Stiri
7.1 C
Buzău

Cele mai bune modalități de a vă face site-ul mobil să se încarce mai rapid în 2022

Data:

Toți cei care accesează web par să fie mereu grăbiți, realizarea unui site web cât mai rapid posibil ar trebui să fie o prioritate pentru webmasteri.

Viteza de încărcare este și mai importantă atunci când vine vorba de versiunea mobilă a site-ului dvs. web. Utilizatorii de telefonie mobilă sunt de obicei în mișcare tot timpul și ar avea foarte puțină răbdare pentru site-urile mobile care durează o veșnicie să se încarce.

Deci, dacă doriți să păstrați atenția utilizatorilor de telefonie mobilă suficient de mult pentru a genera clienți potențiali sau a genera conversii, viteza de încărcare a site-ului dvs. mobil trebuie să crească.

Mențineți redirecționările în jos.

Redirecționările încetinesc site-ul dvs., deoarece serverului îi ia ceva timp să găsească și să recupereze documentul original solicitat printr-un clic pe linkul inițial, unde nu mai există. Secundele suplimentare pe care le durează procesul vă pot crește rata de respingere, așa că minimizați redirecționările dacă doriți să păstrați atenția și afacerea vizitatorilor.

Utilizați imagini comprimate.

Imaginile uriașe de pe site-ul dvs. înseamnă că va dura mult timp pentru a se încărca. Pentru a accelera lucrurile, utilizați imagini comprimate și scalați-le pentru mobil. Dacă puteți reduce numărul de imagini de pe site-ul dvs., acesta ar fi mai mare. Și mai mare ar fi să nu ai deloc imagini, cu excepția elementelor grafice esențiale, cum ar fi sigla site-ului sau ceva de genul.

Simplificați-vă designul web.

Un site web conceput cu toate clopotele și fluierele arată foarte impresionant. Cantitatea de cod pe care o implică este de asemenea impresionantă, făcând site-ul dvs. mai greu și, prin urmare, mai lent. Păstrați designul web simplu, dar de bun gust și faceți site-ul mai ușor și încărcați mai rapid pe mobil.

Păstrați utilizarea fonturilor personalizate la minimum.

Fonturile personalizate arată uimitor, dar folosesc o mulțime de JavaScript sau CSS, care pot bloca totul.

Dacă este posibil, evitați să utilizați fonturi personalizate, dar dacă aspectul general al site-ului dvs. se bazează în mare măsură pe acestea, ar trebui să limitați cel puțin utilizarea lor la titluri sau orice altă zonă importantă a site-ului dvs.

Activați Google AMP.

Activarea proiectului Google Accelerated Mobile Pages (AMP) pe paginile site-ului dvs. îl va face să arate grozav și să se încarce foarte rapid în același timp, indiferent de dispozitiv sau platformă de distribuție. AMP folosește HTML ultra-minimalist pentru a accelera timpul de încărcare a conținutului de pe pagina dvs. mobilă.

Reduceți pașii de înscriere scurt.

Un proces tipic de înregistrare pentru un site web presupune șase până la șapte pași. Pentru a accelera lucrurile, reduceți treptele la trei sau patru pași. Tot codul de care veți scăpa astfel vă va face pagina mai ușoară și mai rapidă.

Activați memorarea în cache a browserului.

Browserele mobile își pot „rememora” paginile și pot salva datele pe smartphone sau tabletă pentru o utilizare ulterioară. Prin activarea memoriei cache a browserului, difuzarea paginilor pe mobil va fi mai rapidă.

Minimizează-ți codul.

Site-ul dvs. are o mulțime de coduri și, pentru totdeauna, unele caractere din el sunt probabil redundante sau complet inutile. Minimizați codul site-ului dvs. eliminându-le și faceți-vă site-ul mai ușor și mai rapid.

O poți face singur dacă înțelegi codificarea sau poți cere unui membru al echipei tale care mănâncă cod la micul dejun, prânz și cină să facă minimizarea necesară.

Faceți bine SEO pe mobil.

Mobile First Index de la Google este conceput pentru a utiliza site-urile web mobile ca bază pentru clasamentele și listele de căutare Google. Acest lucru ar trebui să aprindă un foc sub webmasteri cu site-uri web care nu au versiuni mobile sau care au versiuni mobile care au performanțe slabe pe smartphone-uri și tablete.

Mobile-First Index oferă webmasterilor motivația de a-și accelera site-urile web, deoarece viteza paginii este unul dintre factorii SEO mobil. Optimizați-vă site-ul mobil făcând tot ce puteți pentru a-l accelera și veți avea un site mobil care se va descurca bine pe Mobile First Index de la Google.

Acum, încercați sfaturile de mai sus și vedeți dacă viteza site-ului dvs. mobil primește o creștere.

Cu toate acestea, este recomandat să utilizați instrumentul gratuit PageSpeed ​​Insights de la Google, astfel încât să știți ce trebuie făcut de fapt pentru a crește viteza site-ului dvs. mobil.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...

Cum să alegi cel mai bun curs social media pentru afacerea ta

Ești în căutarea acelui curs de social media care...

Cum contribuie platformele de cursuri live la dezvoltarea personală și profesională

Una dintre modalitățile inovatoare și eficiente de a investi...

Filantropia și Impactul Social: Cum Donațiile Pot Schimba Lumea

Filantropia este o forță puternică de transformare a lumii...