Stiri
35.4 C
Buzău

Găzduire web sau web hosting prin WebTeam

Data:

Găzduirea web ( web hosting ) este serviciul cu ajutorul căruia site-ul dumneavostră și fisierele care il alcătuiesc sunt stocate pe un server. Serviciul de găzduire web face ca site-ul dvs. să fie accesibil tuturor utilizatorilor de Internet.

Site-ul este compus din fișiere care sunt plasate pe server în o anumita mapă. Găzduire web sau web hosting este închirierea spatiului pe serverul companie, pe o anumită perioadă de timp. Serverul este conectat la internet cu o bandă largă de trafic.

Serverul este un computer foarte performant, special proiectat și creat ca să ofere posibilitatea de stocare a mai multor site-uri clientilor capabil să servească cererilor venite din partea a sistemelor și aplicațiilor serverului. Serviciul de găzduire web permite persoanelor juridice și celor fizice să dețină un web site în rețeaua globală de Internet.

Pe langă spațiul alocat de stocare pe server, punem dispozitia și alte facilitati, cum ar fi: panou comod de administrare cPanel, din care pot fi configurate: adăugarea/editarea de subdomenii, baze de date, email-uri, accesarea fișierelor, cron-jobs, instalarea de scripturi CMS în mod automat, diverse statistici despre vizitatorii site-ului dumenavastră. Citeste si urmatorul articol despre servere VPS.

gazduire site ecommerce - gazduire web ecommerce - gazdure site - gazduire website - hosting romania wordpress - serviciu de gazduire web - servere virtuale preturi - host site magazin online -  gazduire wordpress romania - hosting wordpress romania - hosting site dedicat - gazduire web profesionala -solutii hosting site - email hosting romania - gazduire web magazin online - servicii hosting site - gazduire vps -cel mai bun hosting romania - cel mai bun hosting din romania - gazduire web wordpress - hosting ieftin - gazduire e-mail - server vps windows - hosting vps romania - hosting web romania - server ieftin - vps romania - website hosting romania - server fizic dedicat -hosting romania/  backlinks romania -redactare articole optimizate - pret scriere articole - redactare articole seo - articole seo - redactare advertoriale/ creare magazin pe platforma wordpress - oferta creare site de prezentare - creare magazin online pe platforma wordpress - oferta realizare magazin online - optimizare seo site prezentare -realizare site-uri web - oferta creare site web

Găzduirea website este serviciul de care ai nevoie. Alege să oferi o experienta placută!

„Cum să îmi deschid propriul site?”, „Cum să deschid un magazin online?”, „Ce presupune un magazin online/site web?” sunt câteva întrebări pe care și le pune oricine la început de drum în demersul său online. Cum magazinele online sunt din ce în ce mai prezente și utilizate, iar internetul abundă de opțiuni atractive, un element vital pentru site-urile web este găzduirea website. Cu ajutorul acesteia te bucuri de expunere a conținutului, siguranță, viteză mare de încărcare cu ajutorul căreia menți mai mulți vizitatori pe pagină, facilitezi accesul la serviciile și informațiile puse la dispoziție. Selectarea furnizorului de servicii de găzduire website este un pas important în lansarea unui site, iar alegerea trebuie făcută în funcție de nevoile tale. Iată câteva sfaturi pe care să le iei în considerare:

Sfaturi privind găzduirea website

  1. Este foarte important ca informațiile expuse pe un site să fie ușor accesibile, iar timpul de încărcare să fie unul rapid; este recomandat ca timpul de așteptare să fie de maximum 3 secunde pentru a menține interesul clientului. Alege un pachet potrivit nevoilor tale: uzuale sau, dimpotrivă, cu volum mare de date.
  2. Siguranța site-ului nu este un aspect de neglijat. Prin securitatea site-ului înțelegem protejarea informațiilor propriu-zise, dar și protejarea datelor clienților. Este eficientă o găzduire de tip shared, dar un server dedicat este o alegere mult mai bună pe termen lung. Principalul avantaj este că nu va trebui să împarți resursele cu alți utilizatori. De asemenea, serverul dedicat nu prezintă un rist ridicat de vulnerabilitate în a fi compromis.
  3. Un alt tip de siguranță face referire la siguranța în funționare, anume, fiabilitatea: un meniu intuitiv, ușor accesibil, disponibil în permanență sunt caracteristici foarte bine privite de către clienți care îmbunătățesc considerabil performanțele site-ului.
  4. Facilitatea se referă la pachetele de găzduire. Cele mai multe sunt clasificate în funcție de nevoi specifice: pachete Starter/Mediu pentru site-uri uzuale, pachete Avansat pentru site-uri cu volum mare de date.

Alege serviciile potrivite nevoilor tale. webteam.ro pune la dispoziție găzduire web pe măsura așteptărilor tale. Bucură-te de profesionalism la super prețuri!

Aplică codul promotional GAZDUIREFREE la finalizarea comenzii pentru orice pachet de gazduire și ai prima luna gratuită.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Panouri solare pentru casele din zonele izolate: Avantaje și provocări

Am descoperit că panourile solare pentru casele din zonele...

O promovare online eficienta pentru business-ul tau

Traim intr-o lume in care aproape tot se intampla...

Cum sa ai confortul necesar in interior?

Sistemele HVAC reprezinta un element esential pentru confortul si...

Tot ce trebuie să știți despre containerele modulare

Containerele modulare au devenit o soluție populară și inovatoare...