare 1: Achiziții în aplicație pentru Shopify

Într-o schimbare față de modelul de afaceri actual al Pinterest, achizițiile în aplicație oferă șansa de a simplifica procesul de cumpărare și ar putea duce la un comportament de cumpărături mai impulsiv, fără întreruperea deschiderii de noi file și ferestre.

Deci, dacă vă conduceți organizația de comerț electronic prin Shopify, această schimbare ar trebui să vină cu ușurință. Poate părea o idee mică, dar profitarea de aceasta ar putea reduce semnificativ timpul de cumpărare și poate asigura vânzări mai rapide.

Și vom susține întotdeauna progrese care ajută la CRO.

Actualizare 2: API pentru Cumpărături

Cu noul API de cumpărături, conexiunile simple la catalog sunt mai ușor de realizat decât oricând, ceea ce este cheia pentru maximizarea comerțului în aplicație.

La fel ca și celelalte puncte pe care le-am atins în această postarecrearea de Pinuri care pot fi cumpărate întâlnește consumatorul acolo unde navighează, crescând șansele de vânzări rapide.

Pinterest lucrează pentru a îmbunătăți acest domeniu de ceva timp, deoarece au lipsit în mod evident în urma celorlalți omologi ai rețelelor sociale.

Sperăm că aceste noi API-uri vor ajunge rapid în toate teritoriile, cu toate acestea, este posibil să apară lansări lente.

Actualizare 3: Tendințe Pinterest

Pinterest spune,

Companiile din SUA, Canada și Marea Britanie vor vedea noi funcții adăugate la instrumentul de tendințe Pinterest, inclusiv date de căutare în timp real, mai multe tipuri de tendințe, instrumente de audiență mai granulare și recomandări personalizate de tendințe pentru afacerea dvs. Și mai târziu în acest an, vom lansa instrumentul în alte țări din întreaga lume.

Deși toate acestea par a fi caracteristici esențiale pentru orice afacere care dorește să facă publicitate și să vândă prin Pinterest, rețeaua de socializare a fost lent în a le pune în practică.

Și asta în afara SUA, Canada și Regatul Unit poate mai aștepta puțin.

Actualizare 4: Reclamă cu pini de idei

Pinterest spune,

Deja, creatorii vă pot eticheta produsele în Pinurile lor de idee și pot dezvălui un parteneriat plătit. Începând de la sfârșitul acestui an, veți putea promova acele Pinuri ca reclame de idee pentru a sărbători parteneriatul cu un public mai larg.

Din nou, acesta este un instrument excelent pentru a ajunge la noi categorii demografice țintă și pentru a crește gradul de cunoaștere a mărcii. Întreprinderile trebuie să se asigure că își înțeleg cu adevărat consumatorii țintă, că își înțeleg mentalitatea față de aceștia și să identifice modul în care produsele și serviciile lor se potrivesc cu ideile lor.

rezumat

Este posibil ca Pinterest să nu aibă volumul de utilizatori pe care Facebook, Twitter sau Instagram au reușit să-l strângă, dar publicul său este dedicat și motivat să cumpere.

Utilizatorii tind să fie deja inspirați de o anumită activitate, serviciu sau produs și caută informații detaliate despre subiectele lor preferate.

Companiile ar trebui să caute să utilizeze aceste noi funcții pentru a-și prezenta produsele, pentru a adăuga valoare consumatorilor și pentru a exploata punctele dureroase pentru vânzări rapide.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...

Cum să alegi cel mai bun curs social media pentru afacerea ta

Ești în căutarea acelui curs de social media care...

Cum contribuie platformele de cursuri live la dezvoltarea personală și profesională

Una dintre modalitățile inovatoare și eficiente de a investi...

Filantropia și Impactul Social: Cum Donațiile Pot Schimba Lumea

Filantropia este o forță puternică de transformare a lumii...