Stiri
17.1 C
Buzău

Sapte optimizari ale activitatii unui restaurant cu ajutorul unui soft de gestiune dedicat

Data:

Managerierea unui restaurant este o activitate complexa din cauza multiplelor variabile implicate, a existentei unui numar mare de angajati ce desfasoara munci diferite si a numeroaselor elemente ce pot genera erori costisitoare. De un real ajutor in rezolvarea tuturor acestor probleme sunt softurile de gestiune, utilizate tot mai des si in unitatile HoReCa din Romania. Cu ajutorul acestor programe de calculator pot fi automatizate o serie intreaga de sarcini si se obtine in plus accesul la numeroase elemente ce permit optimizarea muncii. 

O tendinta actuala in privinta softurilor de gestiune pentru afaceri este realizarea unor programe dedicate pentur anumite tipuri de business, ca de exemplu cele pentru managerierea magazinelor, a hotelurilor sau spatiilor logistice. In aceasta categorie se inscrie si programul pus la dispozitie de freyapos.ro, un soft de gestiune pentru restaurant ce cuprinde o gama diversa de accesibilitati si functii care transforma intreaga activitate in una mult mai usor de manageriat si de supravegheat. 

Iata cum se poate optimiza activitatea unui restaurant cu un soft de gestiune dedicat!

  1. Softurile dedicate permit realizarea unei gestiuni a stocurilor de o precizie extraordinara, ceea ce optimizeaza costurile prin comandarea acelor produse ce sunt necesare, evitandu-se astfel ocuparea inutila a spatiilor de depozitare si pericolul depasirii termenului de garantie pentru produsele perisabile.
  1. Softurile de acest tip cuprind si o parte special dedicata marketingului. Prin intermediul uneltelor puse la dispozitie se pot obtine informatii utile cu privire la comportamentul de consum al clientilor, putand sa se realizeze o adaptare a ofertei in functie de elemente particulare ale segmentelor tinta (sisteme de fidelizare, modul personalizabil de discounturi, integrare sistem happy hour).
  1. Softul permite salvarea unor modele predefinite de aranjare a meselor. Astfel, indiferent de evenimentul ce va fi gazduit de unitatea de servire (nunta, botez, conferinta etc.) se va avea la dispozitie modelul de reasezare a meselor fara a mai fi necesara trecerea printr-o operatiune complexa.
  1. Un astfel de program permite gestiunea bucatariei intr-un mod complet. Orice comanda poate fi urmarita de la emitere si pana la livrare, trecand prin fiecare etapa sau observand in mod general. In acest mod se poate eficientiza activitatea manageriala prin supravegherea activitatii tuturor angajatilor.
  1. Softurile de gestiune specializate pot fi integrate cu usurinta cu platformele livratorilor, putandu-se beneficia de avantajele livrarii la domiciliu a hranei preparate in bucatariile restaurantelor. Comenzile vor fi preluate imediat, fara posibilitatea aparitiei unor erori, ajungand automat la toate persoanele interesate.
  1. Softurile specializate pot fi implementate si pe dispozitive mobile, precum telefoanele inteligente sau tablete. Ospatarii si bucatarii vor putea sa preia direct comenzile din sistem, fara a mai fi necesara pierderea timpului prin activitati inutile;
  1. Softul cuprinde o parte specializata in functii financiare prin intermediul careia se inregistreaza si se emit toate documentele fiscale, fara a mai fi necesara parasirea aplicatiei. Platile vor fi urmarite si gestionate intr-un mod optim, rapid si corect.

In concluzie, administratorii de restaurante trebuie sa apeleze la solutia softurilor de gestiune specializate pentru a beneficia de elementele ce ofera posibilitatea optimizarii activitatilor care se desfasoara la locul de munca.

Sursa foto: unsplash.com

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Solutii dentare accesibile si profesionale

In ziua de astazi, toti oamenii pot beneficia de...

Top 6 motive să investești în marketing digital

Într-o eră în care consumatorii au tendința să folosească...

Alegerea unei agenții SEO compatibile cu nevoile afacerii

Provocarea finală, dar nu și cea mai mică, este...

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...