Stiri
16.5 C
Buzău

Care sunt primele 5 motive pentru un site web lent?

Data:

Viteza site-ului joacă un rol vital atunci când vine vorba de performanța site-ului și de creșterea site-ului. Afectează diverse valori, inclusiv SEO și rata de conversie

În lumea de astăzi, în care Google a declarat în mod clar că timpul de încărcare a site-ului are un impact asupra rezultatelor căutării, toată lumea, de la vârful ciclului (dezvoltatorii web) până la marketerul digital, se concentrează mult pe această măsură.

A avea un site web lent este un coșmar pentru mulți oameni în aceste zile. Un timp mare de încărcare înseamnă, practic, că pierzi 50% dintre clienți. La urma urmei, nimănui nu-i place să răsfoiască un site web lent.

Gazduire web lenta

Site-urile web se încarcă, de asemenea, lent din cauza problemelor cu serverul. Știi, un server este ca un generator, doarme înainte ca cineva să facă clic pe site și apoi începe să se încarce ca o mașină cu o cheie introdusă în inflamație.

 

Cum se întâmplă acest lucru este că browserul dvs. notifică serverul că trebuie să trimită datele site-ului pentru a încărca site-ul. Dacă serverul are o provocare, durează mai mult decât media. Unele dintre motivele pentru care aveți un server lent sunt.

  • Ai un server gratuit
  • Utilizați un serviciu prost cu suport slab
  • Aveți trafic ridicat și este timpul să vă actualizați serverul

Care este solutia?

Creativ24 este una dintre companiile recunoscute care furnizează servicii de servere de site-uri web. Este una dintre cele mai rapide. De asemenea, una dintre cele mai bune opțiuni va fi Creativ24 , care are găzduite majoritatea site-urilor WordPress.

Se recomandă utilizarea unui server VPS pentru o performanță mai bună. Cu toate acestea, găzduirea partajată este, de asemenea, o opțiune bună dacă nu aveți o mulțime de oameni care vă vizitează site-ul în mod regulat.

Nicio memorie cache instalată

Astăzi, cele mai multe pagini web sunt interactive, ceea ce înseamnă că se extrag dintr-o sursă de cunoștințe, introduc detaliile extrase în modele și vi le servesc.

Acest lucru se întâmplă de fiecare dată când cineva solicită o pagină de pe site, iar timpul necesar pentru a face acest lucru depinde de eficiența codului și de capacitatea anumitor servere.

Gândiți-vă așa, este ca și cum desenați o carte de vizită sau o imprimați atunci când cineva o cere. Între timp, cu memoria cache, l-ați imprimat și stocat în sistemul dvs. Așa că, când cineva îți cere o carte de vizită, doar i-o înmânezi.

Care este solutia?

Dacă utilizați WordPress, instalarea unui plugin de cache este ușoară. WP Rocket este unul dintre cele mai bune pluginuri de cache atunci când vine vorba de WordPress. Când vine vorba de instalarea cache-ului pe site-ul web non-WP, este mai bine să contactați un programator care poate juca cu coduri din partea serverului.

Fișiere media mari

Vă amintiți vremurile vechi ale internetului dial-up? Încărcarea unei imagini de ansamblu ar dura până la un minut, câte puțin! După bandă largă, condițiile s-au schimbat, dar regula de bază este valabilă întotdeauna.

Serverul deține informații, text și imagini. Este ca și cum clientul nostru ar lua inventarul din spate. Este ușor când te gândești la asta așa. Livrarea mărfurilor mari și voluminoase poate dura mai mult.

Încărcarea unei fotografii mari poate dura mult. Dacă aveți o mulțime de imagini mari pe site-ul dvs., adăugați timp suplimentar pentru încărcarea fiecărui fișier. Formatul fișierului este relevant și aici. Browserele vor încărca ușor și frumos fișiere JPG, PNG și GIF. Cu toate acestea, formatele puternice, cum ar fi TIFF și BMP, pot consuma biți mari în timpul încărcării. Evita-i!

Care este solutia?

Utilizați tipuri de imagini comprimate. De asemenea, puteți utiliza pluginuri de compresie a imaginii pentru WordPress. Când vine vorba de videoclipuri, cel mai bine este recomandat să-i reduceți dimensiunea folosind diverse aplicații pentru computer.

O mulțime de pluginuri pe WordPress

WordPress alimentează mai mult de 27% din toate site-urile web. Pe WordPress, putem instala diverse plugin-uri pentru a adăuga funcționalitatea site-ului. Cu toate acestea, puterea vine și responsabilitățile. Vreau să spun – cu pluginuri vin linii voluminoase de coduri.

Prea multe plugin-uri – sau chiar câteva foarte importante – vor trage în jos site-ul dvs. și vor cauza rezultate slabe. Este înțelept să dezinstalați în continuare pluginurile pe care nu le utilizați pentru a reduce riscul ca acest lucru să apară.

Unele plugin-uri pot chiar intra în conflict cu stocarea în cache a paginilor web. Dacă utilizați un supliment Proxy Cache Purge, veți decide ce pluginuri cauzează problema navigând la Proxy Cache > Verificați caching.

Care este solutia?

  • Încercați să utilizați mai puține pluginuri WordPress posibil
  • Filtrați și ștergeți pluginurile de care nu mai aveți nevoie lunar

Locația serverului

Dacă ați efectuat vreodată un apel la distanță, vă dați seama că a avea conexiunea durează mai mult. Așa trebuie să zboare acolo fizic informațiile. Datele sunt transmise prin cabluri și sateliți.

Un lucru înrudit se întâmplă cu un clic pe site. Dați un răspuns serverului când apăsați pe un site web. Sunați pentru a-l încărca.

Să presupunem că serverul este în Dallas, TX. După ce faceți clic pe site-ul dvs. din Tokyo, Japonia, informațiile trebuie să zboare până peste Oceanul Pacific. Browserul trebuie să facă cererea. Și datele trebuie să zboare înapoi peste ocean pentru a le încărca pe dispozitivul vizitatorului.

Datele sunt rapide. Datele sunt rapide. Dar asta nu este magie!

Care este solutia?

Multe companii de găzduire găzduiesc date în mai multe locații. Este esențial să îți alegi cerințele și să mergi cu compania de găzduire care se potrivește cel mai bine ție și majorității publicului țintă.

Crearea unui site web rapid în 2020 este ușor

Cu Creativ 24 , este mult ușor să creezi site-uri web mai rapide în 2020. Site-urile web Nifty sunt rapide, iar majoritatea site-urilor web pe care le proiectăm se încarcă în 2 secunde.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Solutii dentare accesibile si profesionale

In ziua de astazi, toti oamenii pot beneficia de...

Top 6 motive să investești în marketing digital

Într-o eră în care consumatorii au tendința să folosească...

Alegerea unei agenții SEO compatibile cu nevoile afacerii

Provocarea finală, dar nu și cea mai mică, este...

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...