Stiri
19.9 C
Buzău

Lumineaza-ti zilele

Data:

Classlights va pune la dispozitie unele dintre cele mai rafinate candelabre, aducand lumina, stralucire si experiente unice in spatiile rezidentiale, comerciale si publice din intreaga lume.

 

Candelabru inseamna literalmente obiectul agatat. Candelabrele vazute in diferite utilizari ale Estului si Vestului si-au dobandit stilul original ca urmare a combinatiilor reusite.

 

Candelabrele au fost folosite pentru prima data in locurile religioase in secolul al XI-lea. Ulterior s-au creat diferite aranjamente circulare pentru lumanarile care se vor topi intre ele la rand pentru a emana lumina in cel mai potrivit mod. Modelele de candelabre cu brat sunt, de asemenea, concepute pentru a oferi cele mai favorabile conditii de ardere a lumanarilor. Dupa descoperirea energiei electrice, in candelabre au fost folosite o varietate de materiale libere precum bronzul, argintul, alama, sticla si naja, a caror utilizare a crescut in secolul al XVIII-lea.

 

Moda candelabrelor, care este comuna in toata Europa, a intrat in statul otoman dupa secolul al XVIII-lea si a inceput sa fie folosita in moschei in secolele care au urmat acestui proces. cele mai atragatoare candelabre din Turcia palatele Beylerbeyi si Dolmabahçe si se afla la Muzeul Palatului Topkapi. Aceste candelabre sunt exemple rafinate decorate cu cateva tone de cristale si pahare.

 

Privind generalul candelabrelor folosite in perioada otomana, se vede ca mostrele aduse din Boemia si Venetia sunt preferate din punct de vedere al sticlei si al calitatii manoperei. Candelabru a fost si a continuat sa fie un element fix in viata oamenilor inca din istorie.

 

Modelele de candelabra Classlights, pe de alta parte, vor continua sa fie populare datorita aspectului lor aratos si nobil, chiar daca isi schimba forma in functie de trendul care se schimba si sunt supuse unei varietati de materiale. Materialele utilizate in mod obisnuit in candelabrele Classlights de astazi sunt metalul, aluminiul si sticla. In plus, designerii minimalisti au reusit sa adauge material textil modelelor moderne de candelabre.

 

Va invitam pe site-ul Classlights sa va faceti o perspectiva mai larga despre produsele oferite de noi!

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Top 6 motive să investești în marketing digital

Într-o eră în care consumatorii au tendința să folosească...

Alegerea unei agenții SEO compatibile cu nevoile afacerii

Provocarea finală, dar nu și cea mai mică, este...

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...

Cum să alegi cel mai bun curs social media pentru afacerea ta

Ești în căutarea acelui curs de social media care...