Stiri
19.9 C
Buzău

CE SĂ ALEGI DIN SEX-SHOP?

Data:

 •    Ce să alegi din sex shop?Să iniţiezi jocuri sexuale în dormitor poate fi o adevărată provocare. Deşi îţi poate părea dificil să-i propui iubitului să experimentaţi, merită efortul pentru ca jucăriile sexuale pot fi salvarea de la rutină. Însă, pentru început, nu trebuie să vă aventuraţi să încercaţi lucruri complicate. Iată câteva produse simple, dar care promit plăceri uriaşe. Merită încercate!

  Inelul pentru penis
  Este o jucărie în formă de O care se aşază la baza penisului pentru a restricţiona fluxul de sânge. Această jucărie oferă erecţii mai tari şi de durată mai mare. Cele mai multe inele oferă şi accesorii pentru stimularea clitorisului în timpului penetrării, iar unele au chiar un sistem de vibraţie care îţi provoacă ţie multă plăcere în timp ce inelul îi prelungeşte partenerului erecţia.

  Fluturele
  Este un vibrator de dimensiuni mici care poate stimula interior, dar şi clitoridian. Forma de fluture nu numai că îl face simpatic pentru doamne şi domnişoare, dar şi eficient. Forma dispozitivului permite stimularea întregii suprafeţe a vaginului, a clitorisului şi a labiilor. Îl poţi purta sub haine, sau îl poţi folosi în preludiu cu iubitul tău.

  Vibratorul pentru amândoi
  Dacă vrei o jucărie sexuală care să vă ofere ambilor plăcere, atunci încearcă un vibrator dublu sau un dildo dublu. Acestea se desfac în două părţi distincte, unul pentru stimulare clitoridiană, iar celălalt stimulează testiculele.

  Bilele vaginale
  Dispozitivul este format din două bile de metal învelite în latex, legate cu un şnur. Acestea nu numai că înlesnesc drumul spre orgasm, dar întăresc mușchii vaginali și tonifică mușchiul pubococcigian.

  Limba vibrator
  Un dispozitiv cilindric care are ataşat o jucărie sub formă de limbă promite plăceri de neuitat. Se introduce lubrifiant într-un compartiment special şi se alege unul dintre programe. Poate fi folosit pentru tachinare sau inserţie.

  Un set de bondage pentru începători
  O mască pentru ochi, cătuşe, hamuri, aceste accesorii pot fi o altă metodă de a alunga rutina din dormitor. Important este să le alegeţi împreună şi să daţi frâu liber imaginaţiei.

  Costumaţii sexy
  Majoritatea bărbăţilor visează să îşi vadă partenera într-o ţinută sexy din latex cu cizme şi un bici. Fă-i o surpriză şi dă startul unei nopţi de neuitat.

  Dacă eşti o persoană pudică şi eziţi să calci pragul unui sex-shop, află că internetul este plin de magazine de unde îţi poţi comanda astfel de accesorii. De asemenea, obiectele din casă pot fi folosite cu succes drept jucării sexuale.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Top 6 motive să investești în marketing digital

Într-o eră în care consumatorii au tendința să folosească...

Alegerea unei agenții SEO compatibile cu nevoile afacerii

Provocarea finală, dar nu și cea mai mică, este...

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...

Cum să alegi cel mai bun curs social media pentru afacerea ta

Ești în căutarea acelui curs de social media care...