Stiri
6.3 C
Buzău

Classlights va prezinta tipuri de iluminat pentru dormitor

Data:

Energizant dimineata si calmant noaptea este tipul de flexibilitate in perspectiva pentru iluminarea dormitorului, cu iluminare in jurul oglinzii sau de lucru pentru lectura . Luminile incastrate montate pe tavanul din chiar deasupra patului, completeaza o pereche de lampi de masa pentru lectura pe noptiera, iar iluminarea indirecta de pe tavan ofera iluminare ambientala. Multe dormitoare si dulapuri de dormitor nu au accesorii de tavan si trebuie sa se bazeze numai pe lampi. O priza este de obicei conectata la comutator. Deci cineva care intra in camera poate aprinde imediat o lumina. Daca acesta este cazul in dormitorul dvs., pozitionati suficiente lampi pentru a ilumina camera uniform.

Iluminatul general al dormitorului

Iluminatul general este ceva mai putin important in dormitor decat in alte zone ale locuintei. Cea mai importanta regula este sa va asigurati ca orice corp de iluminat pe care il aveti este curat, luminos si atractiv. Iluminatul general poate fi asigurat de candelabre, plafoniere incastrate sau iluminat incastrat.

Iluminatul in functie de sarcini

Citirea sau aplicarea machiajului necesita iluminare specifica. Exista o gama larga de optiuni de iluminat la Classlights , inclusiv aplice (dispozitive precum aplice cu brat balansat pot fi plasate la capul patului, creand un decor frumos pentru peretele dormitorului si pot fi ajustate pentru lectura) sau lampi de masa. Daca cumparati lampi pentru a va comercializa dormitorul, luati in considerare sa selectati doar acele corpuri de iluminat Classlights pe care le puteti lua cu dvs. atunci cand va vindeti casa. Daca doriti un aspect mai permanent, luati in considerare o lumina pe sina montata pe perete. Cand sunt instalate cu un dimmer, aceste lumini pot fi extrem de versatile . Deci ce mai asteptati ? haideti pe Classlights.ro si dati-ne voie sa va prezentam si sa va furnizam o gama larga de corpuri de iluminat pentru a va sadisface casa si pe dumneavastra .

Iluminarea de atmosfera sau de accent

Iluminarea de atmosfera sau de accent poate evidentia obiectele din dormitorul tau si poate da tonul potrivit pentru o dispozitie buna. Creati un efect dramatic plasand lumini portabile pe podea, in spatele mobilierului, cum ar fi birourile sau tablia patului dumneavoastra pentru un ambiet mai placut. Luminile plasate in spatele plantelor mari de podea vor crea, de asemenea, o atmosfera interesanta. Acest lucru, desigur, va functiona numai daca va aratati casa in timpul serii sau colturile intunecate dintr-unul sau mai multe dintre dormitoarele dvs. Asigurati-va ca toate cablurile sunt ascunse cu grija pentru a oferii eleganta dormitorului dumneavoastra.

Classlights impreuna  oferim still , eleganta si lumina casei dumneavoastra!

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Explorând terapii alternative pentru o sănătate optima

În căutarea echilibrului și a stării de bine, tot...

Cum să alegi cel mai bun curs social media pentru afacerea ta

Ești în căutarea acelui curs de social media care...

Cum contribuie platformele de cursuri live la dezvoltarea personală și profesională

Una dintre modalitățile inovatoare și eficiente de a investi...

Filantropia și Impactul Social: Cum Donațiile Pot Schimba Lumea

Filantropia este o forță puternică de transformare a lumii...