Stiri
35.4 C
Buzău

Service Auto Tulcea un nou service deschis in Tulcea

Data:

Poveste noastra incepe  cu interesul si pasiunea pentru  masini.

Service Auto Tulcea este o companie care se afla in plina dezvoltare infiintata in anul 2020,avand in spate o echipa cu o vasta experienta in domeniul auto.

Tinand cont de contextul economic prezent,de saturatie a pietei auto si de concurenta acerba,calitatea serviciilor si buna comunicare si transparenta devin un element definitoriu in luarea deciziei finale.

In prezent Service Auto Tulcea isi desfasoara activitatea in municipiul Tulcea Str.Mahmudiei Nr.165.Service-ul nostru este specializat in domeniul reparatiilor si intretinerea autovehicolelor si comercializarea de piese auto pentru toata gama de autoturisme si autoutilitare.

Service Auto Tulcea va ofera solutii complete pentru mentinerea in stare perfecta de functionare a autovehicolului dvs.

Principalul indicator pe care service-ul nostru la avut in vederea stabilirii serviciilor pe care a decis sa le ofere a fost clientul.

Fiecare Client este deosebit si de aceia service-ul nostru a inteles ca la cerinte diferite trebuie oferte alternative diferite.Un client multumit aduce plus valoare copaniei pe cand un client nemultumit nu face decat sa aduca pierderi,de aceia echipa noastra trateaza fiecare client in mod diferit pentru ca oameni sunt diferiti.

 Unul dintre obiectivul pe termen scurt ale service-ul nostru este acela de a inbunatati relatia dintre client si companie.

Cel mai inportant lucru pentru noi este gradul de multumire al clientului in momentul cand isi primeste masina.Bucuria noastra nu incepe in momentul cand vine un client nou ci atunci cand revine un client vechi.

Telul nostru este sa fim primul service auto din Tulcea in preferintele clientilor nostrii.Telul acesta este unul spre care tintim si ne dorim sa ne apropiem de el in perioada urmatoare.

Provocarea noastra permanenta este modelarea unei organizatii prin care sa inobilam cerintele clientilor nostri,sa putem oferi partenerilor si oamenilor cu care colaboram posibilitatea de dezvoltare continua dar mai ales sa actionam ca un colectiv in comunitate.

La Service Auto Tulcea mentinem o colaborare de lunga durata fiabila si echitabila cu partenerii nostri.Pentru a atinge obiective comune Service Auto Tulcea ofera nu numai transparenta,ci si o comunicare deschisa bazata pe incredere si onesitate astfel incat acestia sa ne recunoasca ca un partener cu care isi pot atinge propriile obiective.

Iar pentru a da un plus de valoare si a fi mai apropate de Dvs. va oferim un ajutor in plus  si anume Service Auto Tulcea va ofera 4 pachete de abonamente lunare sau anuale care va ofera un pachet de servicii utile penru Dvs. si masina Dvs. Vrem sa va multumim ca v-ati oprit cateva secunde pentru a afla mai multe detalii despre noi si despre viziunea noastra.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Panouri solare pentru casele din zonele izolate: Avantaje și provocări

Am descoperit că panourile solare pentru casele din zonele...

O promovare online eficienta pentru business-ul tau

Traim intr-o lume in care aproape tot se intampla...

Cum sa ai confortul necesar in interior?

Sistemele HVAC reprezinta un element esential pentru confortul si...

Tot ce trebuie să știți despre containerele modulare

Containerele modulare au devenit o soluție populară și inovatoare...