Stiri
35.4 C
Buzău

Microfoane

Data:

Cumpărarea unui microfon este o sarcină care poate fi asemănătoare cu un război uneori. Te lupți în mod constant înainte și înapoi cu raționamentul tău, bugetul tău și cu numărul imens de opțiuni de înaltă calitate disponibile pentru tine.

În mod tradițional, dinamica este flexibilă, robustă și potrivită pentru instrumente puternice, cum ar fi amplificatoare de chitară, percuție și performanțe live.

În schimb, microfoanele cu condensator sunt mult mai sensibile și, în general, cuprind o claritate mai mare în intervalele de frecvență mai înalte, făcându-le potrivite pentru chitare acustice, overheads și, cel mai frecvent, voce.

Panglicile stau undeva la mijloc în ceea ce privește sensibilitatea, având adesea un răspuns în frecvență întunecat și cald. Aceste microfoane sunt potrivite pentru instrumente orchestrale și percuție.

 

Uite, mă voi comporta și nu mă voi aventura în alte detalii decât rezumatele de mai sus pentru mașinațiunile microfoanelor. Aceia dintre voi care ați îndurat deja gigantul meu în două părți pe subiect sunt probabil destul de afectați. Îți amintești acele lucruri despre traductoare, conversie de semnal electric și, cel mai terifiant dintre toate, VIBRAȚII ?

Îi voi scuti pe noii veniți de subiecte atât de delicate, deoarece nu trebuie  știți cum funcționează microfoanele, deși dacă sunteți un tocilar al muzicii ca mine – sunt sigur că mulți dintre voi sunteți – este o informație destul de interesantă de avut în vechiul banc de memorie.

 

În mod normal, sunt reticent să sugerez o abordare „unică pentru toate ” pentru orice achiziție atunci când construiesc un studio de muzică și să dau doar sfaturi în funcție de circumstanțele mele specifice.

Cu toate acestea, voi arunca cu bucurie acea filozofie pe fereastră și voi face următoarea recomandare: studioul dvs. de muzică va beneficia de a avea un SM57 .

 

Versatilitatea și valoarea acestor microfoane le fac un must-have pentru multe studiouri de acasă și pentru cele profesionale De obicei, le puteți obține pentru aproximativ 50-100 de dolari și sunt foarte ușor de găsit la mâna a doua, deoarece sunt indestructibile. Nokia de micro – telefoane.

Fără a necesita înregistrarea multitrack sau a lucra cu ceva precum tobe, Shure SM57 este mai mult decât capabil să suporte volumul de lucru al instrumentelor pe care le folosesc în general în propria mea muzică.

Dar, deși cântatul meu este în cel mai bun caz îndoielnic, a avea un microfon dedicat vocii este un factor important în optimizarea și diversificarea studioului meu acasă, în timp ce, din fericire, a fi un bun vocalist nu este. După cum am discutat anterior, mă voi uita în principal la microfoanele cu condensator mari pentru a ocupa acest rol.

 

O persoană care face RnB ar putea spune că ura răspunsul în frecvență și căldura unui anumit microfon, în timp ce alta ar fi iubit chiar aceste elemente pentru înregistrările lor de mostre lo-fi. Acesta a fost procesul prin care am trecut.

Înarmat cu aceste informații, am creat o listă scurtă de microfoane întâlnite în mod obișnuit în gama mea de prețuri la mâna a doua și am fost atent la chilipiruri zilnic pentru a mă asigura că nimic nu mi-a strecurat printre crăpăturile degetelor.

Lista mea scurtă a fost:

  • Audio-Technica AT4033A AT4040
  • Rode NT1A
  • sE Electronics SE2200
  • MXL 2003A

În cele din urmă, am optat pentru 2003A , deoarece celelalte microfoane – probabil toate un nivel peste MXL în ceea ce privește calitatea sunetului – nu au intrat niciodată în gama mea de buget și aveam nevoie de microfon până la o anumită dată.

În mod normal, aș argumenta pentru virtuțile răbdării, dar în acest caz, a fost imposibil. Acestea fiind spuse, 2003A a fost un membru mai mult decât util al familiei mele de studiouri muzicale și va continua să-mi ofere înregistrări mai mult decât adecvate în anii următori.

 

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Tot ce trebuie să știți despre containerele modulare

Containerele modulare au devenit o soluție populară și inovatoare...

Locuințe din Containere: O Soluție Modernă și Sustenabilă

Într-o lume în continuă schimbare, locuințele din containere devin...

Containerul de șantier O soluție practică și eficientă pentru proiectele tale

În domeniul construcțiilor, eficiența și organizarea sunt esențiale pentru...

Container Comercial Inovația Spațiilor Comerciale la ZHouseContainer.ro

Într-o lume în continuă schimbare, inovația în designul și...