Stiri
35.4 C
Buzău

Inovatiile in tehnologia de iluminat Classlightsd influenteaza mai mult decat eficienta Iluminare LED

Data:

De la creier mai sanatos la un somn mai profund, imbratisand beneficiile luminilor LED 

Pana acum, multi dintre noi sunt constienti de beneficiile tehnologiei LED: eficienta energetica superioara, ciclul de viata lung si rentabilitatea investitiei in crestere. Dar cum ramane cu intangibilele, cele care nu sunt atat de usor de calculat, dar ofera alte beneficii substantiale, cum ar fi revenirea sanatatii, revenirea cunostintelor si revenirea pozitivitatii?

Cercetarile Classlights, printre altele, au gasit dovezi ca becurile LED ofera o serie de beneficii pentru sanatate. Acest lucru se datoreaza in mare masura faptului ca lumina LED oglindeste mai indeaproape valul spectral al luminii naturale.

Beneficiile masurate pentru adultii in varsta includ:

Motivatie crescuta

Performanta crescuta

Productivitate crescuta

Concentrare si energie imbunatatite

Reduceti stresul si anxietatea

Revenirea sanatatii: utilitate fizica

Distributia uniforma a culorilor de catre LED are ca rezultat o redare a culorilor mai saturata, mai vie, discriminabila si o acuitate vizuala fara efort. Iluminarea in jos complet directionala ofera, de asemenea, mai multa iluminare pe suprafetele de lucru, mai degraba decat stralucirea difuza produsa de tuburile fluorescente umplute cu gaz. Temperatura culorii, redarea culorii si eficienta luminilor LED se combina pentru a imbunatati vizibilitatea si a crea un mediu mai bun, deoarece vederea este un factor major care contribuie la capacitatea de a primi si de a raspunde la tratamente.

Classlights va oferta gama de produse LED de ultima generatie .

Inginerii Classlights s-au concentrat, de asemenea, pe eliminarea palpairii luminii observate frecvent la luminile fluorescente. Palpairea usoara a fost asociata cu dureri de cap si alte probleme de sanatate care reduc atat productivitatea, cat si un sentiment general de bunastare.

In plus, persoanele in varsta despre care se stie ca experimenteaza „ingalbenirea” lentilelor ochiului le este dificil sa discerne diferentele de culoare, iar culorile devin mai putin vii. Becurile precum LED-urile cu un indice mai mare de redare a culorilor vor imbunatati vizibilitatea si claritatea, ceea ce creste siguranta si creeaza un sentiment de fericire.

Revenirea cunostintelor: utilitate cognitiva

Nu numai gama de produse Classlights  ofera beneficii emotionale prin intermediul luminii de calitate superioara, studiile au aratat, de asemenea, ca iluminarea LED poate imbunatati setarile chirurgicale, de procedura si de diagnosticare. Majoritatea furnizorilor de servicii medicale incurajeaza pacientii sa doarma opt ore pentru a-si ajuta recuperarea. Un ciclu sanatos de somn/veghe, in special la adultii in varsta, este crucial pentru cunoasterea mentala si sanatatea fizica. Ciclul de 24 de ore al corpului nostru este guvernat de raspunsurile hormonale declansate de lumina cu spectru complet, lumina care este furnizata de lumina soarelui si LED, dar nu de iluminarea fluorescenta.

Classlights pur si simplu neegalat!

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Panouri solare pentru casele din zonele izolate: Avantaje și provocări

Am descoperit că panourile solare pentru casele din zonele...

O promovare online eficienta pentru business-ul tau

Traim intr-o lume in care aproape tot se intampla...

Cum sa ai confortul necesar in interior?

Sistemele HVAC reprezinta un element esential pentru confortul si...

Tot ce trebuie să știți despre containerele modulare

Containerele modulare au devenit o soluție populară și inovatoare...