Stiri
14.8 C
Buzău

Ce este găzduirea web?

Data:

Găzduirea web este un serviciu care permite organizațiilor și persoanelor fizice să posteze un site web sau o pagină web pe Internet. O gazdă web, sau furnizor de servicii de găzduire web, este o afacere care furnizează tehnologiile și serviciile necesare pentru ca site-ul web sau pagina web să fie vizualizate pe Internet. Site-urile web sunt găzduite sau stocate pe computere speciale numite servere. Când utilizatorii de internet doresc să vă vadă site-ul web, tot ce trebuie să facă este să introducă adresa site-ului sau domeniul dvs. în browser. Computerul lor se va conecta apoi la serverul dvs. și paginile dvs. web vor fi livrate acestora prin browser.

Majoritatea companiilor de găzduire solicită să deții domeniul tău pentru a găzdui cu ele. Dacă nu aveți un domeniu, companiile de găzduire vă vor ajuta să cumpărați unul.

creare magazin online

Iată câteva caracteristici pe care ar trebui să vă așteptați de la furnizorul dvs. de găzduire:

  1. Conturi de e-mail : După cum am menționat mai devreme, majoritatea furnizorilor de găzduire solicită utilizatorilor să aibă propriul nume de domeniu. Cu un nume de domeniu (de exemplu, www.site-ul tău.com) și funcții de cont de e-mail furnizate de compania ta de găzduire, poți crea conturi de e-mail de domeniu (de exemplu, numele tău@site-ul tău.com).
  2. Acces FTP : Utilizarea FTP vă permite să încărcați fișiere de pe computerul local pe serverul dvs. web. Dacă vă construiți site-ul web folosind propriile fișiere HTML, puteți transfera fișierele de pe computer pe serverul web prin FTP, permițând accesarea site-ului dvs. prin internet.
  3. Asistență WordPress : WordPress este un instrument de creare a site-urilor online. Este un sistem puternic de blogging și de gestionare a conținutului site-ului web, care este o modalitate convenabilă de a crea și gestiona site-ul web. WordPress alimentează peste 25% din site-urile de pe internet. Majoritatea furnizorilor de hosting vă vor spune imediat dacă planurile lor sunt compatibile cu WordPress sau nu. Cerințele simple pentru găzduirea site-urilor dvs. WordPress includ: PHP versiunea 7 sau mai mare; MySQL versiunea 5.6 sau mai mare.

Dacă decideți să vă creați și să găzduiți site-ul web cu webteam.ro, pe lângă accesul la generatorul de site-uri de tip drag and drop, puteți obține un domeniu personalizat, adrese de e-mail și găzduire web, toate incluse într-un singur abonament.

Un avantaj al folosirii unui generator de site-uri web este că vă permite să glisați și să plasați conținut pentru a vă crea site-ul și să vă publicați site-ul pentru a trăi cu câteva clicuri. Nu este necesară experiență tehnică. Cu generatorul site-ului WebTean,ro, nu va trebui să vă construiți site-ul web cu codare și nu va trebui să transferați fișiere de pe computerul desktop pe server prin FTP.

Dacă preferați să vă construiți site-ul web prin codare sau un instrument CMS precum WordPress, WebTeam va ofera solutie completa intr-un singur loc , da click aici pe gazduire wordpress sa vezi oferta completa.

Cum poate beneficia afacerea mea online de un serviciu de găzduire web?

Pentru a vă publica site-ul online, site-ul companiei dvs. necesită un serviciu de găzduire web. Cu toate acestea, o gazdă web oferă proprietarilor de afaceri mai mult decât servicii de găzduire web! De exemplu, firmele de găzduire web angajează de obicei tehnicieni interni pentru a se asigura că site-urile clienților lor funcționează 24/7. În plus, atunci când proprietarii de site-uri web au nevoie de ajutor sau de depanare (de exemplu, debutul scriptului, e-mailul nu poate fi trimis/primit, reînnoirea numelui de domeniu și multe altele), asistența internă a gazdei web este cea mai potrivită. Un serviciu de găzduire web profesional asigură o experiență fără probleme pentru proprietarii de afaceri, astfel încât aceștia să își poată concentra eficient timpul și efortul asupra afacerilor lor.


Alege cea mai buna oferta de gazduire web -> WebTeam

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Top 6 motive să investești în marketing digital

Într-o eră în care consumatorii au tendința să folosească...

Alegerea unei agenții SEO compatibile cu nevoile afacerii

Provocarea finală, dar nu și cea mai mică, este...

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...

Cum să alegi cel mai bun curs social media pentru afacerea ta

Ești în căutarea acelui curs de social media care...