Stiri
35.4 C
Buzău

Ai nevoie de o dubă de transport? Poți conta oricând pe noi!

Data:

            Dacă ești în căutare de închiriere dubă, dar nu reușești să găsești nimic avantajos și pe gustul tău, atunci poți conta pe noi în rezolvarea acestei probleme. Firma noastră de închirieri auto Otopeni ieftine îți pune la dispoziție o întreagă diversitate de autoturisme, cuprinzând și dube sau așa numite mașini cargo. Așadar, dacă ai nevoie de un autoturism cu care să poți transporta diverse lucruri, acesta este locul potrivit de închiriere! Fie că dorești închirierea pe o zi, pe 1 saptămână, o lună, un an, sau mai mult, la noi ai libertatea de a face acest lucru simplu și rapid!

Închirierea de autoturisme Cargo de la Five

         Autoturismele de tip Cargo sunt ideale în diverse împrejurări. Fie că ai nevoie să muți mobilă, obiecte personale, să transporți marfă sau orice altceva ce implică necesitatea unei mașini spațioase, alege o mașină cargo din flota noastră auto! În cadrul flotei auto Five vei găsi 3 autoturisme Cargo, și anume:

 • Mercedes Vito Cargo
 • Opel Movano
 • Volkswagen Transporter.

            Închirierea alături de compania noastră se face foarte rapid și simplu. Nu ai nevoie de multe acte, ci doar de cartea de identitate și de permisul de conducere. Niciodată nu ne-am dorit ca procesul de închiriere să fie o povară pentru clienți, așadar ne-am limitat cerițele la doar 2 acte.

            Închirierea se face telefonic. Ne poți contacta oricând, iar noi vom verifica dacă autoturismul dorit este dispoibil atunci când ai nevoie de el. Unele perioade sunt mai aglomerate, așadar sfatul nostru este ca tu să faci rezervarea cu cel puțin 2 săptămâni înainte să ai nevoie de autoturism. Astfel, te poți asigura că acesta este disponibil 100% și că îl poți închiria.

Dotările autoturismelor de tip Cargo

            După cum am menționat anterior, deținem 3 autoturisme de tip Cargo. Fiecare din cele 3 autoturisme are un minim de dotări care să asigure confortul conducătorului, dar și foarte mult spațiu pentru a putea transporta orice. În cele ce urmează îți vom prezenta dotările autoturismelor cargo pe care le deținem:

 1. Mercedes Vito Cargo
 2. an de fabricație – 2013
 3. transmisie manuală
 4. consum mediu de 9%
 5. carburant utilizat – motorină
 6. viteză maximă – 180 km / h
 7. 2 locuri
 8. aer condiționat
 9. CD  player
 10. închidere centralizată
 11. ABD
 12. EBD
 13. ESP
 14. servodirecție.
 15. Opel Movano
 16. an de fabricație – 2013
 17. transmisie manuală
 18. consum mediu de 10 %
 19. carburant utilizat – motorină
 20. viteză maximă – 180 km / h
 21. 3 locuri
 22. aer condiționat
 23. închidere centralizată
 24. CD player
 25. geamuri și oglinzi electrice
 26. oglinzi încălzite
 27. ABS
 28. ESP
 29. faruri de ceață
 30. servodirecție.
 31. Volkswagen Transporter
 32. an de fabricație – 2013
 33. transmisie manuală
 34. consum mediu de 9%
 35. carburant utilizat – motorină
 36. aer condiționat
 37. închidere centralizată
 38. CD player
 39. oglinzi încălzite
 40. ABS
 41. ESP
 42. servodirecție.

De ce să închiriezi de la noi?

         Un prim motiv foarte important este experiența. Avem o experiență de peste 12 ani în domeniul rent a car in Bucuresti si Otopeni , astfel încât te poți baza pe noi în legătură cu orice problemă ai avea. De asemenea, ne poți contacta oricând ai nevoie de un autoturism, 24 / 7. Cu toții am pățit să avem urgențe, așadar poți sta șliniștit, deoarece alături de noi vei găsi o soluție pentru problema ta.

            Un alt avantaj al alegerii firmei Five este prețul de închiriere. Dacă ai mai avut experiență și cu alte firme de închiriat, probabil că ai observat faptul că avem prețuri mai mici. De ce? Deoarece ne dorim ca clientul să plătească strict ceea ce nimește, niciun ban în plus.

            Un ultim avantaj ar fi libertatea de a alege dintr-o gamă variată de autoturisme. Din dorința de a putea satisface cât mai mulți clienți, am decis să avem cât mai multe game de autoturisme, potrivite pentru nevoile fiecăruia.

Alege și tu Five rent a car!

            Acum că ai aflat despre avantajele alegerii firmei noastre și despre multe alte aspecte, nu ezita să ne contactezio și să închiriezi și tu un autoturism de la noi. Cu siguranță nu vei rămâne dezamgăgit de calitatea și promptitudinea serviciilor oferite de noi!

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Tot ce trebuie să știți despre containerele modulare

Containerele modulare au devenit o soluție populară și inovatoare...

Locuințe din Containere: O Soluție Modernă și Sustenabilă

Într-o lume în continuă schimbare, locuințele din containere devin...

Containerul de șantier O soluție practică și eficientă pentru proiectele tale

În domeniul construcțiilor, eficiența și organizarea sunt esențiale pentru...

Container Comercial Inovația Spațiilor Comerciale la ZHouseContainer.ro

Într-o lume în continuă schimbare, inovația în designul și...