Stiri
7.1 C
Buzău

Cel mai bun software de design grafic gratuit și online în 2022

Data:

Un software excelent de design grafic poate fi mult prea scump, indiferent dacă sunteți un designer amator sau un profesionist. Vestea bună este că nu trebuie să cheltuiți o sumă mare de bani doar pentru a avea software-ul adecvat. Există soluții gratuite excelente pe piață. Vă întrebați care sunt cele mai bune software-uri gratuite de design grafic online? Să începem atunci! 

Modele uimitoare care vorbesc mai tare decât cuvintele. Indiferent dacă aveți nevoie de software de design grafic pentru a crea design-uri grozave pentru rețelele sociale sau pentru a crea și edita imagini vizuale ca designeri experimentați, utilizarea instrumentelor potrivite duce, fără îndoială, design-urile dvs. la nivelul următor.

După cum știm cu toții, Adobe Illustrator a ajuns la un punct de cotitură în editarea și designul graficelor vectoriale în timp. Cu toate acestea, numeroase instrumente de design grafic au venit cu diferite caracteristici care servesc unor scopuri speciale.

Această postare de blog acoperă cele mai bune 6 instrumente gratuite de design grafic online, în conformitate cu criteriile lor de calitate.

 

Top 6 instrumente gratuite de design grafic

  • Canva
  • Expert de proiectare
  • Pictochart
  • Crello
  • BeFunky
  • Vectr

Canva

Canva este deschis pentru oricine fără cunoștințe de design care caută să creeze design rapid și ușor. Datorită editorului său drag & drop, face orice tip de design ușor, indiferent pentru ce.

Instrumentele de design Canva pentru crearea de infografice, prezentări, grafice animate, rapoarte, fluturași, conținut educațional, cărți de vizită, site-uri web, buletine informative și multe altele. Nu numai acestea, dar oferă și să postați conținut personalizat pentru fiecare platformă de social media care este folosită în principal de agenții de marketing într-un singur clic.

Versiunea gratuită a lui Canva oferă, de asemenea, o mare varietate de șabloane gata de utilizare sau personalizabile, fonturi, imagini, grafică vectorială și toate fac din Canva cel mai preferat instrument de design. Acceptă numeroase formate de fișiere descărcabile precum SVG, PNG, JPEG, PDF și GIF-uri.

 

Expert de proiectare

Minunat de simplu, un alt software gratuit de design grafic Design Wizard oferă nenumărate șabloane gata de utilizare, infografice, ilustrații, grafice, fonturi și multe altele. Aproape peste 1.000 de șabloane din biblioteca sa sunt complet licențiate pentru a vă proteja de orice încălcare a drepturilor de autor. Fără îndoială că Design Wizard poate adăuga câteva străluciri profilurilor tale de rețele sociale într-un minut prin integrările pe care le are platforma, cum ar fi Buffer, HubSpot și Marketo.

Pe lângă caracteristicile sale, serviciul pentru clienți este o altă problemă care atrage atenția despre Design Wizard. Ei oferă asistență clienților 24/7 pentru întrebările dvs. specifice prin chatbot și există, de asemenea, o secțiune de blog unde puteți obține răspunsuri mai generale de acolo. Din păcate, Design Wizard nu oferă o aplicație mobilă.

Pictochart

Fără a petrece prea mult timp învățând cum să folosești platforma, Piktochart te scutește de această durere. Interfața sa ușor de utilizat ajută la crearea de conținut captivant și facilitează editarea fotografiilor. De la fluturași la diagrame circulare, Piktochart oferă nenumărate șabloane ca și alte software-uri de design grafic de pe piață.

Pe de altă parte, Piktochart oferă soluții diverse pentru marketing, finanțe, asistență medicală și resurse umane. Pe lângă crearea de grafică pentru rețelele de socializare, poate face, de asemenea, apel la mult mai multe subiecte de nișă. Vă permite să vă convertiți cu ușurință datele sau conținutul pe platformă și puteți chiar să creați rapoarte profesionale despre informații complexe de asistență medicală în acest fel.

Crello

Crello este unul dintre liderii în această listă de cele mai bune software-uri gratuite de design grafic. Platforma oferă peste 30.000 de șabloane gata de utilizare pentru orice fel de marketing, publicitate și blogging legate de conținut. Puteți crea cu experiență propriile șabloane personalizabile care se potrivesc cu gama de culori a mărcii/produsului dvs. și chiar le puteți salva pentru a le utiliza ulterior și din nou.

Majoritatea utilizatorilor Crello sunt reprezentați de agenți de marketing digital care doresc să creeze grafice uimitoare și reclame uimitoare pentru profilurile lor de rețele sociale. Crello nu oferă doar grafică stabilă, dar oferă și grafică animată.

Platforma are două instrumente gratuite care ajută atât la conversia videoclipurilor în GIF, cât și a imaginilor în formate diferite. Când acest instrument gratuit este aliat cu alte funcții gratuite, care vă ajută să loviți două păsări dintr-o singură piatră. Deci, nu veți petrece timp căutând un alt instrument de conversie.

Am menționat deja mai sus interfața sa ușor de utilizat, dar în cazul în care vă confruntați cu o problemă, există o mulțime de tutoriale pe site-ul lor. Desigur, au și asistență pentru clienți prietenoasă ori de câte ori aveți nevoie.

BeFunky

BeFunky se prezintă ca o platformă all-in-one pentru cei care doresc să creeze design-uri grafice, să editeze cu ușurință fotografii și să facă colaje foto. Deși are diverse funcții pro în versiunea sa Plus, versiunea gratuită se adresează în mod corespunzător nevoilor tale esențiale de editare foto și creare vizuală. BeFunky aduce peste un milion de imagini gratuite prezentate de Pixabay, Pexels și Unlash alături de mii de grafică vectorială.

Creatorii ideii rădăcină a lui BeFunky creează un instrument de design grafic pentru a menține cât mai simplu posibil să proiectezi un proiect de la zero și funcționează bine! Fiecare detaliu este conceput pentru cineva care nu a experimentat niciodată software de design grafic. Deoarece puteți chiar să proiectați din mers datorită aplicației mobile BeFunky, acesta câștigă puncte.

Vectr

Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul acestei liste de cele mai bune programe de design grafic gratuit, Vectr și-a luat locul în sfârșit. Amatorii și designerii de la orice nivel pot sări direct pentru a folosi Vectr fără nicio curbă de învățare. La fel ca multe instrumente de web design de pe piață, dacă începeți un proiect pe versiunea web Vectr, puteți continua să îl proiectați pe aplicația sa mobilă sau invers. Aceasta înseamnă că permite partajarea în timp real cu prietenii sau echipa, astfel încât să vă puteți crește cu ușurință productivitatea.

Vectr este folosit mai ales pentru crearea de grafice vectoriale. Deoarece nu folosește pixeli în timp ce creați grafică, rezoluția nu ajunge nicăieri! Sistemul său ușor de utilizat vă permite să creați modele 2D chiar dincolo de imaginația voastră. Puteți crea și edita modele de design web, fluturași, postere, broșuri, cărți de vizită și multe altele.

O altă caracteristică utilă este posibilitatea de a utiliza atât pe web, cât și pe mobil. Deși platforma este foarte ușor de utilizat dacă aveți nevoie de asistență, veți găsi și o mulțime de tutoriale și ghiduri de utilizare.

Concluzie

Pe măsură ce încheiem această listă cu cele mai bune programe de design grafic gratuit, am dori să menționăm câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți care dintre ele funcționează cel mai bine pentru dvs. Dacă ai ajuns să cauți aici, este corect să spui că principala ta preocupare este bugetul.

Următoarele preocupări ar trebui să urmeze ca setul de caracteristici software, experiențele utilizatorului, beneficiile, serviciul pentru clienți și referințele. Fără îndoială, acest clasament poate varia în funcție de prioritățile nevoilor tale.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...

Cum să alegi cel mai bun curs social media pentru afacerea ta

Ești în căutarea acelui curs de social media care...

Cum contribuie platformele de cursuri live la dezvoltarea personală și profesională

Una dintre modalitățile inovatoare și eficiente de a investi...

Filantropia și Impactul Social: Cum Donațiile Pot Schimba Lumea

Filantropia este o forță puternică de transformare a lumii...