Stiri
20.9 C
Buzău

Cum să îţi echipezi biroul cu bani puţini: sfaturi numai bune de pus în practică

Data:

Odată cu creşterea oportunităţilor de lucru de acasă, biroul de acasă a devenit tot mai important pentru tot mai mulţi oameni. Dacă un birou echipat profesional poate părea un vis greu de atins, află că nu e chiar aşa. Poţi să ai un birou modern, cu tehnică de generaţie nouă, care să te ajute să-ţi pui ideile în valoare fără efort, fără să dai o avere. Iar acest articol vine să te ajute să descoperi care sunt elementele care pot să te ajute să îmbunătăţeşti calitatea muncii de acasă, fără să intri în faliment.

Cum să ai un birou profesional la tine acasă, cu bani puţini: componentele de la care să nu faci rabat

Când alegi să lucrezi de acasă, cel mai probabil te gândeşti că trebuie să îţi upgradezi biroul, pentru a livra în continuare aceeaşi calitate pe care o avea munca făcută la firmă. Deşi e adevărat că pentru performanţe profesionale e nevoie de tehnică modernă, la fel de adevărat e şi că nu trebuie să investeşti o avere în biroul de acasă. Iată care sunt elementele de bază a căror calitate va influenţa decisiv felul în care munceşti de acasă.

Setul audio

Unul dintre primele lucruri la care trebuie să te gândeşti când alegi să lucrezi de acasă e că vor apărea tot felul de situaţii în care va trebui să comunici direct cu colegii rămaşi la birou sau chiar să ţii şedinţe remote. Iar pentru acest tip de situaţie este imperios necesar să ai nişte căşti cu noise cancelling şi autonomie mare, plus un microfon performant, care să te ajute să te auzi clar.

Webcam-ul

Atunci când vorbim despre munca de acasă, e important să ai un webcam care să te ajute să ai o imagine clară şi care se transimte fără întârzieri în timpul şedinţelor sau întâlnirilor video cu colegi sau potenţiali clienţi, fără a perturba fluxul de lucru al echipei.

Imprimanta 

Dacă ai un loc de muncă unde e nevoie constant de documente printate, o variantă mai ieftină decât să le printezi la un centru specializat este să cumperi o imprimantă la care să ai acces oricând. Iar vestea cea mai bună este că nu trebuie să sacrifici nici calitatea printului, nici bugetul: intră pe Interlink.ro, vezi aici gama de imprimante SH şi alege-o pe cea mai potrivită nevoilor tale la un preţ avantajos, asigurându-te că nu sacrifici nici un aspect crucial pentru munca ta sau pentru bugetul personal.

Router-ul

O componentă absolut esenţială atunci când vorbim despre lucrul la distanţă este reprezentată de conexiunea la internet. Pe lângă creşterea bandwdith pe care ar fi recomandat să o negociezi cu furnizorul de internet, un router de generaţie nouă, performant, te va scuti şi el de multele neplăceri produse de conexiunea lentă la internet.

Calculatorul

Un PC sau un laptop de generaţie nouă, cu memorie RAM şi procesor generoase, este un must-have atunci când lucrezi de acasă. În funcţie de domeniul tău de activitate, ia în calcul şi alţi parametri, cum ar fi placa video, pentru o productivitate şi un randament crescute ale muncii, chiar şi de la distanţă.

Să lucrezi de la distanţă poate fi atât un avantaj, cât şi o provocare. Cu toate acestea, provocările aduse de tehnica pe care o foloseşti pot fi îmblânzite dacă iei în calcul elementele esenţiale, astfel încât munca de la distanţă să aibă aceeaşi calitate cu cea de la birou, fără diferenţe majore.

Sursa foto: pixabay.com.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Top 6 motive să investești în marketing digital

Într-o eră în care consumatorii au tendința să folosească...

Alegerea unei agenții SEO compatibile cu nevoile afacerii

Provocarea finală, dar nu și cea mai mică, este...

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...

Cum să alegi cel mai bun curs social media pentru afacerea ta

Ești în căutarea acelui curs de social media care...