Stiri
17.1 C
Buzău

Top 3 idei de trasee pe care să le alegi pentru concediul din această vară!

Data:

Se apropie vara, iar cu toții ne gândim la locurile pe care urmează să le vizităm anul acesta. Unii poate au deja plănuit și plătit sejurul de vacanță, în timp ce alții încă așteaptă o ofertă de nerefuzat. Unii și-au propus să viziteze alte țări, în timp ce alții își doresc să își cunoască mai bine propria țară. Adevărul este că ne putem mândri cu frumusețea țării noastre. Câmpie, mare, munte, dealuri și podișuri, floră și faună diversificată, România este o zonă frumoasă, magică și plină de surprize pentru cei care decid să o descopere. Există locuri perfecte pentru concedii în familie, dar și pentru un grup mai mare de prieteni. De asemenea, în fiecare zonă turistică există hoteluri, pensiuni și restaurante cu proprietari care își așteaptă clienții cu brațele deschise.

Trasee de la noi, amintiri de poveste

1.   Traseul petrecăreților

Acest circuit este format din trei orașe perfecte dacă vrei să pleci în concediu cu un grup de prieteni și nu vreți să vă distrați într-un singur loc. Orașele pe care le veți vizita sunt Brașovul și Bucureștiul, iar ultima destinație va fi o stațiune de la mare aleasă de voi. Prima oprire, de două-trei zile, va fi la Brașov. Aici, într-o zonă frumoasă de munte, vă veți încărca bateriile pentru distracția ce urmează. Apoi, în drum spre mare, veți opri două nopți în capitala țării, un oraș care are multe de oferit în ceea ce privește viața de noapte. Destinația finală, stațiunea de la mare pe care o alegeți, va fi locul în care vă veți distra cel mai mult.

2.   Traseu pentru familie

Dacă pleci în concediu cu iubita sau cu familia vei dori să vizitezi locuri liniștite, unde să vă relaxați și să vă bucurați de timpul petrecut în familie. În această situație importante sunt orașele și locurile cu natură în jur, dar și cu atracții turistice importante, monumente, muzee și, bineînțeles, mâncare gustoasă. Circuitul va fi format din patru județe: Cluj, Bistrița-Năsăud, Suceava și Mureș. Pentru a te bucura cu cei dragi de peisajele de poveste pe care le veți vedea în călătoria voastră, indicat ar fi să alegeți mașina ca mijloc de transport. Atunci când călătorești împreună cu cei dragi, cel mai important aspect este siguranța. De aceea, pentru a fi sigur că vă veți deplasa în condiții sigure, cumpără un set nou de anvelope de vară de pe e-roti.ro și schimbă cauciucurile uzate ale mașinii înainte de a pleca în concediu. Calitatea cauciucurilor este importantă pentru stabilitate și direcție, dar și pentru  a fi sigur că vei frâna în condiții de maximă siguranță. Toate locurile pe care le vei vizita, vor fi o oază de liniște pentru tine și familia ta. Fie că este vorba de Cluj Napoca, de Colibița, fie de Bucovina sau cetatea Sighișoarei, fiecare loc vă va încânta prin atracțiile unice.

3.   Traseul pasionaților de istorie

Acest circuit este unul care se poate întinde prin toată țara, fiecare județ fiind bogat în monumente istorice. Circuitul poate include: Deva, Hunedoara, Sarmizegetusa, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Sighișoara.

Așadar, în frumoasa noastră țară găsești locuri pe care poți să le vizitezi orice idei ai pentru concediul de care urmează să te bucuri!

Sursă foto: unsplash.com

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Solutii dentare accesibile si profesionale

In ziua de astazi, toti oamenii pot beneficia de...

Top 6 motive să investești în marketing digital

Într-o eră în care consumatorii au tendința să folosească...

Alegerea unei agenții SEO compatibile cu nevoile afacerii

Provocarea finală, dar nu și cea mai mică, este...

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...