Stiri
31.9 C
Buzău

8 motive pentru care WordPress este excelent pentru afaceri

Data:

Peste un sfert din numărul total de websituri existente sunt construite cu ajutorul WordPress și probabil că ați luat deja în calcul utilizarea WordPress pentru websitul noii dvs. mici afaceri.

Alegerea poate fi însă dificilă însă când ne referim la WordPress luăm în considerare câțiva factori esențiali.

1. Este flexibil

Vremurile în care WordPress era considerat doar o platformă de blogging sunt de mult trecute. Adevărul este că puteţi utiliza WordPress pentru a crea orice, de la websituri simple cu doar câteva pagini la magazine online complet funcţionale.

2. Este simplu de actualizat

Unul dintre cele mai mari avantaje ale WordPress (şi ale altor sisteme de gestionare a conţinutului sau CMS-uri) este uşurinţa cu care puteţi efectua modificări pe website. În WordPress este extrem de simplu să adăugaţi conţinut nou sau să îl actualizaţi pe cel vechi. trebuie doar să vă autentificaţi, să efectuaţi modificările de conţinut necesare apoi să faceţi click pe „Actualizaţi”.

3. Mii de teme dintre care puteţi alege pentru personalizarea interfeței grafice

WordPress este extrem de popular iar aceasta înseamnă că are o multitudine de opţiuni „extra” care fac utilizarea acestuia mai uşoară. Una din acestea este gama uriaşă de teme disponibile din care puteţi alege.

Partea bună este că există teme pentru aproape orice tip de  afacere şi indiferent dacă sunteţi un fotograf care doreşte să îşi prezinte portofoliul sau un instalator care doreşte să găsească mai mulţi clienţi, există o temă WordPress potrivită pentru dvs. Datorită flexibilităţii WordPress multe teme vor fi uşor de personalizat permiţându-vă să creaţi un website care să se potrivească perfect nevoilor dvs.

gazduire wordpress

4. Există un plugin pentru orice problemă

Temele sunt excelente pentru personalizarea aspectului websitului dvs. însă veţi dori să personalizaţi şi funcţionalitatea acestuia iar aici intră în scenă plugin-urile. În loc să solicitaţi unui web developer să codeze o nouă funcție pentru dvs. puteţi găsi pur şi simplu pluginul care face ceea ce doriţi şi în cele mai multe cazuri, să îl instalaţi pe websitul dvs. cu doar câteva clickuri. Există pluginuri WordPress practic pentru orice, de la adăugarea unui formular pe website la optimizare SEO.

5. Comunitatea WordPress

Dacă nu găsiţi pluginul potrivit pentru o anumită temă, dacă WordPress se comportă ciudat sau dacă aveţi nevoie de indicaţii cu privire la dezvoltarea propriilor teme WordPress, indiferent de provocarea cu care vă confruntaţi, comunitatea WordPress vă poate ajuta să rezolvaţi problema.

Deoarece este un CMS este atât de larg adoptat există mii de oameni care abia așteaptă să vă ajute. Dacă aveți o întrebare pentru comunitatea WordPress sau doriți doar să vă implicați mai mult, atunci forumurile WordPress sunt un loc minunat pentru a începe. Forumurile de suport WordPress sunt disponibile și în limba română.

6. Gazduire WordPress specializată

Dacă utilizaţi servicii de gazduire web WordPress specializate, pe o platforma sigura si perfomanta, puteți evita cel puțin o parte din întreţinerea continuă a websitului, păstrându-vă mai mult timp şi energie pentru alte sarcini. Compania de hosting va gestiona o parte din sarcinile legate de menţinerea functionalităţii websitului WordPress – menţinerea securităţii websitului, întreţinerea generală a websitului, configurarea elementelor websitului sau servicii de asistenţă personalizate pentru  aspectele legate de funcţionarea websitului.

7. Este excelent pentru SEO

WordPress face SEO mai uşor de realizat, chiar şi fără un plugin, rezolvând automat multe din problemele SEO. Aceasta nu înseamnă că nu va trebui să mai faceţi nimic în acest sens, ci mai degraba că nu va trebui să vă faceţi griji pentru o mulţime de factori SEO tehnici de bază.

WordPress a fost creat special pentru a fi „prietenos” cu motoarele de căutare, având o mulţime de funcționalități deja incluse. Dacă website-ul  dvs. are conținut de calitate și utilizaţi practici de promovare corecte, aveţi deja toate șansele să fiţi în față. Și asta pentru că dezvoltatorii WordPress lucrează non-stop pentru îmbunătățirea ei și menținerea unui cod cât mai curat și mai „indexabil”. În plus, in WordPress se pot instala pluginuri dedicate SEO care vă sporesc şansele să ajungeti in primele pagini Google.

8. Este scalabil

WordPress este un instrument puternic. Un website WordPress găzduit corespunzător poate gestiona sute de mii de vizitatori pe lună. Însă WordPress poate fi şi ieftin iar instalarea si configurarea unui website WordPress pe un server tip shared va avea costuri reduse.

Acest lucru înseamnă că WordPress poate creşte odată cu afacerea dvs. Indiferent că doriţi să lansaţi un website nou care va avea un anumit număr de vizitatori din prima zi, fie că acesta va creşte treptat, există o soluţie WordPress care să se potrivească afacerii dvs.

Alege unul din pachetele de gazduire WordPress pentru magazinul tau aici.

Distribuie postarea:

Popular

Categorii

Mai mult articole ca asta
Legate de

Tot ce trebuie să știți despre containerele modulare

Containerele modulare au devenit o soluție populară și inovatoare...

Locuințe din Containere: O Soluție Modernă și Sustenabilă

Într-o lume în continuă schimbare, locuințele din containere devin...

Containerul de șantier O soluție practică și eficientă pentru proiectele tale

În domeniul construcțiilor, eficiența și organizarea sunt esențiale pentru...

Container Comercial Inovația Spațiilor Comerciale la ZHouseContainer.ro

Într-o lume în continuă schimbare, inovația în designul și...