Stiri
19.9 C
Buzău

Ce utilitate prezinta serviciul “Sedinte online” lansat de catre Tribunalul Bucuresti

Data:

Ce utilitate prezinta serviciul “Sedinte online” lansat de catre Tribunalul Bucuresti

Pe site-ul Baroului Bucuresti a fost publicat un anunt la data de 29 iulie 2016 care prezinta interes pentru orice avocat Baroul Bucuresti cat si pentru justitiabili.

 

Astfel, Baroul Bucuresti a informat avocatii ca incepând cu 1 iulie 2016, Tribunalul București a pus la dispoziția celor interesati un nou serviciu web „SEDINTE ONLINE”,  contribuind astfel la îmbunătățirea mecanismelor de furnizare a informațiilor pentru avocati și justițiabili.

 

Acesta este integrat în pagina de internet a instanței www.tmb.ro putând fi accesat atât de pe pagina principală, cât și de la secțiunea Ședințe Ecris. Se oferă astfel informații în timp real cu privire la desfășurarea ședințelor de judecată. Detalii la link: https://tmb.ro/index.php/archives/4262‎ .

 

În acelasi anunt,‎ Baroul Bucuresti a informat avocatii Barou Bucuresti ca, in baza bunei colaborari cu Curtea de Apel Bucuresti și Tribunalul Bucuresti, se cauta soluții pentru a se asigura accesul avocatilor la dosarele din instanta prin mijloace electronice.

 

Ca avocat Baroul Bucuresti apreciez ca masura prezinta este binevenita si prezinta utilitate, prin aceasta modalitate de comunicare moderna avand acces atat avocatii din Baroul Bucuresti cat si justitiabilii in timp real la desfasurarea sedintelor de judecata.

 

In situatia in care aveti nevie de un avocat Baroul Bucuresti va rugam sa va adresati cu incredere cabinetului nostru de avocatura.

 

  • Alte articole de acelasi autor:

 

DREPTURILE SI OBLIGATIILE PARTILOR IN ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA AUTO;

Din ce motive DNA s-a sesizat din oficiu cu privire la infractiunea de favorizarea faptuitorului in cazul persoanelor condamnate care apar ca autori de lucrări științifice;

– Cum este aparat dreptul la propria imagine  prin mijloace juridice;

Ce criterii a avut in vedere instanta la admiterea cererii de stabilirea paternitatii din afara casatoriei formulata de reclamanta in conditiile in tatal biologic intervine in solutionarea cererii.

Avocat civil Bucuresti

www.avocat-tudor.ro

0724260393

 

Articol redactat de Avocat Tudor Ion

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Top 6 motive să investești în marketing digital

Într-o eră în care consumatorii au tendința să folosească...

Alegerea unei agenții SEO compatibile cu nevoile afacerii

Provocarea finală, dar nu și cea mai mică, este...

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...

Cum să alegi cel mai bun curs social media pentru afacerea ta

Ești în căutarea acelui curs de social media care...