Stiri
35.4 C
Buzău

12 moduri de a vă optimiza site-ul web pentru căutarea vocală în 2022

Data:

Căutarea vocală este o nouă tehnologie care vă permite să căutați lucruri online folosind instrucțiuni vocale. Deși există de 11 ani, utilizarea sa a avut loc doar recent. 

Poziționați-vă afacerea în lumea care se apropie rapid de vocea mai întâi

Adoptarea smartphone-urilor a crescut vertiginos, ducând astfel la schimbări semnificative în peisajul căutărilor. Intrăm rapid într-o lume cu vocea mai întâi în ceea ce privește căutările.

În plus, pe măsură ce companiile îmbrățișează platformele de comerț electronic în mulțime, nu aveți altă opțiune decât să jucați în siguranță optimizând conținutul, site-ul web și orice altceva pentru a ține pasul cu vremurile în schimbare. De asemenea, verificați cum să vă optimizați site-ul web pentru căutarea prin voce și imagini .

Lupta pentru numărul limitat de clienți este reală. Și, nu vrei să ratezi bucata de plăcintă.

Deci, cum puteți optimiza căutarea vocală și tehnologia purtabilă pentru a obține un avantaj competitiv față de clienții dvs.?

● Veniți cu un plan bun de acțiune

Pe măsură ce utilizarea vocii pentru căutare crește, trebuie să vă adaptați afacerea la nevoile actuale și viitoare de căutare vocală. Asta înseamnă că trebuie să dezvolți o strategie. Trebuie să evaluați toate cuvintele cheie de care veți avea nevoie, conținutul dvs. existent și nevoile viitoare. Apoi trebuie să produceți conținut nou.

● Fii listat online

Acest lucru este bun pentru tine dacă ești o afacere locală. Dar dacă nu sunteți, sunteți liber să săriți peste acesta. Dacă sunteți local, una dintre modalitățile de a vă pregăti pentru căutarea vocală este să vă asigurați că ați fost listat online.

În primul rând, dacă vindeți produse tehnologice portabile, știți că acestea au dimensiuni limitate de afișare. În plus, smartphone-urile folosesc asistenți vocali – de exemplu, Google Assistant pentru Android și Siri pentru dispozitivele Apple.

Spre deosebire de rezultatele căutării de text Google, asistenții nu pot afișa rezultate de căutare în special pentru companiile locale. În schimb, ei arată mai întâi înregistrările de companii. Ei bine, la pas nu vă optimizați site-ul.

● Cercetați-vă cuvintele cheie

Amintiți-vă că clienții dvs. vor folosi căutarea vocală și nu cuvintele cheie. Aceasta înseamnă că va trebui să faceți față unei lungimi crescute a cuvintelor cheie din cauza naturii comunicării umane.

Deci, în loc să vizați un cuvânt cheie precum „tort de aniversare cu ananas”, trebuie să vă concentrați pe ceva de genul „cunoașteți vânzători de încredere pentru prăjituri de aniversare cu ananas?” Vocea nu înseamnă să vă ofere opțiuni de rezultate, ci mai degrabă vă direcționează către acțiunea unui produs.

Dacă încă sunteți blocat, puteți investi într-un software SEO bun pentru a vă ajuta să restrângeți un anumit șir de cuvinte cheie care va funcționa pentru site-ul dvs.

● Optimizare pentru căutare locală

După ce ați făcut listările locale și ați produs conținut local, trebuie să vă optimizați listarea și conținutul pentru căutarea locală. Majoritatea căutărilor vocale vizează informații despre ritmurile pe care cineva trebuie să le viziteze. De exemplu, ar putea fi vorba despre „cele mai bune locuri pentru a cumpăra fast-food în New Jersey” sau poate „Locații cu fast-food în New Jersey”.

Cum să vă optimizați site-ul web pentru căutarea vocală SEO:

● Reduceți timpul de încărcare a paginii

Fiecare SEO inteligent știe că viteza de încărcare a paginii este unul dintre cei mai importanți factori de clasare. Și, odată cu cantitatea crescută de conținut digital (inclusiv voce) online, cu cât încărcarea site-ului dvs. va fi mai rapidă un factor determinant de clasare în viitor .

Potrivit unui studiu realizat de Backinko , site-urile web care au bucăți de conținut simple și ușor de digerat se clasează mai bine pe primele pagini ale SERP-urilor. Același studiu a mai descoperit că Google (și, în extensie, motoarele de căutare) a favorizat paginile web cu timpi de încărcare mici.

● Utilizați SEO cu coadă lungă

Deși utilizarea cuvintelor cheie cu coadă lungă nu este la fel de populară cum era în urmă cu ceva timp, este una dintre modalitățile perfecte de optimizare a site-ului dvs. web pentru căutări vocale.

Există două motive principale pentru care funcționează ca un farmec. Una este că căutările vocale se fac printr-un șir de text semnificativ mai lung. În al doilea rând, asistenții inteligenți sunt proiectați să ofere răspunsuri asemănătoare tuturor întrebărilor pe care le facem.

Drept urmare, utilizarea SEO cu coadă lungă ne ajută să optimizăm pentru fragmentele prezentate. Drept urmare, vă va trimite întotdeauna direct în partea de sus a rezultatelor căutării.

● Direcționați întrebările publicului dvs.

Majoritatea căutărilor vocale sunt sub formă de întrebări. Gândiți-vă la interogările pe care oamenii le fac lui Alexa, Siri sau Google Assistant. Toate sunt sub formă de întrebări. De exemplu, „Cum ar trebui să-mi fac baie câinelui?” Asemenea intrebari. Asigurați-vă întotdeauna că aveți conținutul potrivit care se potrivește acțiunilor publicului dvs.

● Produceți conținut prietenos cu căutarea vocală

Asigurați-vă întotdeauna că ați produs conținut conversațional ușor de citit. Pentru ca o voce automată să citească clar, asigură-te că ai ceva scris în clasa a IX-a.

● Produceți mai mult conținut local

Destul de multe căutări vocale sunt pentru conținut local. Prin producerea de conținut relevant la nivel local, care să răspundă nevoilor locale ale oamenilor dvs., vă ajută să vă îmbunătățiți SEO pentru căutarea vocală și tehnologia purtabilă. Dar, afacerea ta nu trebuie să fie locală pentru a putea produce conținut local.

De asemenea, puteți distribui o mulțime de conținut local care vă va ajuta să aduceți mai mult trafic în afacerea dvs., în ciuda locației dvs.

● Experiența utilizatorului este totul

Spre deosebire de SERP-urile obișnuite, căutarea vocală se concentrează pe un site web pentru interogare. Asigurați-vă că asistentul vocal va putea accesa rapid toate informațiile de care aveți nevoie. Aceasta înseamnă, de asemenea, că site-ul dvs. trebuie să fie prietenos cu dispozitivele mobile, rapid și securizat prin HTTP.

● Folosiți schema și formatarea structurată.

Într-unul dintre studiile lui Backlinko, ei au descoperit că aproximativ 40,7% din toate răspunsurile de voce Google au provenit dintr-un fragment Google Featured Snippet. Denumite uneori răspunsuri rapide, aceste răspunsuri sunt rezumate de pe site-uri web selectate și includ adesea un link către sursa informațiilor.

Pentru ca site-ul dvs. să fie prezentat, trebuie să vă asigurați că furnizați răspunsuri concise la întrebările care primesc răspuns în cea mai mare parte de către publicul dvs.

● Nu renunta la SEO obisnuit

Când vă concentrați pe producerea de conținut grozav și să faceți SEO de școală veche, este probabil să vă descurcați bine și în căutarea vocală. De aceea, site-urile web care au un angajament social ridicat, o poziție mai bună și o autoritate ridicată a domeniului se descurcă mai bine în căutarea vocală.

Vocea devine următoarea mare senzație în industria căutării. Pentru ca companiile să rămână în top în 2022, acestea trebuie să poată efectua o mai bună căutare vocală SEO pe lângă SEO obișnuit.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Panouri solare pentru casele din zonele izolate: Avantaje și provocări

Am descoperit că panourile solare pentru casele din zonele...

O promovare online eficienta pentru business-ul tau

Traim intr-o lume in care aproape tot se intampla...

Cum sa ai confortul necesar in interior?

Sistemele HVAC reprezinta un element esential pentru confortul si...

Tot ce trebuie să știți despre containerele modulare

Containerele modulare au devenit o soluție populară și inovatoare...