Stiri
16.5 C
Buzău

4 Cele mai bune instrumente de creare de site-uri web pentru industria alimentară și a băuturilor

Data:

Aveți nevoie de un site web unde puteți prelua comenzi online sau de un loc doar pentru a împărtăși informații despre restaurantul dvs.? Poate o platformă pentru a face rezervări online? Oricare ar fi răspunsul dvs., este clar că aveți nevoie de o soluție pentru crearea de site-uri web pentru restaurante.

Potrivit sondajului , 80% din populația SUA a spus că este probabil să viziteze site-ul web al unui restaurant înainte de a lua masa, a comanda la pachet sau a livra. Rezultatul cel mai atrăgător este că 65% dintre cei chestionați au indicat că au fost dezamăgiți din cauza unui site de restaurant greu navigat și învechit.

După cum puteți vedea, site-urile web sunt obișnuite pentru oamenii care caută un loc unde să ia masa. Un site web bine conceput pentru un restaurant va lăsa o impresie bună asupra viitorilor dvs. clienți. Cu alte cuvinte, acest lucru îi va duce în ușa ta cu puțin efort. Dacă te simți blocat în pasul de proiectare, inspiră-te din aceste exemple de design web pentru restaurante .

Importanța de a avea un site web adecvat a crescut și mai mult în perioada pandemiei. Deci, proprietarii de restaurante au început să caute în jur pentru a găsi cel mai bun constructor de site-uri web pentru restaurante. Ceea ce înțelegem prin a spune „ cel mai bun ” este soluția care răspunde tuturor nevoilor dvs. de afaceri.

Înainte de a trece la analiza detaliată a celor mai buni constructori pentru restaurante, am dori să menționăm câteva puncte de evaluare.

Criterii cheie în timpul evaluării celui mai bun generator de site-uri web pentru restaurante

În acest articol, aruncăm o privire mai atentă asupra fiecărui constructor de site-uri web în multe aspecte. Ca:

 • Prețuri,
 • Caracteristici cheie,
 • Caracteristici specifice industriei și
 • Relații Clienți.

Fără îndoială că caracteristicile specifice industriei sunt criteriile de top pentru alegerea celei mai bune platforme pentru site-ul unui restaurant. Un constructor de site-uri web ar trebui să ofere șabloane extinse specifice restaurantelor, meniuri personalizabile, pagini de meniu predefinite, sisteme de rezervare și metode de comandă și plată online.

Pe scurt, fiecare proprietar de restaurant își dorește o soluție care oferă caracteristici eficiente cu planuri de prețuri accesibile. Unele pot veni cu funcții utile, dar sunt puțin costisitoare sau invers. De asemenea, ar fi mai bine să nu vă bazați prea mult pe un plan gratuit dacă doriți să creați site-uri web cu aspect profesional.

Încă vă aud vocea interioară întrebând „ Cum pot alege cel mai bun constructor de site-uri web pentru restaurantul meu? ”. Deci, este mai bine să vă puneți următoarele întrebări:

 • Am nevoie de un site web care oferă comenzi și plăți online?
 • Brandingul se află în topul nevoilor mele de afaceri?
 • Cât timp trebuie să petrec doar pentru a învăța folosind generatorul de site-uri web?
 • Câți bani vreau să investesc?

Dacă ceva a început să se formeze în mintea ta datorită acestor întrebări, hai să aruncăm o privire mai atentă la cele mai bune soluții pentru afacerea ta.

4 Cel mai bun creator de site-uri web pentru restaurante cu comandă online

Dacă ai ajuns aici, s-ar putea să fii plin de o duzină de opțiuni. Vestea bună este că am făcut o selecție numai a celui mai bun generator de site-uri web pentru restaurante, pentru a vă ușura procesul! Iată cele mai bune soluții pentru a obține ajutor în timpul construirii unui site web:

 • Wix
 • Îndoială
 • Flux web
 • Ecwid

Wix

Oricine caută un creator de site-uri web pentru restaurante trebuie să fi dat peste Wix cel puțin o dată. Wix este cunoscut ca cel mai bun constructor de restaurante de comerț electronic care vine cu caracteristici fantastice. Platforma all-in-one oferă sisteme de plată încorporate, peste 800 de șabloane specifice restaurantelor și integrări excelente în rețelele sociale.

În timp ce oferă un domeniu și găzduire gratuite, Wix adaugă și o mare valoare restaurantelor care au nevoie de instrumente extinse de marketing . Nu numai că se limitează la acest lucru, dar optimizează și site-urile de restaurante pentru a se clasa mai bine pe motoarele de căutare cu instrumente SEO.

Mai mult decât atât, dacă te confrunți cu orice tip de problemă, serviciul pentru clienți super prietenos al Wix pune mâna pe el la viteza fulgerului. Serviciul clienți care nu funcționează atât de bine vă va costa mult. Deci, este mai bine să investiți într-o soluție care oferă asistență clienților 24/7 pentru a evita discreditarea.

Planurile de prețuri la Wix sunt împărțite în trei părți:

 • La Planurile de site -uri web , prețurile variază între 14 USD/lună și 39 USD/lună. Acest plan este grozav dacă doriți să prezentați un site profesionist.
 • Planurile de afaceri și comerț electronic sunt esențiale dacă doriți să acceptați plăți online. Prețurile pornesc de la 23 USD/lună.
 • În cele din urmă, Planurile Enterprise oferă soluții personalizate adaptate nevoilor dvs. de afaceri. Prețurile încep de la 500 USD/lună.

Notă suplimentară: Wix oferă o opțiune de încercare gratuită de 14 zile.

Îndoială

Când caută un generator de site-uri web ușor de utilizat pentru restaurante, Duda strălucește. Oferă șabloane elegante specifice restaurantelor și structuri de site ușor de personalizat, care se potrivesc nevoilor dvs. de design web. Ceea ce face de fapt Duda să strălucească este să ofere o multitudine de widget-uri. Aceste widget-uri vă ajută să vă personalizați mai ușor site-ul.

Obținând ajutor din lumea benefică a lui Duda, vă puteți îmbunătăți site-ul web al restaurantului de comerț electronic. Deoarece Duda oferă mai multe integrări cu alte platforme, vă oferă un impuls operațiunilor de vânzări și campaniilor de publicitate digitală.

Asistența pentru clienți oferită de Duda este excelentă pentru cei care au nevoie să obțină un răspuns rapid. Puteți programa un apel sau puteți contacta prin e-mail. Dacă întâmpinați probleme tehnice sau de facturare, există asistență pentru clienți dedicată pentru dvs.

Prețurile la Duda pornesc de la 19 USD pe lună și oferă patru opțiuni de preț diferite:

 • Planul de bază oferă o bibliotecă limitată de șabloane la 19 USD/lună.
 • Pentru ceva mai multe funcții, Planul de echipă vă permite să creați un site web odată. Prețurile încep de la 29 USD/lună.
 • Planul agenției vine cu gestionarea a până la patru site-uri web diferite. Începând de la 59 USD/lună.
 • Puteți lua legătura cu aceștia pentru a afla mai multe despre Planul personalizat .

Notă suplimentară: Duda oferă un plan gratuit de 14 zile cu toate caracteristicile disponibile în planul de echipă.

Flux web

Webflow facilitează crearea unui site web de restaurant, deoarece este un constructor de site-uri web receptiv, CMS și platformă de găzduire. Creatorul robust de site-uri web oferă un număr mare de șabloane de site web HTML5 receptive, care pot fi personalizate cu ușurință. Indiferent de tipul de afacere pe care îl conduceți, Webflow vă ajută să creați meniuri, formulare personalizate de comandă și rezervare, bloguri și multe alte componente utile.

La fel ca Duda, Webflow oferă și widget-uri. Puteți vedea că soluția fără cod face personalizarea mai ușoară?

Dacă intenționați să creați un site web de restaurante de comerț electronic, Webflow poate răspunde și acestei nevoi. Șabloanele legate de comerțul electronic vă permit atât să furnizați informații despre restaurantul dvs., cât și să vă vindeți produsele online. La fel ca fiecare soluție din această listă cu cel mai bun generator de site-uri web pentru restaurante, Webflow nu ajută doar latura tehnică, ci și susține aspecte legate de marketing, publicitate și SEO.

La Webflow, puteți începe gratuit să vă construiți site-ul web al restaurantului. Pentru ca site-ul dvs. să funcționeze, trebuie să vă înscrieți pentru planurile suplimentare:

 • Planurile de site sunt grozave pentru site-urile și blogurile cu informații despre restaurante. Prețurile pornesc de la 15 USD pe lună.
 • Pentru funcții mai avansate și nelimitate, există planuri de comerț electronic care pornesc de la 42 USD pe lună.

Ecwid

Ecwid oferă soluții extinse specifice industriei pentru a crea un site web de restaurant în câteva minute. Indiferent dacă creați un nou site web sau vă optimizați site-ul existent, Ecwid vă va sprijini în fiecare pas al călătoriei dumneavoastră.

Tot ceea ce aveți nevoie în timp ce vă lansați site-ul web este oferit de platforma all-in-one a Ecwid. Crearea de formulare de comenzi alimentare personalizate, proiectarea secțiunilor informative, construirea formularelor de rezervare, gestionarea campaniilor de publicitate și multe altele. Ecwid se poate descurca cu totul.

Mai mult, odată ce îți creezi site-ul web al restaurantului, îl poți conecta cu toate conturile tale de socializare dintr-un singur loc. Această ușurință în utilizare facilitează gestionarea canalelor de vânzări și a campaniilor de publicitate. Nu numai că se limitează la aceasta, dar ajută și la păstrarea datelor despre clienți legate de marketing și vânzări într-un singur loc. Când doriți să desfășurați o campanie de marketing prin e-mail, lucrurile devin mai simple!

Este posibil să începeți să vindeți cu planul gratuit pentru totdeauna la Ecwid și îl puteți actualiza oricând doriți:

 • Planul de risc este suficient de bun pentru persoanele care au nevoie de o soluție de pornire adecvată. Prețurile pornesc de la 15 USD/lună.
 • Ar fi mai bine să alegeți planul de afaceri dacă vă preocupă cărucioarele abandonate, integrările și asistența rapidă pentru clienți. Începând de la 35 USD/lună.
 • Pentru asistență prioritară și integrarea sistemului POS, Planul Nelimitat este doar pentru dvs.

Cuvinte finale: care este cel mai bun generator de site-uri web pentru restaurante în 2022?

„Cel mai bun” este un concept relativ, deoarece se modelează în totalitate în funcție de nevoile tale. De aceea nu vrem să subliniem aici o opțiune solidă. Întrebările de mai sus vă pot ajuta să decideți ce vă așteptați cu adevărat de la cea mai bună platformă pentru site-ul unui restaurant.

Am încercat să vă simplificăm procesul de luare a deciziilor prin eliminarea celor mai bune opțiuni. Indiferent dacă sunteți o afacere mică sau mare, acești cei mai buni creatori de site-uri web pentru restaurante se potrivesc cerințelor dumneavoastră în diferite aspecte. Considerentul cheie aici este ce caracteristici exact de care aveți nevoie.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Solutii dentare accesibile si profesionale

In ziua de astazi, toti oamenii pot beneficia de...

Top 6 motive să investești în marketing digital

Într-o eră în care consumatorii au tendința să folosească...

Alegerea unei agenții SEO compatibile cu nevoile afacerii

Provocarea finală, dar nu și cea mai mică, este...

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...