Stiri
16.5 C
Buzău

Cum să evaluezi studii de caz atunci când angajezi o agenție SEO

Data:

Când angajezi o agenție SEO, trebuie să te asiguri că ai încredere în ei și că ai încredere în echipa lor. La urma urmei, predați multă responsabilitate și succesul online al afacerii dvs. poate fi pe linie.

Dacă faci cercetări, lucrul cu o agenție SEO poate fi o experiență plină de satisfacții și plăcută. Dar, ce semne arată că ai găsit o agenție SEO bună?

Unul dintre ele are studii de caz disponibile pe site. Să aruncăm o privire mai atentă dacă ar trebui să te bazezi pe ele.

Sunt importante studiile de caz?

Da, studiile de caz pot fi un indicator al unei agenții SEO grozave.

Ei demonstrează munca care a fost realizată de echipă și vă pot arăta expertiza acelei agenții SEO în acțiune. Într-adevăr, companiile pot vorbi toată ziua despre câți ani de experiență au și ce pot face pentru brandul tău.

Dar, cel mai bun mod de a vedea dacă acest lucru este cu adevărat adevărat este să te uiți la studii de caz și la rezultatele pe care le-au produs.

Dar, nu toate studiile de caz sunt la fel. Da, vor fi de ajutor, dar asta numai dacă agenția SEO vă oferă suficiente detalii despre munca pe care au făcut-o. Creativ24 le- a oferit clienților potențiali o serie de informații pertinente.

Este exact ceea ce vrei tu. Dar, pot exista unele agenții SEO care nu vor oferi suficiente detalii și acesta este un motiv de îngrijorare. Și anume, s-ar putea să nu arate cu adevărat ce a făcut echipa pentru un client.

În cele din urmă, răspunsul real la întrebare va depinde de studiile de caz. Într-adevăr, dacă o agenție SEO și-a luat timpul pentru a scrie studii de caz și îți oferă o mulțime de informații, atunci vor fi foarte relevante atunci când alegi pe cine să angajezi .

Așadar, va trebui să aruncați o privire asupra studiului de caz pentru a vă asigura că vă spune cu adevărat întreaga poveste sau dacă este scurt și inutil.

Ce face un bun studiu de caz?

De unde știi dacă un studiu de caz este o bună reprezentare a unei agenții SEO?

Ei bine, trebuie să aruncați o privire și să le citiți cu atenție. Iată câteva lucruri care constituie un bun studiu de caz atunci când vine vorba de angajare. Regula generală este cu cât este mai detaliat, cu atât este mai bun studiul de caz.

Există un fundal

Este bine să înțelegeți brandul cu care lucrează agenția SEO și care sunt problemele acestora, precum și ceea ce doresc să obțină. Deci, un bun studiu de caz va oferi aceste informații de fundal, astfel încât să existe context pentru studiu.

Dar mediile nu trebuie să fie extinse. Trebuie doar să vă ofere o imagine de ansamblu asupra cine este compania și cum a fost ea la început, plus ceea ce caută să realizeze cu agenția SEO.

Campania și strategia SEO utilizate

În continuare, un bun studiu de caz va vorbi despre campania pe care au condus-o și ce strategii au folosit.

Cu cât îți oferă mai multe informații, cu atât poți vedea mai multe tactici și tehnici pe care le folosesc. Majoritatea agențiilor de SEO vor detalia exact ce au făcut într-o campanie, astfel încât să vă puteți face o idee mai bună despre cum funcționează.

Pierderea acestor detalii este un steag roșu. Trebuie să știi cum o agenție obține rezultate pentru a ști dacă acestea sunt legitime.

Informații despre rezultate

Unul dintre cele mai importante elemente pe care doriți să le căutați într-un studiu de caz este care au fost rezultatele. Cu alte cuvinte, ce a realizat o agenție SEO pentru acel client?

Poate fi grozav să citești totul despre companie și despre strategia pe care o foloseau. Dar, acest lucru nu va conta foarte mult dacă nu a obținut rezultate pozitive. Deci, asigurați-vă că studiul de caz detaliază ce a realizat campania în final.

Sperăm că acest lucru poate include o creștere a traficului și a veniturilor.

Din nou, vrei toate detaliile suculente. Statisticile vor demonstra că agenția SEO ține evidențe bune și dorește să-și demonstreze cunoștințele potențialilor clienți. Gândiți-vă la aceste statistici ca dovezi și acesta este ceva ce doriți să vedeți înainte de a le angaja pentru afacerea dvs.

Comentarii de la brand

De asemenea, este util să auziți comentarii de la brand la sfârșitul studiului de caz. Cu alte cuvinte, puteți beneficia de a afla ce crede brandul despre agenția SEO și cum a funcționat.

Desigur, dacă clientul este mulțumit, acest lucru este grozav și îți oferă o impresie bună despre agenția SEO. De asemenea, va ajuta la transmiterea rezultatelor care au fost atinse.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Solutii dentare accesibile si profesionale

In ziua de astazi, toti oamenii pot beneficia de...

Top 6 motive să investești în marketing digital

Într-o eră în care consumatorii au tendința să folosească...

Alegerea unei agenții SEO compatibile cu nevoile afacerii

Provocarea finală, dar nu și cea mai mică, este...

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...