Stiri
35.4 C
Buzău

Cele mai puternice instrumente de feedback pe site pentru echipele de dezvoltare web

Data:

Datorită abundenței de instrumente de feedback pentru clienți și site-uri web pentru dezvoltarea web, există zeci de modalități de înaltă tehnologie de a obține feedback direct de la clienți despre produsul dvs.

Cum se utilizează feedback-ul?

Când aveți o evaluare reală din partea publicului țintă , puteți crește performanța echipei, le puteți evalua sau le puteți îmbunătăți abilitățile. Colectarea feedback-ului este, de asemenea, cheia pentru a crea pagini grozave de care publicul tău va fi îndrăgostit. În cele din urmă, proiectați pentru ei. Este bine ca echipa ta de proiectare web să știe ce fac bine și ce trebuie să îmbunătățească.

Dacă gestionați o echipă, puteți utiliza instrumentele site-ului web pentru echipele de dezvoltare web pentru a obține feedback. Apoi, misiunea ta ca manager este să organizezi aceste date pentru a le transforma într-o cunoaștere utilă pentru echipa ta. În acest fel, îi poți ajuta să se îmbunătățească singuri și, de asemenea, proiectele la care lucrezi.

Instrumente de feedback pe site pentru dezvoltare web

Prin urmare, pentru a vă ușura munca, în acest articol vom vorbi despre cele mai puternice instrumente de feedback pe site pentru echipele de dezvoltare web.

Iată cele mai bune:

BugHerd

BugHerd este unul dintre instrumentele simple de urmărire a erorilor și feedback pe site-uri pentru dezvoltarea web, cu sediul în Melbourne și Australia. BugHerd colectează feedback vizual, complet cu metadate, adnotări și capturi de ecran. Oferă feedback pe pagina site-ului web pregătit pentru acțiunea echipei, iar aceste echipe de proiectare și dezvoltare gestionează și acționează în funcție de feedback-ul site-ului.

BugHerd fixează feedback-ul site-ului direct pe elementele paginii cu un simplu clic. Ușurința sa de utilizare pentru clienți și echipa dvs. oferă feedback site-ului pe desktop, tabletă sau mobil cu BugHerd. Captarea contextului este cea mai bună modalitate de a rezolva erorile și de a răspunde la feedback-ul site-ului. BugHerd facilitează obținerea de informații tehnice pentru a colecta feedback.

Când încorporați BugHerd în fluxul dvs. de lucru, puteți profita de integrările utile pe care le oferă, cum ar fi:

 • WordPress,
 • GitHub,
 • moale,
 • Zapier,
 • și Integrat.

Acest instrument oferă o opțiune de feedback în pagină, care le permite clienților să raporteze erori direct de pe site. Tabloul vizual de sarcini facilitează gestionarea, atribuirea și prioritizarea rapidă a sarcinilor.

Marker

Mopinion este unul dintre instrumentele de succes de feedback pentru clienți pentru dezvoltarea web, care duc feedback-ul cu un pas mai departe și oferă oportunități de analiză aprofundată pentru utilizatorii săi. Datorită vizualizării datelor în timp real în tablouri de bord și diagrame personalizabile, puteți digera rapid și eficient sume mari de date de feedback pe toate canalele lor digitale.

Acest instrument complet de feedback al clienților colectează și analizează feedback-ul de pe site-uri web, aplicații mobile și campanii de e-mail în timp real. Datorită interfeței ușor de utilizat a Mopinion, puteți crea, proiecta și configura formulare de feedback după cum doriți.

De asemenea, puteți vizualiza feedback-ul primit în tablouri de bord și diagrame personalizabile pentru analize avansate. Pentru a face un pas mai departe, echipele digitale pot partaja și pot lua măsuri cu privire la aceste elemente de feedback în timp util, cu ajutorul alertelor inteligente.

Mopinion îți oferă o nouă perspectivă asupra călătoriei online, cu informații utile asupra motivației din spatele comportamentului clienților pe canalele tale digitale.

Ce trebuie actualizat pe site-ul dvs.? Aceasta este întrebarea de bază pe care o reprezintă agențiile de dezvoltare web. Folosind Marker.io, puteți oferi vizitatorilor site-ului dvs. site-ul dvs. oportunitatea de a vă împărtăși feedback-ul. Puteți încorpora pur și simplu Marker.io cu un fragment de cod sau o extensie de browser. Sistemul funcționează și ca instrument de urmărire a erorilor. Deci, când vedeți o eroare, puteți pur și simplu să o raportați prin intermediul widget-ului.

La fel ca BugHerd, Marker.io are și un tablou de bord pentru a aduna toate proiectele clienților dvs. într-un singur loc. Puteți crea un tablou de bord dedicat pentru fiecare client. Deci, dacă doresc să editeze ceva despre site-ul lor, puteți colabora fără a oferi acces la întreg tabloul de bord. Puteți chiar să discutați în timp real cu clienții dvs. De asemenea, instrumentul generează rapoarte și vă permite să le trimiteți automat clienților. Nu lăsați clienții să rateze niciun detaliu!

Birdeye

Birdeye este o platformă de experiență de marketing all-in-one care oferă companiilor cu locații multiple datele și instrumentele pentru a oferi experiențe grozave la fiecare pas al călătoriei clienților.

Instrumentul atrage noi clienți potențiali cu listări, recenzii și recomandări. Îi transformă în clienți prin chat web și întâlniri și îi încântă pe acești clienți cu sondaje, bilete și informații.

Birdeye are încredere în companiile din Fortune 1000 cu locații multiple, cu sediul central în Palo Alto și conduse de absolvenți de la Google, Amazon, Salesforce și Yahoo. Are o gamă largă de produse, inclusiv

 • Recenzii
 • Listări
 • Pagini
 • Mesaje
 • Webchat
 • Texte în masă
 • Sondajele
 • Bilete de avion
 • Perspective
 • Benchmarking

zipboard

zipBoard este o soluție de feedback vizual și de urmărire a erorilor bazată pe web pentru site-uri web statice și live. Vă permite să adnotați mai multe tipuri de fișiere, imagini, videoclipuri, adrese URL, SCORM etc. și simplifică procesul de urmărire a erorilor pentru dezvoltatorii web și recenzori. Cu zipBoard, puteți revizui toate dovezile dvs. online pe o platformă centralizată și puteți scăpa de lanțurile nesfârșite de e-mail și de întâlnirile de partajare a ecranului. Un instrument de urmărire a problemelor care vă permite să adnotați direct în partea de sus a ecranului cu numeroasele instrumente de feedback pe care le are de oferit. Are o interfață de utilizare simplă, ușor de utilizat, deosebit de utilă în timp ce obține feedback de la clienți și părți interesate non-tehnice, ceea ce este adesea nevoie pentru dezvoltatorii/designerii web. Toate acestea fără a fi nevoie să creați un cont pentru colaboratorii invitați, permițându-vă să atribuiți și să prioritizați sarcinile din tabloul de bord.

Unele dintre integrările pe care le oferă de la cutie:

 1. Slack
 2. Jira
 3. Microsoft Teams
 4. Test Lambda
 5. Wrike

Acest instrument vă permite, de asemenea, să solicitați crearea de API personalizate la cerere, în funcție de nevoile dvs.

WebEngage

WebEngage este unul dintre cele mai de succes instrumente de feedback pentru clienți pentru dezvoltarea web. Elimină silozurile de date unificând datele clienților din mai multe surse și creând o vedere unificată a feedback-ului clienților.

Mii de profesioniști în produse și marketing proiectează călătorii intuitive ale ciclului de viață al utilizatorului pe tabloul de bord WebEngage pentru a converti utilizatorii existenți prin campanii susținute de date, în timp util, pe mai multe canale.

Aceștia obțin informații mai profunde despre datele comportamentale ale clienților și despre utilizarea produselor cu instrumente care definesc industrie și analize de evenimente în timp real. Vă puteți integra perfect cu toate instrumentele preferate. WebEngage oferă, de asemenea, multe produse pentru a vă consolida experiența clienților, inclusiv

 • Segmentarea clienților,
 • Personalizare aplicație,
 • Orchestrarea campaniei,
 • Personalizare web,
 • Analiza produselor și a veniturilor,
 • Platforma de date despre clienți,
 • Marketing și retargeting.

InMoment

InMoment este ultimul widget de feedback din lista noastră cu cele mai puternice instrumente de feedback pentru site-uri web pentru dezvoltarea web. Este o platformă de optimizare a experienței clienților bazată pe cloud, care furnizează tehnologie și folosește anii noștri de experiență pentru a debloca o înțelegere cuprinzătoare nu numai a acțiunilor pe care le întreprind oamenii, ci și a emoției care determină ceea ce fac și de ce.

Misiunea InMoment este de a ajuta clienții noștri să îmbunătățească experiențele la intersecția valorii, unde nevoile clienților, angajaților și afacerii se unesc. Oferă soluții multiple, inclusiv evaluări sociale și soluții de advocacy și de implicare a angajaților, precum și o platformă Voice of the Customer (VoC).

InMoment vă oferă integrări ale platformei pentru a se potrivi perfect în afacerea dvs. actuală și pentru a obține feedback de la utilizatori, cum ar fi

 • Chirpici,
 • Microsoft Dynamics,
 • Hubspot,
 • Facebook și Google,
 • TripAdvisor
 • Oracol,
 • Salesforce și multe altele.

Usersnap

Pentru agențiile și echipele de dezvoltare web, Usersnap le poate ajuta să economisească timp și să rezolve problemele cu ușurință. Prin intermediul tabloului de bord, membrii echipei pot vedea toate biletele de la clienții lor și pot purta conversații cu aceștia. Deci, echipele de dezvoltare web evită feedback-ul lent al clienților.

Utilizând Usersnap, puteți obține fiecare feedback atunci când se întâmplă. Întrucât instrumentul de feedback al site-ului oferă funcții de urmărire a erorilor, este grozav pentru a vă ocupa cel mai rapid problemele. La sfârșitul zilei, se întoarce la tine ca o experiență excelentă pentru clienți. Instrumentul de feedback al site-ului oferă rapoarte de urmărire a erorilor, care vă oferă informații și vă permite să faceți mișcări mai inteligente. Procedând astfel, Usersnap economisește timpul dezvoltatorilor tăi, nefiind nevoit să-ți întrebe clienții.

Cum să colectați feedback de la clienți?

Obținerea de feedback de la clienți – indiferent dacă este bun sau rău, este vital pentru dezvoltarea produselor sau serviciilor. Acest lucru vă ajută să vă concentrați mai mult pe ceea ce așteaptă cu adevărat clienții de la dvs.

Nu uita că dacă îți faci clienții fericiți, aceștia vor reveni la tine cu multe recomandări bune. Pe de altă parte, feedback-ul prost nu vă face să vă simțiți inconfortabil, deoarece vă ajută să determinați și să eliminați problemele.

Deci, cum puteți colecta toate aceste feedback de la clienții dvs.? Răspunsul este simplu: folosește-ți site-ul!

După cum puteți vedea mai jos, există multe modalități atunci când vine vorba de a obține feedback de la clienți;

Afișează un sondaj pentru clienți

Acesta este cel mai simplu mod de a colecta feedback. Tot ce trebuie să faceți este să setați un pop-up pentru sondajul clienților care să le permită clienților să-și lase feedback-ul fără probleme. Puteți edita formularul atât cât doriți. Există o mulțime de instrumente de sondare a clienților care vă ajută pe parcurs.

Sfat: Folosiți Mopinion sau Usersnap pentru a vă forma propriile sondaje.

Adăugați un buton „feedback” sau „vorbește cu noi”.

Dacă vedeți un buton care spune „vorbește cu noi, dă feedback sau dă clic pentru a trimite feedback” îi face pe clienți să aibă câteva cuvinte de spus despre produsul sau serviciul tău. Poziționarea unor astfel de butoane într-un loc în care clienții le pot accesa cu ușurință le va permite să-și transmită cu ușurință feedback-ul.

Sfat: obțineți ajutor de la widgetul de feedback al clienților lui BugHerd sau Marker.io .

Oferiți stimulente

O altă modalitate puternică de a colecta feedback este de a oferi stimulente clienților tăi. Oferirea a ceva valoros pentru ei funcționează în ambele moduri! Scenariul ar putea fi pur și simplu oferirea unui cupon de reducere dacă un client răspunde la câteva întrebări despre produsul dvs.

Sfat: Creați un stimulent utilizând WebEngage pentru a construi relații.

Creați o secțiune de chat live

Fără îndoială că chatul live este cel mai rapid și mai profitabil mod de pe această listă. Este, de asemenea, cea mai convenabilă opțiune din perspectiva clienților, deoarece aceștia pot găsi cu ușurință răspunsuri la întrebările lor. Dacă nu vă permiteți opțiunea de chat live, rețineți că și chatboții sunt grozavi.

Sfat: Birdeye vă poate ajuta să convertiți mai mulți clienți potențiali.

De ce ar trebui să utilizați instrumente de feedback?

Utilizarea instrumentelor de feedback pe site pentru dezvoltarea web vă poate ajuta în multe feluri. Principalele motive sunt următoarele:

Îmbunătățiri ale produselor și serviciilor: 

Puteți utiliza instrumentele de feedback ale clienților pentru a vă îmbunătăți produsele și serviciile. Folosind aceste instrumente, veți putea identifica caracteristicile lipsă, domeniile de îmbunătățire și plângerile și preocupările obișnuite ale clienților. De acolo puteți dezvolta noi produse și servicii sau puteți îmbunătăți ceea ce aveți deja.

Informații pentru alți clienți:

Dacă faceți public feedback-ul clienților, puteți oferi informații altor clienți și potențiali clienți; Nou-veniții la marca dvs. pot citi ce cred alții despre produsele și serviciile dvs. înainte de a lua o decizie.

Sentimentul clienților și previziunile de afaceri:

Măsurarea sentimentului clienților vă poate ajuta să faceți prognoze mai precise. De exemplu, dacă 20% dintre clienții dvs. lasă recenzii proaste sau se plâng de produsele dvs., puteți estima o rată de rotație a clienților de 20%.

Strategie și planificare la nivel înalt:

În cele din urmă, feedback-ul clienților este un atu important pentru a aduna informații despre strategia dvs. de afaceri la nivel înalt . Îți va fi mai ușor să răspunzi la întrebări, cum ar fi ce demografii vei viza în viitor, cum îți vei crește afacerea.

Concluzie

În acest articol, am enumerat cele mai bune instrumente puternice de feedback pentru site-ul web pentru dezvoltarea web. Cu ajutorul acestor instrumente, puteți aduce o mare contribuție site-ului dvs., echipei dvs., angajaților dvs., clienților actuali și potențiali, pe scurt, întreaga afacere.

Acum tot ce trebuie să faceți este să întâlniți instrumentul care credeți că este cel mai potrivit pentru nevoile dvs. de afaceri și să începeți să lucrați îndeaproape.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Panouri solare pentru casele din zonele izolate: Avantaje și provocări

Am descoperit că panourile solare pentru casele din zonele...

O promovare online eficienta pentru business-ul tau

Traim intr-o lume in care aproape tot se intampla...

Cum sa ai confortul necesar in interior?

Sistemele HVAC reprezinta un element esential pentru confortul si...

Tot ce trebuie să știți despre containerele modulare

Containerele modulare au devenit o soluție populară și inovatoare...